Cel mai prost tip de tatuaj

Dacă tatuajele sunt cunoscute pentru ceva, este'Faptul că atunci când primești unul, este'e o decizie aproape permanentă. Orice ai fi tatuat pe corpul tău, el'Voi fi acolo o vreme. Dacă vreodată decideți că doriți ca acesta să fie eliminat, acesta'Va costa mult timp și mulți bani. Ce se întâmplă atunci când îți faci un tatuaj pe care îl regreți? Ceva extrem de inadecvat sau ceva care ar putea fi văzut ca rasist sau un simbol al unei bande pe care nu îl poți'Nu mai vreau. Acest singur salon de tatuaje administrat de o familie poate avea răspunsul.

Sursa: Facebook @Southside Tattoo

Sursa: Facebook @Southside Tattoo

Sursa: Facebook @Southside Tattoo

Cel mai bun mod de a te ascunde!

sală de tatuaje din partea de suddave Elizabeth cutlipSursa: Facebook @Southside TattooSursa: Facebook @Southside Tattoo

Tatuaj Southside

Sursa: Facebook @ 22 de cuvinte

Southside Tattoo, un magazin de tatuaje și piercing, situat în Maryland, face ceva de care ar trebui să fie foarte mândri și sunt. Într-un efort de a încerca să atragă mai mulți oameni să facă acte de bunătate aleatorii, proprietarii magazinului încearcă să viralizeze cu un act de bunătate al lor.

Verifică-i!

Cuplul a făcut deja un număr mare de tatuaje de acoperire complet gratuit. ei'Am devenit complet non-profit și ei'sună din nou proiectul "Acte aleatoare ale tatuajului", acceptă donații pe GoFundMe și până acum'Am ajuns deja la peste 13.000 de dolari!

Pentru mai multe, le puteți verifica pagina de Facebook.

Spuneți-ne ce părere aveți în comentarii și ACȚIUNE Acest articol!