PACHETUL TOTAL!

Mercedes Edison, născută în Marea Britanie, cunoscută și sub numele de Unimerce, care locuiește acum în Toronto, Canada, este pachetul total – frumos, talentat și acoperit cu cerneală grozavă. Aceasta este o fată ocupată – împărțind timpul între cariere și țări!

Dacă nu modelează pentru un fotograf de ultimă generație, aruncă în jurul lumii învârtindu-se și zgâriind în cluburi și arene împachetate. Și când este timpul să vă relaxați, Mercedes se trezește mai greu decât majoritatea constructorilor de caroserii. Nu există perioade de nefuncționare pentru acest pachet de frumusețe.

Și vorbind despre constructorii de caroserii, suntem aici pentru a servi unele dintre cele mai fierbinți imagini ale cadrului fin Mercedes!

11403060_904517606261217_1896496276911760478_n

Fotografie prin Facebook

Bucurați-vă de acest vârf special SNEAK!

Fotografie prin Facebook Modelele Victoria Secret nu au nimic pe Mercedes.Fotografie prin Facebook Servit cald!Fotografie prin Facebook Cel puțin așa am vrea să credem.Fotografie prin Facebook Toate cernelate pe o pânză frumoasă.Fotografie prin Facebook Această poziție ne face fără cuvinte!Fotografie prin Facebook ... și Mercedes fundul pe plajă? Sunt acestea cuvintele melodiei respective?Fotografie prin Facebook Arcul din spate are acea pantă blândă care duce la Nirvana.Fotografie prin Facebook Trebuie să recunoaștem că aceasta este o viziune îmbătătoare!Fotografie prin Facebook Chiar și în acest scenariu murdar, Mercedes arată impecabil.Fotografie prin Facebook Ambele sunt la fel de fascinante!Fotografie prin Facebook Exudând un sentiment subtil de sexualitate!Fotografie prin FacebookFotografie prin Facebook Mai bine ne apropiem, așa că nu ne lipsește niciun cuvânt!Fotografie prin Facebook Nu știți ce este mai fierbinte soarele fierbinte din L.A. sau acele chifle!Fotografie prin Facebook O viziune în oglindă.Ei bine, nu știu dacă ciudat este un cuvânt de atașat la Mercedes, dar ne referim la lipsa de cerneală. Mercedes devreme!Fotografie prin Facebook Acum ne înnebunești!

O viziune în lenjeria neagră

Fotografie prin Facebook

Modelele Victoria Secret nu au nimic pe Mercedes.