Acești artiști au inspirat o viață nouă în aceste tatuaje

Tatuajele regretabile nu vor înceta niciodată să existe. Fie că este'Este un tatuaj realizat în impulsul momentului de către un artist incomplet sau ceva ce l-ai lăsat pe prietenul tău să te zgârie, uneori oamenii pur și simplu fac tatuaje proaste. Din fericire, există opțiuni care apar în aceste zile pentru a atenua experiența ta proastă, cum ar fi acoperirea tatuajelor și îndepărtarea cu laser, de exemplu. Dar ce se întâmplă dacă de fapt îți place ideea din spatele tatuajului tău, dar a fost doar prost executată? Acolo'Nu este nevoie de o acoperire sau demontare. Trebuie doar să găsești un artist care să-ți refacă tatuajul. Luați în considerare următorii artiști, dacă sunteți'Căutați vreodată pe cineva care să dea viață tatuajului vostru fără viață.

Tatuaj de Xavier Rodriguez. Foto: Instagram.

Tatuaj de Xavier Rodriguez. Foto: Instagram.

Apăsați prezentarea pentru a vedea câteva tatuaje superbe!

Dacă știți cine a făcut acest tatuaj, vă rugăm să ne anunțați. Foto: Pinterest. Acest artist a adoptat o abordare amuzantă pentru a remedia acest tatuaj greșit de ortografie, transformându-l într-o sarcină de școală, fiind corectată de unDacă știți cine a făcut acest tatuaj, vă rugăm să ne anunțați. Foto: Pinterest. Acest logo Green Lantern a înregistrat o creștere reală a puterii. Adăugând nuanța corectă de verde purtată de personaj în benzile desenate și adăugând detaliile care fac să pară că felinarul străpunge pielea, a transformat acest tatuaj într-o piesă foarte minunată.

Spellcheck That Tat!

Dacă știți cine a făcut acest tatuaj, vă rugăm să ne anunțați. Foto: Pinterest.

Acest artist a adoptat o abordare amuzantă pentru a remedia acest tatuaj greșit de ortografie, transformându-l într-o sarcină de școală primară fiind corectată de un "Gramatica nazistă" a unui profesor. Au adăugat chiar și un semn de cană de cafea la marginea hârtiei pentru câteva râsuri adăugate.

De la Pale la Peppy

Sharon din Tatuaj Needlecraft în Worthing, Marea Britanie, a salvat această floare de crin pe moarte adăugându-i culori și detalii strălucitoare și adăugând flori înmugurite. De asemenea, artistul a adăugat frunze și a extins filiala, care curge frumos în josul clientului's-a întors.

Fă din nou inima să bată

Inima asta bate din nou datorită Xavier Rodriguez. Cu un dotwork superb și linii fine, artistul din Bayamon, Puerto Rico, a atras atenția asupra unei opere de artă, spre deosebire de orice alt tatuaj de inimă'Voi pune vreodată ochii pe.

Un pic merge mult

Această refacere a fost lucrarea minunată a Charlie Cook de Tatuaj Unicorn Negru. Charlie spune că a simțit că a face o acoperire întreagă ar fi exagerat, prin urmare, ea și clientul au optat pentru o refacere. Charlie a adăugat câteva frunze și puncte în jurul tulpinii și a trecut peste tulpină cu negru. De asemenea, ea i-a dat florii câteva detalii atât de necesare și a terminat piesa adăugând alb ici și colo.

Strălucitor și în zbor

Jay a adăugat ceva culoare acestor rândunici. Deși spune că nu a putut face nimic cu umbrirea întunecată a păsărilor' pântecele, a compensat-o adăugând detalii și definiție păsărilor și lanțului care le leagă.

Minimal Doesn'Trebuie să fii simplu

Gero a luat aceste triunghiuri simple împletite și a creat un tatuaj minimalist, dar complicat pe care noi'sigur că a avut clientul un pic mai mândru să-l poarte decât ceea ce avusese anterior.

Tatuaj potrivit pentru regalitate

Cu o saturație de culoare bine executată, Dawid Walczak de la Straight Line Tattoo Studio, a reușit să facă să urle această piesă de leu.

Mergi cu stelele încă o dată

Tatuajele cu stele sunt printre lista tatuajelor pe care oamenii le regretă de obicei. Ceea ce era în stil atunci, nu este'nu mai este. in orice caz, Anna Corbett de la Alternative Art din Northampton, Marea Britanie, a dat acestui design de modă veche o rotație contemporană adăugând acuarelă la mix. Cu stropi de roz, portocale și violete, acest tatuaj este acum un frumos tatuaj pentru picioare.

Imagine Portret perfect

Pachetele de cerneală și detalii au întinerit aceste portrete. Tony Evans, artistul care a salvat acest tatuaj, spune că uneori lucrurile pot fi reparate.

Tatuatorii sunt adevărații eroi

Un alt coleg fan de benzi desenate care a fost greșit, dar, din fericire, Brian Freda de tatuaje zgârieturi electrice de pisică, au venit în salvare.

Această pisicuță avea nevoie de un lifting facial, cu disperare

Tatuajul original părea aproape nefixabil, dar Ge Zhang a reușit să reînvie acest leopard'pete.