Benzopila švedske družbe Husqvarna Na zasebnem podvorju ne morete delovati brez dobrih pilov. Benzopila Huskvarna – udoben instrument, s katerim se delo preusmeri v uvlekateljsko delo. Švedska družba Husqvarna c 1687 je proizvajalec in razvijalci različnih modelov benzopila. V širokem modelnem vrstnem redu ljubiteljskih instrumentov lahko vsak dan izberete pomoč za stroje, priprave dreves ali sanitarne omarice za drevesne vetoke.

Začetni benzopil Husqvarna se nanaša na najboljše modele

Ena iz najboljših modelov benzopil Idealni instrumenti niso ustvarjeni in vsak proizvajalec stremi do popolnosti. Na trgu benzopil soperničaût v enem razredu Huskvarna, Štilj, Partnerr in Makita. To visokoklasno opremo. Izbor velikega, sledi znanju posebnosti blagovne znamke, da se ne zmoti.

Za vse, kar je benzopil, je značilno povečanje, obvladovanje težav in delovanje njegovega udobja. V teh novicah se namestijo profesionalne naprave, nato pa se vnesejo v komponente ljubiteljskih modelov. K takim opcijam se nanašajo:

 • motor X-Torq, ki omogoča zmanjšanje vibracij v atmosferi in gospodarstvo, poveča povečanje krožnega trenutka;
 • avtomatska nastavitev karburatorja na delovne obremenitve sistemska samodejna nastavitev;
 • centrifugalna čistilna naprava pred vročim zrakom Air Injection podpira bolj redko omenjeno filtracijo;
 • sistem gašenja vibracij na rokometu, predstavljenih dempferami, poglotivalci Low Vib;
 • uporaba prajmera – sistem lahkega zagona;
 • namensko napravo cepi je na voljo s kobo;
 • uporaba edinstvenega ključa za pogosto izvajane operacije;
 • vedomazvezdni pili, ki so na voljo za samodejno pošiljanje smazkov, imajo odprtino za dodatno špricevanje.

Predlagano ni popolno preoblikovanje, ki je v ločenih modelih benzopil Huskvarna prisotne.

Originalni benzopil Huskvarna je izdana v 4 državahČe želite izključiti poddelke znanih blagovnih znamk, opustiti seznam strank, v katerih so izdelani imenovani modeli. Če oznaka označuje drugo stran, je to kopija. Proizvodnja omejena:

 • v ZDA – 132Е, 142Е;
 • ruske znamke, г. Himiki – 254ХР, 257, 262ХР, 262ХРН;
 • v Бразилии – 55, 61, 288ХР, 268, 272ХР:
 • druge znamke, ki se proizvajajo v glavnem podjetju v Švedski.

Zato pila kitajske proizvodnje že ne velja za blagovno znamko proizvodnje, stane nedopustno, popravilo je specifično.

V vseh navodilih za uporabo se postopek obdelave obravnava z vidika varnosti. V domačem gospodarstvu je treba odpreti instrument z razumno ostrožnostjo. Bereč od stika s piloj otroki. Nerabotajočo in preostalo brez pritrditve morate zakriti zaščitno kožico.

Rezervne dele na bencinu lahko kupite v servisnih centrihDostoinstvom benzopil je na voljo veliko količino servisnih centrov, kjer lahko kupite rezervne dele za bencino Husqvarna. V prvem vzglednem složnem aparatu se bo v domačih razmerah. Možno je razviti v mehanizme in medsebojno vplivati ​​na vse vzlove. Po garancijskem roku dela operaterja lahko izvajate samostojno. Neobhodimo ustrezno in ustrezno oceniti svoje sposobnosti in popravilo karbonatorja ali poršne sistema boljše od strokovnjakov. Za rezervne dele na bencinskem motorju v Huskvari se lahko prijavite prek spletne trgovine z dobavljivim kurjerom ali po pošti. Na každu marko ZIP komplektuje ločeno.

Začetek nužnih navodil za uporabo instrumentov

Če želite delati na “Drugem” ali na drugem pilu, nov instrument, vpakiran v komercialno opremo, je navadna. In samo tehnična dokumentacija ne dovoljuje napak v stacionarnih zbirkah in zagonu. Predvsem, sledi proučevanje navodil za uporabo bencinskih kopij v Huskvari, razvitih za vse modele.

