rodenticidna sredstva Osvežijo grizonice, ki zapustijo polja in se premaknejo v sade, sarajce, enakovredne domove, različne jedi, izdelke za shranjevanje in koruze za domače živali. Za strelno kristalno uporabo uporabljajo identificirana sredstva – kemične snovi, ki povzročajo masovne razgradnje grizunov. Stanja pomaga osebam, ki raziskujejo pri uporabnikih udeležencev, preprečujejo primerno sredstvo za boj proti mišicam in krizam.

Kaj tako rodenticidy

krysnaya smrt za uniktoženi krys in myšej Identifikatorji – toksični pripravki iz skupin pesticidov, namenjeni za razstreljevanje vrednih živali. Identificirane enote delujejo na hiter in medlen način. Gryzuny – živalske družbene dejavnosti. Ko razvedelec objavi sooblikovano prijavo, jo bo probuet. Ostale člene stai opazujejo. Če hrabrec pogibaet ali oboleva, sorodniki se ne prikazujejo v otrave. Ko se stanje prepriča, se z razvedčikom nič ni zgodilo, prihaja k obeti. Toksične komponente se napolnijo in dosežejo delujočo koncentracijo v 3–5 dneh. Zato vladelci privzetih udeležencev raje uporabljajo kemikalije medlenskega delovanja.identificirana sredstva za veterinarsko uporabo

Po stopnjah toksičnosti aktivne snovi spadajo v razred 4:

 1. Profesionalno delujejo z nevarnimi snovmi, ljubljenci – z relativno varnimi – III ali IV razredi toksičnosti.
 2. Sadovi in ​​živalski izvori se uporabljajo za osebne identifikatorje, to so takšni, ki se pojavljajo v želodčno-kiselem traktu.
 3. Ljubitelji uporabljajo pripravljene primanke: glede varnosti in udobja jih uporabljajo.

Neprofesionalno lahko celotno uporabo identificiranih sredstev medlenskega delovanja, v katerih vloge jadotogenih snovi izvajajo antikoagulante. Pripravki se uporabljajo hitro, ki vsebujejo tiomočevino.

Strokovna deratizacija na zrnatih skladiščih in elementatorih izvaja posebno usposobljeno ekipo za pomoč identifikatorjem, ki izstopajo iz jadovega plina.

Princip delovanja rodenticidov

posebnosti delovanja zdravil

Za uničevanje žrtev grizinov uporabljajo nižje navedene kemične spojine:

 1. Proizvajalci tiomočeviny – Krysid. Hirurško povezovanje je dobilo naslov iz izbirnega toksičnega delovanja na kri. Gibel začne izvajati izven zastojev dihanja v času po koncu poezije obremenjene primanke. Nedostatok – grizuny nadomeščajo v sorodičih priznanih razmerah in prestavljajo poemat primanku.krysid-gel
 2. Neorganizirane povezave: praktična vrednost ima uporabo Fosfida Cinka. Rodenticirano sredstvo zmeša s privlačnimi izdelki za hrano in založi na noram. V četrtek, v sredo, bo najboljši fosfor, ki je povezan z vodno vodo, tvori jadovinski gaz Fosfin, ki vsebuje udušujoče delovanje. K delu s Fosfidom Cinka dovoljuje posebno usposobljenega osebja.роденфос с фосфидом цинка
 3. Identifikatorji in antikoagulanti obravnavajo pripravke nizke toksičnosti. Za proizvodnjo primakov uporabljajo Kumarine, Brodifakum, Difetialon, pročije organske povezave. Aktivne snovi preprečujejo povrhnjico, ki izvira iz snovi, razvija otekline, gematome. Životno pogibaet za 3-7 sutok. Gryzuny se ne počutijo hitro pri hudšenjih zdravja, zato jadovo prilogo pričajo o vseh posameznih stanjih. Nedostatok – povečana občutljivost proti antikoagulantom domačih pitomcev, prej – košek.кот поймал мышь

Otravljeni miši urivajo čustva nevarnosti in bivajo v lahkih domovih domačih ljubimcev. Pri odsotnosti zdravljenja obstrukcija konča se gibeljo koto.

Kako delovati z identificiranimi sredstvi

navodila za uporaboV brezplačni prodaji za prebivalce, ki izvajajo deratizacijske pripravke IV razreda nevarnosti. Kupci, ki kupujejo pripravljene primanke, ki predstavljajo sami sebe, so mešanica jadotogenih snovi s privlačno za grizen kormom. Identificirani pripravki so razdeljeni na suhe in uvladne, ki oborožujejo filtracijsko papir. Primanki okusnega pahnuta, zato bomo skupaj z obertkoma dodali vsebino.

Osebnostnosti boja s vredivalci:

 1. Pred deratizacijo odkrivajo mesta obitanije vreditelej.
 2. Rodenticidna sredstva zakladirajo po noramu, opremljajo primamočne jastike in na črkah bodisi v manjših prostorih razlagajo odprto.
 3. Pri uporabi hitro delujočih jadov na voljo jadohimikata preverja vsake 2-3 dni.
 4. Če grizuny poedajujo primanku, njena zapasy dopolnijo.
 5. Medlenno delujoči identifikatorji razstavljajo 3–4 dni podr.
 6. Primanočni jašiki razstavljajo približno norme, vblizi sten ali navdihujejo poti premeščanja vreditelej.
 7. Deratizacijska sredstva razstavljajo na mestih, ki so nedostopna za otroke, kmetijsko -gospodarskih živali, domačih pitomov, divjih mlekopitantov, ptic.

