Avertizare! Imagini brute în față!

Știm cu toții că tatuajul după îngrijire este o nebunie important. În timp ce unii oameni fac săpun antibacterian și bacitracină, eu fac o spălare ușoară, feminină, urmată doar de o loțiune directă. Cu toții avem metode diferite pentru a păstra acea culoare strălucitoare, a liniilor în tact și, mai presus de toate, pentru a nu primi o infecție gravă, care nu numai că vă va răni, dar vă va deranja permanent arta..

Cu toate acestea, uneori'Nu este îngrijirea ulterioară care provoacă infecția:'s condițiile insalubre ale magazinului. Sau bucătărie. Există anumite lucruri în viață pe care nu ar trebui să le scăpați niciodată, cum ar fi chirurgia plastică ieftină sau tatuajele ieftine.

Datorită amuzantei Live Leak, vă prezentăm una dintre cele mai grave infecții provocate vreodată de un tatuaj. Asta folosește tăietori de unghii de la picioare la "repara." Bucurați-vă!

două fotografii ale videoclipului oribil infectat despre tatuaje

Sursa: Live Leak

Sursa: Live Leak

Pregătește geanta aia!

tatuator la locul de muncătatuaj ankh infectat pe încheietura mâiniitatuaj de grenadă infectattatuaj dinozaur grav infectatcelulita de la tatuajul infectat

Un magazin curat este un magazin fericit

Sursa: Instagram @jfkyoga

Chiar dacă primiți tatuaje beat, încercați să priviți împrejurimile magazinului. Au multe mănuși? Ace proaspete? Dang, ai voie chiar să le urmărești pregătite pentru tatuaj. Deci, de ce să nu o faci?!

De unde știi dacă tu'ești infectat? Site-ul devine dureros, strălucitor, extrem de mâncărim, roșu și / sau umflat. Dar probabil că sunteți un profesionist și știți acest lucru. Dar fii cu ochii pe prietenii tăi' cerneală nouă. Infecțiile pot intra în corp, creând o infecție stafilococică care, în cazuri extreme, duce la moarte. Tu nu'Nu vreau ca moartea ta să fie un fluture pe gleznă.

Git 'gata!

NICIODATĂ nu ar trebui să folosiți tăietori de unghii pe NIMIC, ci unghiile voastre. NU încercați să remediați nicio infecție acasă. Nu merită cicatricile și alte infecții.

Asigurați-vă că ACȚIUNE asta cu prietenii tăi cu cerneală, astfel încât să se sperie drept.