Tatuajele curioase și minunate ale lui Alberto Moreno

Un cimpanzeu care ține armele, un tigru cu o bandană pe cap, un urs panda care poartă un monoclu și o pălărie și fumează o pipă și un câine care poartă mănuși de box. Acesta nu este un fel de expoziție zoo răsucită – acestea sunt tatuajele care împodobesc corpul stelei de fotbal spaniole, Alberto Moreno.

Răsfoiți prezentarea de mai jos pentru a vedea mai multe dintre tatuajele bizare ale lui Alberto Moreno și pentru a obține povestea din spatele lor.

Foto: Alberto Moreno / Instagram

Foto: Alberto Moreno / Instagram

Accesați prezentarea de mai jos pentru a-l vedea pe Alberto Moreno'Cerneală bizară!

Alberto Moreno afișând tatuajele pe brațe în timpul ultimului meci de la Liverpool de anul trecut de acasă. Foto: Alberto Moreno / Instagram. Fundașul din Liverpool este aparent un fan al tatuajelor unice și, în timp ce temele pe care le alege pentru cerneală sunt dincolo de ciudate, au fost numite totul, de la „nedumeritor” la de-a dreptul „bizar”. Cu toate acestea, tatuajele în sine sunt realizate cu o atenție incredibilă la detalii.Rotirea lui Alberto MorenoPanda sofisticat tatuat pe Alberto Moreno. Foto: Alberto Moreno / Instagram. Moreno este un mare fan al tatuajelor și are zeci de piese pe numele său, inclusiv tatuajul său de maimuță, care este acum însoțit de trei piese noi cu tematică animală: un tigru purtând o bandană, un urs panda cu un monoclu, pălărie și pipă și un portret al bull terrierului său, Ali, cu mănuși de box pe labele din față. Toate noile tatuaje au fost realizate și la Franco, magazinul de tatuaje La Rosa Negra, în același design negru și gri ca și tatuajul mai vechi al cimpanzeului lui Moreno.Tatuajul lui Ali Moreno, câinele lui Alberto Moreno. Foto: Alberto Moreno / Instagram.Foto: Alberto Moreno / Instagram. Moreno a postat pe Instagram la începutul acestei luni un colaj al noului său tatuaj de tigru, urs panda și câine, cu titlul imaginii: „Mulțumesc @franco_tattoo [că ai venit] din nou la Liverpool. Este întotdeauna o plăcere să fii în mâinile tale. @larosenegra_sevilla. ”Alberto Moreno se tatuează. Foto: Alberto Moreno / Instagram. Aceste piese noi sunt completări perfecte pentru colecția eclectică de cerneală a tânărului de 24 de ani, care pare întotdeauna în creștere. Și, fiindcă Moreno și-a pierdut poziția de start în echipa Liverpool anul trecut și are ceva timp suplimentar pe mâini acum, presupunem că se va întoarce sub ac pentru puțină cerneală înainte de prea mult timp.

Alberto Moreno afișând tatuajele pe brațe în timpul Liverpool'Ultimul meci de acasă de anul trecut. Fotografie: Alberto Moreno / Instagram.

Fundașul din Liverpool este aparent un fan al tatuajelor unice și, deși temele pe care le alege pentru cerneală sunt dincolo de ciudate, au fost numite totul, de la „nedumeritor” la „bizar”. Cu toate acestea, tatuajele în sine sunt realizate cu o atenție incredibilă la detalii.