Întrucât astăzi este Ziua Veteranilor (Ziua Amintirii pentru prietenii noștri canadieni), ne-am gândit să ne luăm ceva timp pentru a explora relația bogată dintre tatuaje și soldații care le purtau. Un expert în design-uri de tatuaje, Lee Roller – the Fondator și CEO al Custom Tattoo Design, un comerciant cu amănuntul online dedicat furnizării de designuri de tatuaje personalizate premium la nivel mondial – a scris cu plăcere această postare exclusiv pentru Inked.

Tatuajele sunt populare în toate ramurile armatei americane de peste 100 de ani. Indiferent dacă tatuajele sunt pentru a arăta mândria militară sau pentru a-ți aminti de un tovarăș căzut, pentru a te înscrie ca soldat sau femeie de serviciu are o istorie bogată.

Probabil că nu este o surpriză să aflăm că simbolurile patriotice sunt comune pentru aproape fiecare ramură. Steagurile și vulturii americani sunt printre cele mai populare simboluri pentru a-și croi drum spre un soldat. Cu toate acestea, fiecare ramură a forțelor armate și-a dezvoltat propria rasă specială de simboluri favorite.

Armată

Potrivit armatei site-ul web, aproximativ 90% dintre membrii acestei ramuri au cel puțin un tatuaj. Acesta este un procent imens atunci când se consideră că media națională pentru persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani este de 38%.

„Mândria în serviciu” se numără printre cele mai frecvente teme, inclusiv o gamă largă de tatuaje care onorează viața unui războinic. Membrii armatei își onorează adesea unitățile cu cerneală, precum și specialitățile lor profesionale. Dacă vă uitați atent la multe tatuaje ale armatei, puteți afla multe despre timpul lor cu serviciul.

Memoriile pentru tovarășii și prietenii pierduți servesc drept tribut permanent celor care au făcut sacrificiul suprem. Datorită permanenței lor, tatuajele oferă o amintire personală care durează atât timp cât legătura s-a format între doi tovarăși. Adesea, aceste tatuaje memoriale sunt prezentate cu cruci acoperite de o cască.

design personalizat pentru tatuajeDesign personalizat pentru tatuajeDesign personalizat pentru tatuajeDesign personalizat pentru tatuajeModele de tatuaje personalizate Veteran militarDesign personalizat pentru tatuaje

Corpul Marinei

Vulturii, etichetele și ancorele alcătuiesc majoritatea tatuajelor marine. Globul este de asemenea folosit frecvent, simbolizând faptul că pușcașii marini pot fi găsiți în întreaga lume. Literele USMC tind să fie încorporate în design, înconjurând adesea orice simbol este ales de Marine.

Bulldogs este un animal loial, cu reputație atât pentru tenacitate, cât și pentru ferocitate. Este ușor de văzut de ce buldogii captează spiritul unui Marine atât de perfect și își găsesc drumul în multe tatuaje tematice Marine.

Marinarii își transportă, de asemenea, simțul tradiției dincolo de simbolurile utilizate în designul lor și în locul tatuajului lor. Ei tind să-și afișeze tatuajele pe zone deschise, cum ar fi pe umeri, ca semn al angajamentului lor. (Sursă: Jurnalul Tattoo).