Pri delu z razpršljivimi primankami lahko zagotovite resinove perčate, da izključite primerljivo identifikacijo s kožami. Ne kliknite, pišite, da preverite med časom dela z jadohimikatami. Za profilaktiko pred začetkom dela jemljejo 5 do 10 tablet, ki so aktivirane.

Pregled rodencidnih sredstev

Visoko sproženi uporabniki sledijo naslednjim primerom za uničeno uporabo grizov-vreditelej:

 • Крысид;
 • Лкуelkunčik;
 • Ратобор;
 • Рубит;
 • Раттидион Антикрыс;
 • Крысиная смерть.

Крысид

крысидRodenticid izdajo kot pripravljeno primanku. V svoji sestavi vsebuje 1% delujočih snovi-α-naftiltiomočevin in dopolnil-zrna zlata. Deratizacijo vodijo za dve stopnji: za 3-6 sutok do deratizacije vreditelej prikarmlirajo-razgradijo zrno brez jade na mestih predvidenega skopniranja grizunov. Pri dobri porodamosti razstavljajo razpršeno primanku.

Щеelkunčik

sredstvo za identifikacijo ščetkRodentificirano sredstvo лкуelkunčik – pripravljeno za razstavljanje megličnega zelenega okrasja. Kormova dobava vsebuje okusno in aromatično dodatek, rastlinsko maslo. Delujoči sestavni del – antikoagulant Bodifakum. Deratizacijski pripravek označuje uničenje miše in serij križev. Visoka vlažnost ne oslabi delovanja Rodenticida na grizunov. Zato se naprava uporablja za strelne kristale in miše v podhranjenih kanalih kanalizacijskih kolodcev, vodotokov.

Filter-paketi ne odkrivajo, razstavljajo sredstev proti grizurjem na kusoške tovarne, plastiko, žesti na mestih skopljenja vrediteljev. Za uničkovanje miši dovolj ene pastile, kryse – tri.

Za polno uničeno vrednotenje morate dodati nove pakete namesto enakih, da se tečaj deratizacije nadaljuje od 7 do 10 sutok.

Ратобор

ратоборAktivni sestavni del primanki – antikoagulant Bodifakum. Gryzuny pogibaût po sorazmerno peskani plošči, pastiloku ali zrnu. Če veliko uporabljate, se identificirano sredstvo obnovi vsako leto vsakodnevno, nato pa pokažite geslo, ki bo dodalo primanko. Ratobor udobno uporablja v sobi, prostorih, odprtih sistemih. Na eni strani mišijo sprostitev stolovne lokute protravnega zrna ali granula.

Рубит

sredstvo рубитV linearnih deratizacijskih pripravkih Rubit prvo mesto zanima žito za grizzunov Zookumarin+. Jadohimikat razstavljajo na lotih bodisi improvizirane podklade, kjer so razkrili vreditele ali sledili njihove življenske vsebine – pomet ali igre. Za shranjevanje vsebine stomatološke embalaže razdelijo na 5 porcij, razporedijo pa vsake 4 metre. Če so namestitve zasedale kryse, so v vsaki embalaži razpršene vsakih 7 metrov. Pri visoki čiselnosti grizunov razhaja med porcijami skrajšuje.

Pogibših grizzunov zakapirajo, da ne razkrijejo naravnih vodov.

Раттидион Антикрыс

ратидион антикрысPrimanka predstavlja sebe kot obernute papirne testogesto aromatizirane brikete. Aktivni sestavni del – Bromadialon. Jadohimikat razstavlja v prostorih, ki so namenjeni prehodu, okoli noroka in ščitijo od delovanja vlag. Мышам нравятся одиночные брикети. Kryse raje kupijo po 4-5 kosov. Minimalni sprememba med primankami – 2 metra.

Za 3 dni preverite poeemostnost in dopolnite zapase britke. Гибель грызунов nastopa skozi 4– sutok po poeziji. Deratizacijo čudovito, ko lepeški prestavijo isčezat.

Крысиная смерть

rodenticidna sredstva krysnaya smrtPredpriprava za strešno streho in mojo izdajo v obliki testoforgiranih lepekov, obernutih vžigalnih papirjev. Dodatki vključujejo sahar, neočiščeno rastlinsko olje. Aktivni sestavni del – Bodifakum ali Bromadialon. Lepeški razporedijo približno norme ali razbrasivajo notranje prostore, ki obljubijo grizance. V zverjukov se razvijajo notranje kroženje, zabirajo se v noki, pogibajo in mimificirajo. Predhodno izdajo v dveh modifikacijah – №1 in№2. Potrošniki imajo raje drugo možnost, na primer lepeške, ki spominjajo na kuso meče, ki imajo visoko toksičnost in izgledajo bolj privlačne, kot je Krvna smrt.

Rodenticidna sredstva uporabljajo za deratizacijo – uničevanje vredonosnih grizunov. Za prebivalstvo več kot celoto, ki prihajajo medlenno delujoče pripravke IV razreda nevarnosti v obliki vlažnih briketikov ali protravlennega zrna.

Lučšji identificirani pripomočki od naše strani in video – video