Дольчатый филодендрон Filodendrony – to je čudovita možnost, da ozelenite prostor in ga prevračate v trenutne tropske džungle. Osebno, če izrazite raznolikost pod naslovom dolžinski filodendron. On je izjemen predstavitelj lanovidnih rastlin in bolj kot celota spominja predvsem na estetski videz kulture. V divji naravi ti dolgi e-poštni pasovi pod drevesi, ki se zbirajo po njih v višini v iskanju sveta. To je tudi kustovidna oblika barve. Na splošno, večina vidov, v tem številu in naslovu višje, ne čutijo sebe v stanovanjskih razmerah. Predlagaem danes blizu poznakomiti se z enim iz takih rastlin – dolacatim filodendronom. V čem je videti ta lastnost in v čem so njene posebnosti?

Opis sorta

Dolžasti filodendron rastet v vidno dolgo dolgih lanih. V vzročnem rastlinju dlina pleteja lahko poveča 2 m. Stebel v barvi dovolj debel in zelo prilagodljiv. Če želite opozoriti, morate obvezno vzpostaviti. Po vsem zmagu na razpolago velike kožice listov lepote izumrudne barve. Prav, začeli so jih slastne, vendar postopoma temnejo. Krepitev listov s pomočjo dolgih češenj. Razmerje listov ni manj v notranjosti, če so splošne barve. Dlina vzrosloja, popolnoma oblikovana plastika lahko znaša približno 40 cm.

Značilna značilnost, ki jo je imenoval, je forma lista. So jajcevidne oblike in razpršeni: začeli so se v 3 segmentih, s starostjo pa jih je 5 in več. Pri teh dimenzijah doli niso v skladu in bi lahko bili različni na površinah.

Dolžasti filodendron: kako uhaživat za lianoi?

Ne glede na velike dimenzije, krmilna naprava v rastlinah je slabo razvita. V povezavi s tem pri vhodu za njih ni nujno, da se zavežete zmožnosti. Črezmerna napaka, zlasti na planetu, lahko vpliva na filodendron.

Polivati ​​lean sledi samo po tem, kot podsohnet zemljo v zgornji zgornji strani. Pri sprejemanju zimne vsebine polivi morajo biti bolj redkimi.

Kot in vsem lianam, doljčatomu filodendronu nužna opora. Najboljša možnost – pridobite posebne možnosti. Izdelani so iz plastičnih strojev z odprtinami ali iz setkov in napolnjenih sfagnumom. Tako oporo lahko polivirate in ona deluje z dodatnimi izvirnimi vlagami za zmago.

Ne zadnja igra igra in grunt – on mora «diskati». Če želite, lahko doma, kupite in zamenjate:

  • po 2 delih kory, torfa in listovoj zemlji;
  • dobavila k njim 1 del peške velike frakcije.

Ker gre za temperaturo, mejni kazalniki za lani ne smejo oditi po odpovedi 15-26 stopinj. Na ulici letom goršok najbolje ne izstopa – filodendron zelo občutljiv na skvoznjakam. V ostalem že rastenje v celoti neprimerno. Tako, da kupite, sajajte in izrazite dolžinski filodendron v svojem zadovoljstvu.

Video o presedke doljčatega filodendrona