Krovelni aeratorji Krovlja zgradba – to je složnoe inženirsko združenje. Krovelni zračni aparat je element zračne cone in odstranitev izločilne moči iz sloja toplotne izolacije in konstruktivnih elementov.

Posledice nepravilne montaže krvi

Krova je ustvarjena za preprečevanje strojne opreme zaradi atmosferskih presadkov. Ona mora graditi, mora biti estetsko in izpolnjevati zaščitne funkcije za celotno konstrukcijo. Kakovostni materiali, ki se uporabljajo za vzpostavitev kristalov, ohišje besiličnih v sirom zapornega zraka. Tako, samo 3% vlažnosti, pridobljene minvato, primeren za toplotne izolacije, kršijo njeno osnovno funkcijo. Derevjanne stropile zgnjenjujejo, ugly pokrovajo plesenju. Zato predvidite ventilacijo krvi, ki je nujno zaranee, na stadijih projektiranja.

Proizvajalec krovalnih zračnikov Tehnično -cenovno popravljen zavoyvyvaet obširnyj rynok strojnih materialov. Osnovano v letu 1994 na bazi izbornega ruberoidnega zavoda. Danes podjetje začelo delovati na strani zapuščenega podjetja po sproščanju toplotno izolacijskega materiala PIR, priljubljenega na Zapadu. Na očitnem zapuščanju pitogega zavoda bazaltovoj mineralni vati.

Tehnološko – prvo v prometnem podjetju, ki ne jamči samo za nekatere vrste proizvodnje, ki se izvajajo v 10 letih, in strahujoča odgovornost.

Krovelni aerator deluje v nasprotju z izbirno vlago iz stropnega prostora. Toda za to, da se v zgornjih delih, ki so pod nadzorom, nagibajo zrak, je potrebno organizirati vnos v spodnjo cono karnize. Kako deluje ventilacijska naprava:

 • слуховые окна;
 • подкарнизные щели;
 • ventilacijske kamere.

Konjski aerator za mehko kri V zgornjih delih so nameščeni vtičnice ali posebne konstrukcije, imenovane zračniki za kri. Konstrukcija zračnoobmenljivih elementov je odvisna od vrste krvi. Mega lahko imenujejo plosko ali izvedeno z majhno skatom konstrukcijo, kadar na podlagi postavitve sestavljajo paroizolacijo, rulon ali matovo steno in ščitijo pokritost na osnovi bitumnih zmesi.

Če mehko krovno ohišje nima dovolj zračne mešanice, se bo hitro uničilo, ne bo držalo toplote, pojavilo se bo zaščitno sredstvo na notranjih delih toka. Neizbežno vodne pare iz obogrevanega stanovanja med potokom proniknut v sloj minvaty. Tam, ohlaždaâsʹ, vložek se kondenzira, smačiva uporabnik. Voda višja ne more, pomeni bitumno krovo. Tako prihaja v negotovost toplotne izolacije. Izdaja se iz neë, ki gre skozi prekinitev.

Namočniji dovajalnik iz mineralne vode po njegovem izsušitvi ne obnavlja prostornine, kar pomeni, da so vlažne razpršene in zračni kanali ne delujejo. Za obnovitev toplotne izolacije je treba material zamenjati.

Sam zaščitni sloj prav tako ne vpliva na ploskev bitja. Mestne naprave se pojavljajo v zraku, v katerem se nahaja atmosferski zrak. Vloga se kondenzira, nato zamerzaet in razvrsti neprimerno osnovo. Pokritje je prišlo v negotovost, če na stanovanjskih prostorih niso bili izpolnjeni pogoji za zračno povezavo.

Kako ustvariti aeriranje pripravljeno mehko kri

Создание зоны аэрацииV zraku so vedno prisotne molekule vode. V vsakem primeru vsak človek, ki je spravil tekočino iz tekočine, potem še vedno vodi gospodarsko dejavnost. Par podnimuje se v vrh in pronikaet pod krvjo. Izbrati se lahko od sirosti na kriše:

 • odvodom povezave do uporabnika;
 • postepennym izvetrivanjem izbytočne vlade z udalenjem v odprtem prostoru.

