Mama acestui Marine este Semper Fi

Când Susan Jonesia i-a promis fiului ei, un marin care era plecat la Camp Pendleton din Carolina de Sud, că se va face un tatuaj când se va întoarce acasă, nu și-a imaginat niciodată că va trebui să treacă cu cerneala. Dar, pe 13 mai, seara dinaintea Zilei Mamei, fiul lui Susan, soldat de 19 ani, clasa întâi Joshua Jonesia, a surprins-o venind pe neașteptate acasă. Jonesia a ținut-o pe cuvânt, așa cum a ajuns să-și petreacă ziua mamei stând pe un scaun de tatuaj.

Josuah Jonesia și-a surprins mama cu întoarcerea lui în ziua Mamei și apoi au plecat și s-au tatuat împreună. Foto: Instagram.

Josuah Jonesia și-a surprins mama cu întoarcerea la mama'Ziua, apoi au plecat și s-au tatuat împreună. Foto: Instagram.

Lansați prezentarea pentru a vedea această mamă marină'Tatuaj!

Susan Jonesia și fiul ei, Joshua, care s-au tatuat amândoi când s-a întors din tabăra de antrenament Marine. Foto: Instagram.Susan Jonesia și-a făcut tatuajul ca o promisiune ținută fiului ei după ce a terminat tabăra de gheață. Foto: Știri KHOU 11.Tatuajul lui Joshua Jonesia, pe care îl făcuse în timpul sesiunii sale comune de tatuaj cu mama sa. Foto: Instagram. Este posibil ca tatuarea să nu fi fost modul în care Jonesia a planificat să-și petreacă ziua mamei, iar obținerea cernelii nu este cu siguranță modul în care cele mai multe mame și fii aleg să se lege între ei, dar acum că are un memento permanent al necondiționat dragoste pe care o are pentru Joshua, Susan nu regretă că a obținut cerneala. „Își trăiește visul”, a spus ea pentru KHOU 11 News despre viitorul fiului ei. „Sunt atât de mândru de el pentru asta, știi că mulți oameni nu ajung niciodată să-și întâlnească eroii, iar eu am crescut pe ai mei. Și sunt așa, atât de mândru de el. ”

O promisiune către fiul ei

Susan Jonesia și fiul ei, Joshua, care s-au tatuat amândoi când s-a întors din tabăra de boot Marine. Fotografie: Instagram.

Oricât de neconvențional ar părea, a fost ideea lui Susan Jonesia să-și facă un tatuaj atunci când fiul ei, Joshua Jonesia, s-a întors acasă și nu era pe cale să se întoarcă la promisiune. „[…] a plecat la tabără și ceea ce ar trebui să faci este să scrii scrisori, să-l motivezi și să-l încurajezi și să-i oferi ceva de așteptat cu nerăbdare”, a explicat Susan într-un interviu cu Știri KHOU 11. „Și așa am spus,„ știi, când ai terminat, vom merge să ne tatuăm! ””