Jessica Alba primește surpriza vieții când un polițist o oprește, nu pentru a-i elibera un bilet, ci pentru a-i arăta un tatuaj pe care l-a făcut inspirat de actrița Mecanicului: Învierea..

Majoritatea vedetelor sunt obișnuite să-și vadă fețele apărând în tot felul de locuri – pe paginile revistelor, în reclame de produse și tencuite pe panouri – dar pentru Jessica Alba, momentul în care și-a văzut portretul permanent cernelit pe brațul unui polițist a fost ceea ce a găsit a fi „suprarealist”.

Porniți prezentarea de mai jos pentru a citi mai multe despre întâlnirea tatuajelor Alba.

(Foto: Jessica Alba / Instagram) Omul cu tatuajul în cauză este ofițer de poliție și are într-adevăr o imagine a feței lui Jessica Alba cernelită în negru și gri pe bicepul stâng, realizată în clasicul Día de Los Muertos. -stil. Alba s-a pozat cu fanul dur în stradă, în afara casei prietenei sale și, în timp ce ea a făcut cu siguranță ziua ofițerului, actrița a recunoscut însă pe Instagram că și el a făcut-o și pe a ei. Tocmai la începutul acestei luni, Alba l-a întâlnit pe acest mega-fan și, când i-a spus că are fața tatuată pe braț, a trebuit să o vadă ca să o creadă. Alba a postat un videoclip cu interacțiunea ei cu ofițerul pe contul ei de Instagram, subtitrând postarea: „Cu siguranță unul dintre cele mai suprarealiste momente din viața mea - Acest tânăr ofițer plăcut a trecut cu mașina în afara casei prietenului meu și s-a oprit să-mi spună că are fața tatuată pe braț - bineînțeles că A trebuit să o văd! Atât de mișto și o astfel de călătorie. ” Videoclipul are până acum peste 540.000 de vizualizări și sute de comentarii, de la „Cred că trebuie să-mi intensific jocul de fani”, până la „Este o nebunie, dar @jessicaalba merită”.(Foto: Jessica Alba / Instagram) Găsim întotdeauna interesant atunci când oamenii fac pasul și fac portretul altei persoane tatuat permanent pe corpul lor și este și mai interesant atunci când o celebritate se tatuează pe fața altei vedete, ca atunci când Lady Gaga a imortalizat regretatul David Bowie într-un tatuaj de portret pe cutia toracică. Este un angajament destul de mare și, deși suntem siguri că Lady Gaga nu va regreta niciodată tatuajul tribut al lui Bowie, ne întrebăm cât timp va trece până când Ryan Cabrera va decide că nu-i pasă deloc de tatuajul feței lui Ryan Gosling pe care a cernelit-o. pe piciorul lui? Bine, deci nu toate tatuajele tributelor celebrităților sunt create egal. Totuși, este plăcut să vezi că listele A, cum ar fi Alba, se simt încântate de ceva la fel de normal ca un tatuaj făcut în cinstea lor.

(Fotografie: Jessica Alba / Instagram)

Omul cu tatuajul în cauză este ofițer de poliție și are într-adevăr o imagine a feței lui Jessica Alba cernelită în negru și gri pe bicepul stâng, realizată în stilul clasic Día de Los Muertos. Alba s-a pozat alături de fanul dur al străzii din afara casei prietenei sale și, în timp ce ea a făcut cu siguranță ziua ofițerului, actrița a recunoscut însă pe Instagram că și el a făcut-o și pe a ei..

Tocmai la începutul acestei luni, Alba l-a întâlnit pe acest mega-fan și, când i-a spus că are fața tatuată pe braț, a trebuit să o vadă ca să o creadă. Alba a postat pe ea un videoclip cu interacțiunea ei cu ofițerul Instagram cont, subtitrând postarea, „Cu siguranță unul dintre cele mai suprarealiste momente din viața mea – acest tânăr ofițer plăcut cu mașina a trecut pe lângă casa prietenului meu și s-a oprit să-mi spună că mi-a tatuat fața pe braț – bineînțeles că A trebuit să o văd ! Atât de mișto și o astfel de călătorie. ” The video până acum are peste 540.000 de vizualizări și sute de comentarii, de la „Cred că trebuie să-mi intensific jocul de fani”, până la „Este o nebunie, dar @jessicaalba merită”.