Pred uporabo benzolnih bencinov morate natančno preučiti navodilaNavodilo za uporabo vključuje:

 1. Predpisana varna dela, opremljena orodja za pripravo, operater in delovna mesta. Nemalo krajev je bilo izvedeno varno delo s pilom.
 2. Podrobno z demonstracijskimi slikami je opisana zbirka pilotskih naprav, njegova namestitev. Kako pravilno popraviti sistem toplivopodači. Sledenje zagonu in glušenje instrumentov.
 3. Podrobno opisana pravila o varni dejavnosti in o tem, kako nastaviti orodje, da bi bilo delo udobno ali minimalno.
 4. Tehnično vzdrževanje in popravilo osnovnih vozil, razvitih po vaši meri. Tukaj ponuja grafični TO za pile.
 5. V tehničnih lastnostih opreme so bili sestavljeni parametri, ki so potrebni za popravilo in zamenjavo. Posebej je treba obračati pozornost, če želite za benzopile Husqvarna kupiti naslednje značilnosti, ki so podrobno opisane v navodilih. Za uporabo v ljubljanskem letu so samo nizkoprofilne pilične polotne plošče.

V vrstici benzopil znamke Huskvarna je najmočnejši strežnik v podsebnem gospodarstvu.

Pregled modelov benzopil jih je odlično

Osnovni elementi benzopilovČe želite izbrati orodje za delo, je potrebno označiti z nekaj različicami modelov, prepoznati njihove razlike in kupiti ustrezno pilo na zahtevo.

Бензопіла Хускварна 236 predpisana za takojšnjo uporabo. Lahko je opremljena s širino 35 ali 40 cm. Vse bolj primerne možnosti v instrumentalnih imenih, ki zagotavljajo lahek izpustek tudi v poznejšem času. Ona je ekonomsko razhajala gorjučee in v dveh razah je skrajšala vybros produktov sgoranija.

Benzopila Husqvarna 236Bencinski motorji Husqvarna 236 so 1,9 l. s. ali 1400 Vt. Z majhno širino in težo 4,6 kg lahko udobno namestite les v sadu, zamenjate vetrove in razpršite majhne brkne, samo ne škodljive.

Kompaktna model, opremljena z ekonomskim motorjem, univerzalna. Obseg kamer z 38 cm3, prostornina goriv 0,3 litra hvata na neprekinjeno delo. Sistemi za zmanjšanje števila cepiv, vključno s vrečko 0,2 l, lahko in špricevanje skozi posebno odprtino.

Odprite mojstre, ki delajo na strokovnih vprašanjih, v katerih je s čim primerjati, opazite mehkost razpršil in érgonomiko modelov. Oni so opozorili, kaj so padli na zemljo z nereguliranim karbûratorom. Taki izdelki se zamenjajo, težava se preprosto reši. Drugih zamenljivih pilotov ni bilo ugotovljenih.

Бензопіла Хускварна 142Бензопіла Хускварна 142 se nanaša na poluprofesionalno orodje. Uporablja se na zimskem času za pripravo dreves v kmetijskih mestih. Z minimizirano temperaturo se zažene s četrtletnim časom. Osebno je zaznano izognirano roko, ki omogoča udobno uporabo. S tem instrumentom lahko delujete na višini:

 • udobna za vzdrževanje ručka;
 • lahek zaklop podpira zagonsko napravo;
 • cepni innercijski tormoz zmanjšuje odlaganje pri zapisovanju drevesin;
 • enakomerno porazdelitev vese z razdelitvijo blokov motorja in toplotne bake dodatno dodatno zmanjša vibracijo;
 • kovanski tréhsekcionni kolenval povečuje moč pilov.

Delo na višini ni mogoče z nobenim instrumentom. Na lesah težko ohranite ravnovesje pod obremenitvijo. Zato so osebe, povezane z vzpostavitvijo takšnih naprav, namenjene ravno temu, nad bencinsko gorivo Huška 142 ameriškega proizvodnje.

Tehnične značilnosti pilov:

 • moč dvotaktnega motorja – 1,9 kVt;
 • največji volumen goriva – 410 cm3;
 • emkost za masla – 200 cm3;
 • длина шин-33-38 см;
 • večji za dobavitelje – 4,6 kg.

Pri delu piloj sledi zasebnost ostorožnosti. Ne dovolite, da se pred enim objektom premakne drug drugega z delujočim mehanizmom. Če želite delati, sledite navodilom za uporabo bencinskih motorjev v Hvarvanski.

