уксус разных сортов Gospodinjska gospodarska zveza zna: če je banka s konzervacijo pozorna, je celoten razlog za to nekakšen osebni izkaz. Nekontornirani nečestni proizvajalci stremijo k temu, da spremenijo sestavo izdelka, da bi dobili manj kot minimalne stroške. Kako ne bi prišli do njih in pridobili pravega, kakovostnega uksa? Vedno, od tega ne bo odvisno samo okusno jed, ampak tudi zdravje članov družine.

Preberite tudi članek na temo: jabločni uksus – uporaba in vrednost za zdravje!

Виды уксуса

Za začetek je vredno opozoriti, da se v spolu pojavi nekaj videov in v vsakem od njih obstaja svoje imenovanje in uporaba.

Уксус может быть:

  1. Naravni. V svojem proizvodnem procesu uporabljajo vinogradniško in sadno vino, dvakrat prepereno. Uksusne bakterije začnejo proces naravnega broniranja in prevraščajo alkohol pod vplivom kisline na uksus.
  2. Синтетический. Njegovo delovanje temelji na mineralnih udobjih z naravnim plinom ali nafto. Polovica v rezultatih kemičnih reakcij v nerazredčeni kislini raztopini do 6-, 9- ali 12-% raztopine. Prodajajo ga pod imenom “stolovski uks”, vendar ta izdelek ne vsebuje nič koristnega. To je še prej konzervirano (kemično dobavljeno) in ga je treba uporabiti samo za konzerviranje.

Sintetični anksioznost se ne priporoča za dodajanje v pišo.

Kako izbrati kakovosten naravni uksus?

V naravnem primeru vaš odstotek kisline nikoli ne postane večji.

  • na etiketi mora biti napisano “naravni” ali “sprivojeni”, ali je tudi navedeno imenovanje produktov, ki so bili narejeni (jabločni, vinogradni);
  • v sestavi naravnega uksusa ne more biti sintetična nečistoča, aroma, aroma in krositej, če so navedeni na etiketi, to je sintetični uks, podkrašen.

Zaradi naravnega uksusa, ki je bil narejen iz naravnih sredstev, v njem niso ostali vsi njihovi koristni vitamini in mikroelementi.

Kako določiti napako sintetičnega uksa?

Pričinska vzravna konzervacija je ponarejena uksusa. V vročih letnih obdobjih, ko so sorevali sadje in sadje, so nekateri nezadovoljivi proizvajalci industrijsko zmanjšali količino nečiste kisline v uksusih. Namesto 9-% uksusa lahko pridobite 6-% koncentrata, vendar pod prvim imenom. Zaradi takšnih količin kisline manjka natančno za boj proti bakterijam, banokam in vzrokom.

V primeru, da obstaja primerjava proizvajalcev in informacij, navedb na embalaži, preverite kakovost anksioznosti, lahko uporabite. Če bo vaš spolni odnos trajal manj kot 5 sekund, če dolgo ne traja – vsebuje več vode in manj kisline.

V odvisnosti od tega, kakšen seks in za kakšne izdelke je bil kupljen, sintetičen in naraven izdelek pa je bolje kupiti v steklenih butilah ali pa ga takoj prekiniti. Prvi izdelek ima zelo dolgotrajen časovni razpored hrane, a naravni anksioznost kaže svoje uporabne lastnosti skozi celo leto.

Vse, kar morate vedeti ob uksuse – video