O privire asupra prințului întunericului' Cerneală iconică

Rock n' legenda rolului Ozzy Osbourne, necontestatul "Nașul Heavy Metal", are unele dintre cele mai sinistre stiluri de pe planetă. Personalitatea lui revoltătoare este întruchiparea a ceea ce înseamnă să nu dai cu adevărat o bătaie. În mod natural, tatuajele sale reflectă frontmanul Black Sabbath'Are un gust iconic și au fost copiate de mii de-a lungul anilor.

După ce Black Sabbath a lansat primul lor album la începutul anilor 1970's, Ozzie'Cariera sa a durat aproape cinci decenii. El'A făcut totul: o carieră de muzică solo de succes, o vedetă de televiziune realistă, acționând în filme importante, scriind o carte best-seller și chiar începând propriul festival de muzică.

Există doar unul 'Ozzman' iar tatuajele sale au fost întotdeauna o parte esențială a imaginii sale, dar știați că același tip care și-a mușcat capul de un liliac are fețe zâmbitoare tatuate pe genunchi? Am decis să creăm următoarea galerie explorând legendarul rocker'Cele mai faimoase piese și unele pe care poate nu le-ați observat vreodată.

Ozzy Osbourne

Sursa: WIkipedia

Sursa: WIkipedia

Verificați legendarul său cerneală!

Ozzy Osbourne

Ozzman vine

Sursa: Wikipedia

Ozzy'Tatuajele sunt o reflectare a personajului său unic și legendar. Ne uităm la Ozzy pentru că el'Nu-i frică să spună sau să facă orice este în mintea lui genială din punct de vedere maniacal, iar tatuajele sale sunt ceva care reprezintă asta.

Care dintre acestea au fost unele dintre preferatele tale? Spuneți-ne și ACȚIUNE cu prietenii tăi!

Mâna Doom

Ozzy spune că O-Z-Z-Y pe articulații a fost unul dintre primele sale tatuaje. O slujbă la domiciliu la 16 ani, el susține că acesta a fost unul dintre singurele tatuaje pe care le-a primit vreodată, în timp ce era de fapt sobru.

Craniu de vampir

Ozzie'Pieptul din stânga sus are un craniu de vampir, cu glugă într-o cârpă roșie. La o privire mai atentă, puteți vedea că este'fruntea are o crăpătură, aproape ca o gaură de glonț.

Asemănarea cu Skeletor este ciudată.

"Sharon"

Osbourne'Soția lui, Sharon, pe care am cunoscut-o cu toții în emisiunea lor de succes MTV The Osbournes, are numele ei tatuat pe umărul drept sub un trandafir. Ea susține că a luat-o în timp ce era beat și a surprins-o total cu ea.

Stickman

Ozzy'Încheietura stângă are un alt tatuaj la domiciliu al unui bărbat care merge. Deasupra ei sunt mici bule de gândire. Când ții un microfon, se pare că el'îi aleargă în gură.

Blazonul inimii

Pe antebrațul său interior are un medalion pentru inimă ca omagiu adus mamei sale.

Dragon chinezesc

Unul dintre cele mai mari și mai recunoscute tatuaje de pe Ozzy'Corpul lui este dragonul său albastru în flăcări pe pieptul său din dreapta sus. Arta acestei piese seamănă cu cea a folclorului chinezesc antic.

Pumnal

Pe antebrațul drept are tatuajul unui pumnal pe care scrie "Mama" pe un banner peste. Una dintre primele sale piese, Ozzman a primit-o pe aceasta când avea 15 ani. Privind în urmă, el nu'Nu știu de ce…

"Eu nu'Nu înțeleg de ce, când am făcut tatuaje în toți acei ani în urmă, toată lumea avea pumnal," el a spus. "Eu nu'Nu văd care a fost punctul de rău acum, dar pe atunci te duci după un pumnal pe braț."

Gargoyle

Pe umărul stâng are un tatuaj elaborat al unei gargole amenințătoare. În ambreiajul său se află capul unei femei zombie / vampir care seamănă puternic cu soția sa Sharon, dar el nu'Nu o revendica'Ar trebui să semene cu ea.

Jack Osbourne

Venind departe de tânărul adolescent înfricoșat care a apărut în The Osbournes, un adult Jack Osbourne are propria colecție de lucrări impresionante de ac..

Ca Tatăl Ca și Fiul

În timp ce Ozzy'Tatuajele sunt localizate în principal pe brațe și pe piept, fiul său Jack a decis să-l urmeze pe tatăl său'pașii și obțineți și cerneală de dragon. Întregul său spate este o scenă de luptă în stil chinezesc a unui războinic care luptă cu un dragon.

"Perla"

Jack Osbourne are, de asemenea, acest omagiu față de fiica sa mică, Pearl, situată într-un loc similar tatălui său își aduce tributul mamei sale.

Cerneală în mintea ei

Kelly Osbourne, a cărui carieră muzicală a condus-o la activism social, are cuvântul "Povești" pe marginea capului ei.

Tinket Tats

De asemenea, are inimi și triunghiuri mici în jurul degetelor și încheieturilor.

Fețe zâmbitoare

O priveliște rară de văzut, Ozzy'Genunchii au de fapt două 'stick-n-poke' fețe zâmbitoare pe ele. Unul dintre multele tatuaje pe care Ozzy nu le face'Nu-mi amintesc că am primit.

Manșon monstru

Una dintre completările sale ulterioare este mâneca de pe brațul drept. Un colaj cacofon de monștri, foc, dragoni și alte lucruri care se lovesc în noapte.