Ceva nu este corect aici

Vedeta arsenalului Theo Walcott a primit pe spate un nou tatuaj al unei cântece sanscrită de inspirație și, în timp ce unii dintre adepții săi de pe Twitter îl laudă pe sportivul profesionist pentru cerneala nouă semnificativă, cei cu cunoștințe directe ale limbii sanscrite îl ridiculizează pentru că și-a făcut un tatuaj care este incorect gramatical. Noul tatuaj al lui Walcott este inscripționat vertical pe coloana vertebrală și prezintă o serie de șapte personaje, ceea ce pentru el înseamnă „Deschide-ți inima, varsă frică, ură sau invidie, pentru a experimenta o bucurie veșnică & fericirea ”, ceea ce a scris: Pic Twitter de tatuajul lui miercuri.

Theo_Walcott_happy_with_his_goal! _1_ (16501335572)

Aflați despre gafă

Tatuajul lui Theo Walcott începe chiar sub baza gâtului său și personajele au fost menite să se traducă în „Om Namah Shivaya”, care este una dintre cele mai cunoscute mantre ale hinduismului, intenționată ca un apel către Lordul Shiva, o zeitate puternică a Trinitatea hindusă. Traducerea literală a lui Om Namah Shivaya este „Ofer lui Shiva o invocare respectuoasă a numelui Său”, iar mantra, asociată cu harul, adevărul, dragostea divină și fericirea, este recitată de yoghini în meditație și cântată de devotați în rugăciuni. În mod tradițional, Om Namah Shivaya este considerat a fi o mantră vindecătoare puternică benefică nu numai pentru afecțiunile fizice și mentale, ci și ca mijloc de a aduce pacea inimii și bucuria sufletului. Din păcate pentru Walcott, tatuajul său din spate conține o eroare gramaticală care îi conferă un sens complet diferit. Dacă Walcott ar fi crezut că ar putea scăpa de cerneală un tatuaj sanscrit greșit scris pe spate, nu ar fi putut fi mai greșit. Un Tanuj Baru a mers chiar atât de departe încât a „corectat” tatuajul lui Walcott cu niște abilități rapide de Photoshop, dând aer cu aerul celui de-al patrulea personaj din cântare și lăsând doar șase în total. Baru a scris pe Twitter la Walcott, scriind: „Tipul tău de tatuaje a cam încurcat, știi. Aceasta ar fi trebuit să fie. ” Mai mulți alții au intervenit, scriind „Da. Oricine a făcut tatuajul nu știe [Devanagari] în mod corespunzător

Oh, Theo

Tatuajul lui Theo Walcott începe chiar sub baza gâtului său și personajele au fost menite să se traducă în „Om Namah Shivaya”, care este unul dintre cele mai cunoscute mantre ale hinduismului, destinat ca un apel către Lordul Shiva, o zeitate puternică a Trinității hinduse. Traducerea literală a lui Om Namah Shivaya este „Ofer lui Shiva o invocare respectuoasă a numelui Său”, iar mantra, asociată cu harul, adevărul, dragostea divină și fericirea, este recitată de yoghini în meditație și cântată de devotați în rugăciuni. În mod tradițional, Om Namah Shivaya este considerat a fi o mantră vindecătoare puternică benefică nu numai pentru afecțiunile fizice și mentale, ci și ca mijloc de a aduce pacea inimii și bucuria sufletului. Din păcate pentru Walcott, tatuajul său din spate conține o eroare gramaticală care îi conferă un sens complet diferit.

Dacă Walcott ar fi crezut că ar putea scăpa de cerneală pe spate un tatuaj sanscrit greșit de scris, nu s-ar fi putut înșela mai mult. unu Tanuj Baru chiar a mers atât de departe încât a „corectat” tatuajul lui Walcott cu niște abilități rapide de Photoshop, aerisind cel de-al patrulea personaj din cântare și lăsând doar șase în total. Baru a scris pe Twitter la Walcott, scriind: „Tipul tău de tatuaje a cam încurcat, știi. Aceasta ar fi trebuit să fie. ” Mai mulți alții au intervenit, scriind „Da. Oricine a făcut tatuajul nu știe [Devanagari] în mod corespunzător “și„ Mate artistul tău tatuator l-a distrus complet […] De ce nu ai încercat un artist indian pentru acest tatuaj “. Potrivit unui cuplu de fani ai Arsenalului și experți în sanscrită pe Twitter, ortografia greșită a „shivaya” ca „shavaya” în tatuajul „Om Namah Shivaya” al lui Walcott schimbă semnificativ sensul – de la numele lui Dumnezeu la „trup mort”.

Theo Walcott se confruntă cu un an cam greu anul acesta – locul său în formația de start a lui Arsenal este în prezent în discuție pe fondul competiției altor jucători – și se pare că tânărul de 28 de ani ar putea spera la o intervenție divină pentru a-și relua cariera urmări. Din păcate, mai degrabă decât un apel către Lordul Shiva pentru sănătate fizică și mentală și „bucurie și fericire veșnică”, așa cum a spus el, tatuajul din spate al lui Walcott este un apel la, ei bine, cadavre. Doar pentru înregistrare, Theo Walcott are, de asemenea, cuvintele „Frumos, binecuvântat, puternic, inteligent” cernelit în sanscrită la încheietura mâinii. Am fi curioși să aflăm ce spune de fapt acel tatuaj.