prazno Če želite ukrasiti svoj vrt s čudovitimi cvetličnimi rastlinami, je to najboljši izbor za vas, to se bo izkazalo v klubu veliko cvetje. Izberite sedež za obisk, ki je potreben v sredo julija, ko se osvobodite od luke in česen. Če se izognete stratifikaciji semena, če v tem času uporabite veliko cvetja. Če semena bodo poslana v progresivno poštno sporočilo, to takoj prorastut. Solnečni svet in toplota lahko pomagata s številnimi cvetovi, ki hitro pospešijo zeleno maso, in na naslednji leto mnogo rastlin rastlin zacveti. Če ste stratificirali seme in jih izposodite, rastline zacvetujejo samo v tretjem letu po opravljenih nalogah. Razširite veliko cvetja, ki se najpogosteje srečujejo v klubih sadovodov.

Анютины глазки або виолы

Віоли относятся к двулетним цветам. V prvem letu v njih je nastala zelenkasta rozeta, drugič pa v redni vesolji vijoli zacvetavajo. Izborniki, ki porabijo veliko cvetov, vsestransko mogočih. Sorta “švedske gigante”, na primer, lahko zavira filoletovne ali rdeče barve. Dan lahko doseže 40 cm v višini, zato lahko to skupino sort obiščete v kašpo. Sorta «Zmrznjena čokolada» doseže višino 5 cm. Cvetët on žëltymi cvetami s čokoladno srce.

Dostoinstvom anjutiranih glazkov je dobra zimostojnost.

Гвоздика

Če želite posredovati navdihujoče poti ali na klubih visokih in neprimernih cvetov, je to najboljša varianta za vas – izstopite z vozički «Dyhanie lûbvi». Rozovi cvetovi se spuščajo v drugem letu. V prvem letu po opravljeni nalogi prva vozilka narašča zeleno maso.

Mnogoletni cvetovi – neprihodliv in zimostoek. Zato je mogoče “Dyhanie lûbvi” izraziti in v severnih regijah Rusije.

Gravilaты

Gravilaty – rastline iz družinskih družin. Cvetovi v sorti «Avrelija» – majhni, vendar njihovi mahrovi žolti barvi izstopajo na drugih rastlinah. Tako, kot so nastale dovolj visoko, jih je treba namestiti, da se ločijo od sosedeja. Nekatere sorte lahko dosežejo 80-cm v višino.

Gelenium

Gelenium «Osenni džaz» zacvetaet osenю. Njegovo cvetje je lahko svetlo-uporabno ali žoltno. Sedite geleniumy kučno. Stebli dosežejo 1,2 m v višini, kar je izvirna oblika barve, ki povečuje gladino sadovoda. Cvetovi imajo sproščeno srce in opuščene lestvice. Iz tega naslova spominjajo na baletno pačko.

Армерия

Armeriy vsaživajo skupino. Lukovice rastline potrebujejo posaditi pod klasterniki. Zacvetaet armeria belymi ali svetlo-rozovimi barvami. Armerija se nanaša na ranecvetuškim mnogoletnim cvetjem.