Baby Bear va fi întotdeauna aproape de Liam's Inima

Liam Payne și prietena Cheryl Fernandez-Versini tocmai și-au salutat micuțul „Urs”Pui în lume în martie și deja, Payne intenționează să-și onoreze fiul nou-născut cu cel mai permanent omagiu – un nou tatuaj, desigur.

Cântăreț, Liam Payne, împreună cu fiul său nou-născut, Bear Grey Payne. Foto: Instagram.

Cântăreț, Liam Payne, cu fiul său nou-născut, Bear Grey Payne. Foto: Instagram.

Cântăreț, Liam Payne, împreună cu fiul său nou-născut, Bear Grey Payne. Fotografie: Instagram.

Ce va tatua în continuare?

Tânărul de 23 de ani are deja mai mult de o duzină de tatuaje pe mâini și mâini, făcute de-a lungul mai multor ani, dar pieptul său a fost lăsat în mod evident în tot acest timp. Acum, se pare că Payne și-a salvat spațiul pe piept pentru ceva cu adevărat special și ce este mai special decât să devii tată pentru prima dată? Potrivit rapoartelor, Payne este pregătit să-și marcheze pieptul cu un tatuaj inspirat de fiul său de trei luni, pe nume Bear Grey Payne, și avem sentimentul că acesta va fi o doozy.

El's Merg pentru o piesă de piept!

Nu este o surpriză că Liam Payne intenționează să-și facă un tatuaj în cinstea primului său copil. La urma urmei, are deja un tatuaj de ochi pe braț Cheryl Fernandez-Versini, iar unii spun că tatuajul cu trandafir de pe spatele mâinii lui este un semn de semn și pentru ea. Așadar, a fost doar o chestiune de timp înainte ca el să adauge un tatuaj inspirat de Urs la colecția sa în creștere. Doar în weekendul trecut, a spus Payne Soarele, „Nu am decis încă ce [tatuaj voi primi], dar voi face o surpriză.” În ceea ce privește locația, el a spus: „Trebuie să-mi fac pieptul în continuare, ceea ce o să mă doară cu adevărat”.

Sigur, Liam se întoarce sub ac

Au trecut trei luni solide de când Payne a debutat cu cerneală proaspătă, cel mai recent tatuaj al său fiind piesa de la data nașterii „1993” de pe spatele brațului. Deci, avem sentimentul că va primi tributul tatuajului pe piept lui Bear în viitorul apropiat. Între timp, tânărul de 23 de ani va pierde prima zi a tatălui cu noua sa familie, deoarece va fi ocupat să-și promoveze single-ul de debut solo „Strip That Down”. Într-un interviu cu MSN la Capital FM Summertime Ball, weekendul trecut, Payne a spus: „Oh, sunt de fapt plecat de Ziua Tatălui. Lucrez, ceea ce este foarte, foarte trist, dar este primul meu, evident, deci este uimitor. ” În ceea ce privește modul în care intenționează să-și petreacă prima Ziua Tatălui departe, Payne a spus: „Cu siguranță va fi o mulțime de FaceTime în acea zi, cred”. Dar dacă ne întrebați, un tatuaj pe piept omagiat micuțului mai mult decât compensează absența sa.