grunt za akvariuma Grunt za akvarij ne sme opravljati dekorativne funkcije. Uporaba za polnjenje akvarijuma barvnih raznolikih maskirnih kosov ne stane. Oni bodo odkrili pozornost od ribolova. Poleg tega so raznoliki kamni izdelani iz plastike. Nekatere umetniške vrste izvirajo iz serovorodja, ki predstavljajo ribolov.

Uporabite za polnjenje akvariuma gradbenega peska z mešanimi značilnostmi. V tem času se takšen grunt razvije, voda pa ne sme delovati s koreninskim rastlinjem. Korneva sistem vodnega ohišja, ki ga je treba natisniti, in načne se izdelitev jadovih stvari.

Rečni pesek prav tako ne sme pasti. Krupne pesmi bodo objavljene v filtru. Iz tega razloga on hitro izide iz stroje. Poleg tega se takšen grunt sproži.

Uporabite ali profesionalne skupine?

Strokovne surovine za akvarijske minerale mineralnih snovi za vodni les. Takšne grunte uporabljajo v akvariumah s prostornino 500 l, tako da v takšnih velikih akvariumah zelo namerno podpirajo naravni balans.

Če želite, da obuvate akvarij manjšega obsega, uporabite navaden akvarijski grunt diametrom od 3 do 5 mm.

Takoj grunt odgovarja vsem zahtevam, potrebnim za dobre ekosisteme akvariuma:

  • akvariumnyj grunt gladkij, zato ob njem ne porajatsi ribki;
  • zahvaljujoč veliki frakciji grunt ne izvaja akvariumnih filtrov;
  • v takem grunte vodorosli se hitro urejajo.

Razširite načine vizualnega povečanja obsega akvarij.

Kako vizualno povečati obseg akvariuma

Za povečanje obsega akvarij, vzpostavitev zadnjega fonda in pravilno razdeljevanje grunta po akvariju. Tolčina gruntovnega sloja v zadnjem delu akvarije mora biti dvakrat več, kot na zadnjem planetu. Izdajte na sprednjem planetu nizkonosne vodne vode, v zadnjem stenu – visoke rastline.

Promyvka in cvet grunta

Številni akvariumisti menijo, da je pred tem, kako zapolniti akvarij gruntom, kamuški obvezno nujno promiti. To mnenje je napačno. Izgovarjajo samo rečno pesem, da se izbrišejo iz mehkih frakcij. Drugih akvariumnih grunt ni potrebno.

Uporabljajte pri proizvodnji kemičnih sredstev za kategorijo nečistoč. Ne morete v celoti izvesti svojega sredstva. Če zapolnite akvarij s takšnim gruntom, ribki pogibnut.

Ne uporabljajte za polnjenje akvariuma beli grunt. Če ga potrebujete, ga morate vzeti tri dni, drugače pa na površini grunt pojavijo mehko vodo in odlaganje. Zapolnite akvarium v ​​bež ali barvi.