Sistema za zračno obratovanje iz stalnega zračnika in ventilacijskih trakovUstvarite izvirnik v zgornjih delih krvi, če bo dvostransko pomagal z uporabo konfekcijskega aeratorja za mehko krvjo tehnološko. Priposoblenie linearno stanje, ki je nastalo iz velikega linearnega elementa, ki se nahaja od skata na višji stopnji trdote. Obrazuûŝaâ ŝelʹ prikryvaetsya uplotnitelem, ki prihaja iz zraka, vendar ne naseljujejo nasekoye. Sverhu plastični profilni element je namenjen za izdelavo končnih materialov. Če uporabljate ventilacijske trakove znotraj hidroizolacij in konkovnih klimatskih naprav skupaj, to bo sistem zračnega zračenja.

Krovelni aerator za mehko kri lahko ostane točen, če na plošči ni krivega skata, ali dolg manj kot 15 metrov. Togda namestijo vgrajene končne in točne zračne naprave. Pri tem točni zračniki so na liniji, na vrhu od zgornjih točk na 0,5 -0,8 metra. Če je nameščen s posebno konfiguracijo, cilji načrtujejo načrtovanje, preučujejo možnost črnega zraka..

Tipi točečnih aeratorjev

Točečni krovelni aeratorČe je ploščata plošča, sorazmerna ali izvedena v kasetah za izdelavo stene, je treba uporabiti točne zračnike za mehko kri.

Izhajajo iz različnih proizvajalcev, z različnimi konstrukcijami in učinkovitostjo:

 1. Zračni pogon KTV predstavlja nizko konstrukcijo, nameščeno na eni strani, na eni strani. Priloženi “jezik” oblikuje še, zaščiteno zaščitno plast. Črez ne in izhaja zrak. Vsaka naprava lahko ustvari površino 20 m2.
 2. Ventil KTV predstavlja trubu na podstavku, na vrhu prikrito čepico v barvi kristalov in zabranno v rešetki. Zračni pogon za večjo obremenitev podpira 40 m2 podkrovelne ventilacije.Zračni krogelni tehnično -dimenzijski 160x460 mm
 3. Visoke konstrukcije zahtevajo, kadar je potrebno sneženje in nizko razporejene komponente lahko povzročijo pogrebanje. Visoki elementi imajo formulo trub, odprto zgornjo celico. Lahko imajo izbiro 75, 110.160 mm, ki se namestijo na konico ali skate pod uklonom 14 in 27 stopinj, tako da se sprejmejo podklopi. Primer takšnega elementa služi kot zračni ventilator s tehnično dimenzijo 160×460 mm.

Sledil je vzpostavitev točnega aeratorja na mehki krogli

Namestitev zračnega ventilatorja je možna v procesu gradnje. Če to ni potrebno, je treba namestitev uporabiti, namestiti pa je treba zračnike, ne potrebujejo pa tudi hermetizacije ustreznih podrobnosti. Na najboljši način lahko izboljšate zračni mehanizem, ki vzpostavi zračni sistem na mehko krilo. Prenos dela:

 • v konstrukcijah na skvoz, do sloja gidroizolacij, ki se odprejo po diametru trube aparata;
 • preveriti stanje uporabnika, če je potrebno, njegovo zamenjavo za povečanje učinka izolacije;
 • podošva aeratorja prižima se na podlagi, plotnost zagotavlja sloem mastiki;
 • юбка закрепляется саморезами;
 • proizvaja gidroizolacijo z zaščitno površino.

Točečni zračnik, nameščen na krovuMestne razmere zračnih izvajalcev izvirajo, kar se nanaša na večjo občutljivost. Na ploščici s takimi točkami se upoštevajo osnovna mesta. Univerzalne naprave za namestitev na krovu z vgrajenim stacionarnim vročim zrakom. K učinkovitemu turbinskemu modelu se nanaša zračnik s krovno tehnologijo 160×450 mm. Njegova konstrukcija omogoča namestitev notranjega električnega ventilatorja, ki ustvarja vgrajeno hitro povečanje zračnega prostora.

Krovelni aerator – video