Citiți aceste fapte înainte de a vă angaja

Aveți în vedere un tatuaj cu degetul?

Tatuajele de mână nu sunt nimic nou – dacă ești tu’Am fost vreodată la o nuntă indiană, ei’sunteți de fapt destul de tradițional. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți trend-seters sunt văzuți ici și colo cu cifrele scrise, popularitatea cernelii degetelor a crescut.

Este posibil să fi observat celebrități precum Rihanna, care are un stil henna răspândit în jurul mâinii drepte, absolut distrugând factorul badass din look. Alte doamne cu picioare groase includ Beyonce și Miley Cyrus.

Ceea ce probabil nu ai făcut’Știu că mulți consideră că este o problemă majoră atât pentru artiștii de tatuaje, cât și pentru dvs. Noi’Am făcut câteva cercetări discutând cu experții noștri și am adunat câteva lucruri absolut absolut TREBUIE SA știu înainte de a-ți face un tatuaj pe deget.

Sursa: Inkedmag

Sursa: Inkedmag

Sursa: Inkedmag

Ce trebuie sa stii

tatuator dând mâna tattatuajul degetului decoloratFaded Hand Tatdurere de tatuajdegetul mare rănitcara_delevingne_lion_tattoo

Poți fi refuzat

Credit: Mikhail_Kayl / Shutterstock

Mulți artiști tatuatori au câștigat’Nu vă gândiți chiar să vă faceți un tatuaj pe deget dacă este primul dvs. Având în vedere că degetele dvs. sunt vizibile în orice moment, artiștii care se mențin la standarde de calitate superioară se feresc de lucrurile cu degetele.

Suprafața mai mică pune, de asemenea, o litanie de probleme pentru tunarii mai puțin experimentați care nu’Nu îmi place să fii limitat la un spațiu mic. Cel puțin, saloanele vor avea o discuție îndelungată asupra ramificațiilor de a avea cerneală într-un loc atât de vizibil.