vhod za udeležence Pred tem, kot je treba izbrati gazinokozil, je treba natančno in nepristransko raziskati vlade. Delo dostavi zadovoljstvo, če bo brezžično orodje izvajalo vse funkcije. Od stanja bencina, reliefa in velikega števila udeležencev je odvisen izbor tehnik. Obstajajo samohodni modeli, ki povzročajo gibanje silnih rok. Za rovno veliko lužajki podojdët gasnokosilka-robot ali rejder.

Kriteriji za izbiro inštrumentov za vhod za travynym krovom

gaznokosilka Predhodno je potrebno približno določiti površino polja in kakšen pogled na travo tistega zasedenega. Na prvem mestu bodo delovale stroji za osebno uporabo, ki se srečujejo z ustreznimi ustreznimi številnimi steletnimi podstavki, ki niso podrejeni vsakemu drugemu. Na izbiro vpliva širina obrabatyvajegoga prostora med klubi in navdihujočimi, rastët ali trava blizu k izgorodi. Te značilnosti so pomembne pri izbiri gasnokosilkov.

Opredelite, na kakšno energijo bo delovala kosilnica, kar pomeni razporeditev stroškov, pogoje vsebine in uporabe tehnik.

Izbor je odvisen od uporabnika:

  • električni setevoj privod;
  • motor akumulatorja;
  • benzinski 2 ali 4 taktni motor;
  • ročno mehansko napravo.

Poleg tega ima pomembne zmogljivosti za preprečevanje – kolčni mehanizem ali večji pododnos v vašem primeru.

Izbirajte dačno kosilko

trimerRazmislite o tem, da izberete gazokozilnik za dači, če je naveden standardni del z gredkami, lesenimi vrati in klubi. Tukaj ne razvite tehnologije s kolesi. Podkažite nujno obočine v pozabi, prehodite v tropino, privorite krugi derevʹev. Nužen trimmer – kosa s štangojem. Takšno orodje se lahko nanaša na omrežje ali ima bencinski motor. Benzinski dvotaktni motor deluje zelo hrupno, vendar zato ni privezan v omrežje. Delovati je mogoče po rosi in po prejemu.

V kladovke bodo vedno gorčile smesi, in to je nevarno, če doma obstajajo vezdesuŝie deti.

Električni trimmer nam omogoča enostavno bencinsko in poceni, kar nima pomena. No za to, da bi se dogovorili v pogodbah, je treba kupiti katuško z udliniteljem. Z električnim tokom ne delajte v pogoju, po rosi ali po prehodu.

Če je na vašem mestu imenovan plinski sistem za tri, ki potrebuje komercialno tehniko. Izbira plinske galanterije za dači in majhne površine je odvisna od finančnih možnosti. Znani proizvajalci, ki prodajajo gazonsko štirihkolesno tehniko od 19 tisoč rubljev, so odvisni od kompleksacij in blagovne znamke. Mehanske kolosalne kosilnice lahko kupite poceni.

Izbor agregata za zagorodno uporabo

konkurenti modeliNa to ona in usadba, da bi lahko vladar mogel okinirati glazami uhoženny gazon z elementi landšaftnega dizajna. V modeh alpijskih gorkov, skupinskih delovnih mest, vseeno pa vse naloge uhožennega gazona. Vprašanje stane, kako izbrati gaznosložno preskočno znamko, delujočo učinkovitost. Uporabite električni trimer lahko za obdelavo podatkovnih površin. Za oživljanje travnatih zdravil je to najbolj učinkovit instrument.

Sredi benzinskih samohodnih gaznokosilokov obstajata dva in štiri tehnična modela. Četirehtaktni – bolj ekonomični in imajo dolgotrajen rok trajanja.

Za rovno gazo z majhnim uklonom do 250 je optimalno izbrati samohodno bencinsko krmiljenje z benzinskimi štirimi črtami motorja. V odvisnosti od razpoložljivosti holmov ali absolutno rovne površine se izbere velika zadnja kolona. Če je boljše, upravljajte agregat višje. No z večjim uklonom v dizelskem mehanizmu bodo težave – vrečka z gorčanjem v naklonnem položaju izgubi.

Zato lahko na krutih sklopih deluje trimer ali akumulatorska gazokosilka. Izvestni proizvajalci so že predvozili, kot da izberete gazinokosil za nerovnega dačnega udeleženca. Ne glede na to, da je teža težka in da zadnja kolesa delajo obdelano sklopko udobne.

Karakteristike, ki vplivajo na funkcionalnost gasnokosiljev

kakovost kolesaV prvem koraku bo zmogljivost dosegla obsežen obseg dela, odvisno od zmogljivosti instrumentov. Trimmerom je mogoče skočiti za dan, ki ne presega 3 sotov, in samohodna naprava obratuje do 1,5 g. No, če imate močnejšo kosilnico, tem težje in težje.

Od moči začastuje je odvisno, ali lahko širina plinske napeljave obratuje za en sam prehod. Če izberete gazokokosilko po širini, ki je pod velikostjo udeležencev, in ob prisotnosti obrobja, kjer bo široki instrument, bo močno nasprotoval. Širina plošč je opredeljujoča za sestavne dele korpusa in platforme.

Korpus verjetno skorajda bolj kovinski, no sodobne plastike pa malo vplivajo na kovino v lastnostih, ki jih estetsko izigravajo. Neobhodimo obračati pozornost na to, da kolona deluje pri liranju korpusa. V idealnem primeru se morajo nahajati v enem mestu.

Uže izdajo upravljane gazonokozilne robote, ki imenujejo programsko opremo za oskrbo, izvedene na oddaljenem upravljalnem mestu. Sidra v pisarni, s telefonom je mogoče upravljati in gazoni bodo obdelani.

Posebej pomembno je izbrati instrument s trdim visoko zmogljivim staležem. On se ne bo več zataknil, in bo rezal ostrij, gaz po obdelavi ne bo kroklo želtym naletom. No, če v delovnih mehanizmih obstaja zaščita, ki preprečuje deformacije pri vpadanju tvordogo predmetov. Zaščitna juška mora biti kovinska.kakovost rezaka

Izbor plinskih gazokosilov s funkcijo ohišja za vbrizgavanje plinovoda in ostankom izmenljive podstavke za napajanje košare. Če želite določiti izdelavo sbrosa odhodov in je v kompletu travosbornik. Travosborniki se nahajajo v različnih velikostih in se izločajo iz tkanin ali iz plastike. Skladna ručka za transport transportnih instrumentov za mešanje hrane.udobna konstrukcija

Neobvezno učenje, nesamohodni modeli imajo takšno opremo – štiri kolesa, travosbornik, rezak. Dvigatel deluje samo na srezanie travy. Kolosa se pripelje v gibanje silnih rok. Takšne naprave imajo do 30% moči, stanejo ceneje. Za velike površine – optimalna možnost.

Mehanski plinsko -gazijski sistemi v celoti delujejo za priključitev usmerjevalnika. Omogočajo rotorno barabano z rezami, nameščajo se na obstoj s kolesno osjo in pripeljejo v gibanje pri vračanju koles. Delajte s tem instrumentom po silam moških.

Obstajajo še gazokosilki s sedežem in veliko močjo, to pa je že profesionalna tehnika.

Izbirate gasnokosilko po značilnostih in zahtevah – video