mesta prišipki gerani

Geran se nanaša na tem rastlinam, za katere je podrejen življenjsko potreben postopek. Pelargonija zelo hitro raste in lahko doseže prilično višino, če ne bo prišlo do priščipku. Konečno, visoko mesto je prav tako lepo, vendar le, če se na tem imenu ne nanašajo na dovolj veliko število in zmagovalne zmage.

Vendar pa v večini primerov sama pride do malo gostovanja. Poleg tega v času, ko se stabilizirajo odrevesnevši, cvetenje skrajša, in socvetija – meljejo. Zato je pomembno, da se priprava izvede, da se spodbudi razvoj novega vetoka in dobi kompakten kustik namesto višjega stebla s zeleno makuško.

Ne dovolite priščipku z obrezovanjem! Prištni postopek se imenuje postopek odstranjevanja v rastlinskih točkah, medtem ko se ob obremenitvi skoraj skoraj ves zmaga.

Podgotovka instrumentov

Za postopke izvajanja se uporabljajo okrajne manikirne nožnice ali tonski noži za papirje. Predhodno je treba vnaprej prodati spirtom.

V odsotnosti sparte je mogoče zaščititi instrumente za prenos vode.

Priložite cvetje lahko in z rokami, vendar bo bolj aktualno vse skupaj pri pomoči nožnikom.

Kadar in kot je treba narediti pričipku?

Začetek oblikovanja gerani sledi v tem primeru, ko se na mladoletnih vetočkih že imenuje 5-6 listov.

Neobvezno odčitati na vetočke 5 listov in odporočiti (srezati nožnicami) točko rosta skupaj z drugimi nerazvivšimisti listov. V nadaljevanju se bodo pojavile nove nalepke, ki se bodo s časom prevrnile v veter. V slovu, vaše prvo svetovanje na njih, si lahko ogledate že čez 2 meseca.

Če bo prišlo do nastanka porode v korneju, se lahko tudi prijavi – tako bo to še bolj boleče.

Kako omolodirati staro rastje?

Nekontrolisane cvetlične rastline s prihajajočim letom, ki porabijo geran v odprtem gruntu, in obenem ukorenjujejo le čerenke iz nje, na ta način, obnovijo cvetje. Če takšne možnosti ni ali pa preprosto pustite, da ostane lepa ulica na ulici, lahko obnovite rast s pomočjo kardiološke obremenitve.

To je treba storiti po končanem cvetenju, vendar ne pozneje decembra – odstraniti suho listo in cvetlično in na tretji srezati.

Osnovna ureditev pri načrtovanju oblikovanja in izboljšanju kakovosti svetovanja se izvaja na trgu.

Priščyvaem geran pravilno – video