Justin Bieber este regele celor fără cămașă Instagram selfie și, datorită unei serii de fotografii și videoclipuri postate pe contul său pe 20 martie, știm acum că cântărețul zguduie două tatuaje feroce noi.

Răsfoiți prezentarea de mai jos pentru a vedea noua cerneală a lui Biebs.

Justin Bieber a fost tatuat acum câțiva ani în Australia, unde și-a făcut și cele mai recente tatuaje. Foto: Justin Bieber / Instagram

Justin Bieber a fost tatuat acum câțiva ani în Australia, unde și-a făcut și cele mai recente tatuaje. Foto: Justin Bieber / Instagram

Foto: Justin Bieber / Instagram Justin Bieber a adăugat acum un urs grizzly în piept și un vultur țipător pe abdomen la colecția sa de tatuaje în creștere. Noul tatuaj de urs al lui Bieber este situat pe partea dreaptă a pieptului său, între tatuajele cu cruce mare și cu cifre romane, iar tatuajul vultur se întinde pe toată lățimea abdomenului său, centrat între piesele sale de scenariu „Scop” și „Fiul lui Dumnezeu”. Ambele animale au fost realizate în negru și gri și sunt, în mod evident, opera unui tatuator priceput cu o mână delicată.Foto: Justin Bieber / Instagram Tatuajul cu vulturul lui Bieber, cu aripile sale pline și întinse, a fost deja comparat cu tatuajul riscat sub țâțe al zeiței egiptene Isis Rihanna dezvăluit în 2012, iar tatuajul „candelabru” Lena Dunham a urmat cu acum doar câteva săptămâni, dar presupunem că ar prefera să fie asemănat cu tatuajul cu jet de luptă al lui Chris Brown, cernelit în aproape același loc de pe abdomen.Foto: Justin Bieber / Instagram Nu există încă un cuvânt cu privire la semnificația din spatele tatuajelor urs și vultur, dar Bieber, care încheie piciorul Australia și Noua Zeelandă din turneul său mondial Purpose, a încărcat videoclipurile despre tatuaje fără cămașă la doar câteva ore după celebrul său ex- iubita ei, Selena Gomez, a fost fotografiată cu ocazia The Weeknd la o întâlnire în orașul său natal din Toronto. Este evident că Bieber, care și-a batjocorit colegul său canadian într-un interviu din ianuarie cu TMZ, nu este un fan al The Weeknd, iar această nouă cerneală feroce ar putea fi modul său de a face o altă lovitură la noul soț al lui Gomez.

Fotografie: Justin Bieber / Instagram

Justin Bieber a adăugat acum un urs grizzly în piept și un vultur țipător pe abdomen la colecția sa de tatuaje în creștere. Noul tatuaj de urs al lui Bieber este situat pe partea dreaptă a pieptului său, între tatuajele cu cruce mare și cu cifre romane, iar tatuajul vultur se întinde pe toată lățimea abdomenului său, centrat între piesele sale de scenariu „Scop” și „Fiul lui Dumnezeu”. Ambele animale au fost realizate în negru și gri și sunt, în mod evident, opera unui tatuator priceput cu o mână delicată.

Video: Justin Bieber / Instagram

În povestea sa de pe Instagram, Bieber a împărtășit câteva fotografii din prim-plan ale noului său tatuaj de urs și vultur, care marchează undeva în jur de 56 de țigle în total pentru tânărul de 23 de ani, iar în clipurile scurte se așază fără cămașă pe un pat , cu o privire științifică pe față și cu brațul drapat peste cap, cu tatuaje proaspete pe piept și abdomen pe ecran. Starul pop a postat, de asemenea, două videoclipuri pe contul său de Instagram, unde dansează fără cămașă cu o femeie în vârstă într-un bar Queenstown, iar clipurile, în timp ce ne fac să ne simțim cel puțin ușor inconfortabili, oferă și o scurtă privire asupra noilor tatuaje..