Odzivi o modelih so samo pozitivni. Strokovno je ugotovljeno, da delajo po nekaj urah brez ustalosti rok. Z 4 zaporednimi možnostmi se le -to nadaljuje, če želite narediti prerazporeditev, da se ne pregreje. Ne pozabite, pri prodaji pod uglom iz vrečke, ki stekne maslo.

Benzopila Husqvarna 240Benzopila Husqvarna 240 – obrazec bytovog instrumenta novega pokolenja. Novoj opciji, navdih za preverjeno, značilno za vse piškotke v Huskvarni, bo vključeval razvrščeno cepi. Travmoopasni faktor likvidiran. Možnost in delovna zmogljivost pilov razširjajo uporabo uporabe do polprofesionalne.

Orodje, opremljeno z glušitelom in učinkovitimi sistemskimi vibracijami.

Karbûrator Zama lkz 236 in 240 modelovTehnični kazalniki benzopil Husqvarna 240:

 • prostornina delovnih kamer motorja 38,2 cm3;
 • moč motorja – 1,5 kVt;
 • ёмкость бака под горючее – 0,4 л;
 • длина шины – 38 см;
 • maslosos s stalnim raščlanjenjem na smazku.

Za delo z instrumentom je potrebno slediti navodilom za uporabo. Točno to oznako benzopil je poimenoval v številkah, ki jih imajo:

 • motorjem s visokim resursom;
 • izmenënnoy v lučšji strani očistkoj gorjučego pred vprskim;
 • proizvodna sistemska centrovka in amortizacija vzlovov za zmanjšanje vibracij.

Toplotno mešanico pripravite za vsak dan, drugače pa izgubijo lastnosti. Benzin ne sme dolgo hraniti v poliétilenkoyh posodah – na svečah bo nagar. V koncertih iz bačke je treba vzeti vse gorjučee dosuha.

Če se izvajajo pravilni obkatski pili, ki uporabljajo olja, gorje in priloge v skladu z navodili, v času izvajanja TO, rok trajanja podaljša do dva leta, zavarovanih proizvajalcev.

Benzopila Husqvarna 135Benzopila Husqvarna 135 sama lahka konstrukcija, skupaj 4,4 kg brez rezervoarjev za gorivo, maslo in pilotno uzlo. Pila ima motor 1,5 l. с., бачок под горючее – 0,37 л. Priporočene šiny-36-38 cm. Odstranitve v opremi:

 • prisotnost kovinskega orodja za razprševanje krožnih kosov, v drugih priljubljenih modelih tega šipa, izdelanega iz plastičnih mas;
 • udobna kriška s hitrim sušilnikom za preverjanje svečev;
 • veliko zračnih filtrov z enostavno zamenjavo.
 • mehke rezinske ročice imajo udoben dostop.

Natančneje, najbolj lahka model s hitrim pilom je lahko najbolj primeren za uporabo na spustnem avtomobilskem sistemu.

Бензопіла Хускварна 137Бензопіла Хускварна 137 izdan v letu 2005 za ljubitelje, z močnim motorjem 2,2 l. s. in bačkom pod toplivom 410 cm3. V tem modelu je bila uporabljena sistemska zažigacija z lahkim zagonom. Uporablja se dolga šina 33-38 cm. Za to pilo proizvajalci svetujejo, da uporabijo lastno proizvodnjo, N 30, vodilno podjetje mora biti debelo 1,3 cm.

Za to, da bi pilotirali brezžično, so izpolnjeni pogoji uporabe, tako kot ta model ne izpolnjuje delovnega mesta:

 • namestiti pilični mehanizem;
 • zmanjšati cepʹ priporočeno sestavljenim na holostom hodu;
 • zapolnit karbûrator firmenno mešanico;
 • zapustiti zagon piru.

Tormoz cepiPrvih 10 ur dela pišite, ne obremenjujte mehanizmov, dajte priintetirati soprážënnym uzlam. Če želite, da bi kdo uporabljal pilotno orodje, proizvajalec povečuje sistem za zagon. Posebna oskrba razpravlja o kolenvalu, da bi bil v preteklosti brez osebnih sil. Pozaimstvovan v professionallov mehanizm zažiganija. V rezultat pila je prišlo do hitrega odziva ugodnega kupca – ne popravlja se sama in ne želi izbrisati, če ga ne boste držali.

V obzorju so zbrane informacije o najpogosteje kupljenih ljubiteljskih bencinih in njihovih posebnostih. Kako iz njih izbrati – ponovno kupiti kupiljo.

Predstavitev benzopil Husqvarna 135 – video