Când Lady Gaga au un tatuaj asortat cu peste 50 de supraviețuitori de agresiune sexuală ea a cântat pe scenă la 88 Premiile Academiei în februarie trecut, ea spera că va uni bărbații și femeile care suferiseră din mâinile agresorilor lor. Nu știa puțin, cerneala permanentă va declanșa o campanie internațională de violență sexuală în Irlanda, cu transferuri temporare ale tatuajului de unitate al Lady Gaga înmânate studenților din campusurile de nivel III din jurul orașului Cork.

Performanța Lady Gaga la Oscar a inclus o interpretare obsedantă a „Til It Happens to You”, o melodie nominalizată pe care starul pop a scris-o împreună cu Diane Warren pentru „The Hunting Ground”, un documentar CNN care a evidențiat problema agresiunii sexuale și a violului în campusurile universitare din Statele Unite. Vedetele de la Hollywood adunate în interiorul Teatrului Kodak au fost emoționate până la lacrimi de spectacolul lui Gaga, care a inclus alți 49 de supraviețuitori ai agresiunilor sexuale, bărbați și femei, dintre care mulți au primit și tatuaje de unitate potrivite în urma uneia dintre repetiții..

Directorul Centrului Cork pentru Violență Sexuală din Irlanda, Mary Crilly, a primit permisiunea de a utiliza designul tatuajelor de unitate de la Jacqueline Lin, una dintre supraviețuitorii agresiunilor sexuale care au împărtășit scena cu Lady Gaga la premiile Oscar. Potrivit lui Lin, tatuajul este „făcut și dedicat supraviețuitorilor”, iar designul încorporează un simbol infinit și un trandafir alb, floarea preferată a Lady Gaga. Tatuajul lui Gaga a fost cernelit de David Allen, artist tatuator la Tatuaj Pionier magazin din Chicago, Illinois.

Abia după ce Lady Gaga a jucat la Premiile Academiei, fanii, prietenii și membrii familiei ei și-au dat seama că Gaga însuși a fost un victima agresiunii sexuale, și o păstrase secretă. În ciuda dezvăluirii lui Gaga și în ciuda încercărilor din SUA și din alte țări de a discuta mai deschis problema agresiunii sexuale și a violurilor în campusurile universitare, Crilly spune că credința „nu mi s-ar putea întâmpla” prevalează încă în rândul tinerelor femei, dintre care multe nu vă dați seama că 80% dintre violuri sunt efectuate de cineva pe care îl cunosc.

În crearea de versiuni de tatuaje temporare ale cernelii unității Lady Gaga și distribuirea de tatuaje către mii de studenți de la UCC, St. John’s College, CIT, Colegiul de Comerț și Coláiste Stiofáin Naofa, Crilly speră să „sensibilizeze cu privire la agresiunea sexuală și la mesajul pe care vrem să-l transmitem supraviețuitorilor este: „Nu vă simțiți izolați, există ajutor acolo”. ”

56d9caf81e0000870070352e