строительство теплицы Če v vašem območju regije ne bodo delovale preveč zgodaj in si zelo želijo, da bi obdržale sezono zbora, to bi bilo bolje rešiti – sestaviti na udeležencih. Teplica s tëpimi gredkami vam bo pomagala izraziti kulturne rastline, ki bodo dosegle drugo polovico osene. Možno je naročiti proizvodno ploščico in porabiti nekaj več sredstev, lahko pa jo ekonomiziramo in naredimo njene lastne roke.

Строительные материалы

Za izdelavo strojev za uporabo se dobi:

  1. Kovinska plošča premera 72 mm za izdelavo vseh. Gluba jame pod trubo mora biti bolj gluba promerzanija. Strežnik mora biti na razdalji 10–20 cm, če je njegova globina pod trupom.
  2. Kovinske plastike za sooružanje na podlagi osnovnih telik.
  3. Деревянный брус толщиной 10 см.
  4. Метизы. Za krepitev brusa na oporo morate uporabiti palice dolžine 8 cm.
  5. Kovinski profili debeline ne manj kot 10 cm za izdelavo dolg. Trubi za izdelavo dugov niso podložni, tako da jih lahko pospešijo posledično prilagajanje pri izzivih.
  6. Seznam polikarbonatnih plošč za pokritost.
  7. Montažna plošča za krepitev polikarbonatnega lista na podlogah.

Tudi za povezovanje torkejev stenki, ki se uporabljajo za profiliranje manjših debelin in dverjev.

Процес изготовления теплицы

Neobvezno narezujte trubu diametrom 72 mm na 10 odrezkov odinakovih dolžin. Za Moskovsko območje dolžina rezalnih trub je 1,7 m (globina merilne pošte + 20 cm). Na trubih se namestijo kovinske plastike, obiskovane pa morajo odstraniti odprtine pod večjimi ploščami. Sami plastične plošče potrebujete pri iskanju s trubami s pomočjo vsakih. Dalee trube cementirajo. Ko bo to storilo, bo mogoče namestiti površino svojega lesenega brusa. Po tem, kot je brusek razstavljen po perimetru tepilov, nad njim pa so omenjeni kovinski profili, potem pa so zaprli vso konstrukcijo z velikimi metizami.

Dalee je potrebno izdelati dugi, s pomočjo teskov ali posebnega stanika. Dugi nameščajo na kovinske profile in jih prilagajajo na osnovi testov.

Dlinaste kovinske ploščice za izdelavo dolga morajo biti razčlenjene po formuli: «razmerje med vsakim telesom» H 1,5. Tako kot profil v procesu izdelave lahko povežete, ga morate izraziti s pomočjo pravil.

Daleč je potrebno vzpostaviti napravljajoče baze, ki bodo služile dodatnim oporom za listo polikarbonata. Namestijo se na višino 1,5 m in 2,5 m na dolžino.

Neobhodimo, da razkrijemo seznam polikarbonatov in zaželimo njegovo opozorilo s pomočjo montažne plošče.

Dverʹ v telesu izgotalivajo iz kovinskih profilov manjšega premera. V notranjosti so nameščene liste polikarbonatov, ki so predhodno vrezane v nego dvernih petljih.