kako posaditi adiantum Eden iz čudovitih vidov paporotnika adiantum se lahko izrazi v domačih pogojih. Ne smotrimo na zunanji hrupnosti rastlin, kar zelo dobro preživi in ​​hitro narašča listvenno maso. No, da bi paporotnik v skorom času poradoval nežne mladine vetočkam, in ne sedel v gorški brez priznakov rosta, je treba nujno odgovoriti na njegovo delo.

Pri posadki adiantuma je treba obravnavati takšne trenutke:

  • izbira ustrezne po dimenzijah emkosti;
  • priprava саженца;
  • izbira in priprava pošte.

Kakoj goršok nužen mladom kustiku?

Tudi v domačih razmerah se razmnožuje delenkami kusta. Kaj oni predstavljajo? To je nekaj nevysokih mladih zmagov, ki so oblikovali svojo kornevno sistem. Vitočki te različno vidne paporotnike zelo tonenkie, in koreške – melkie, močkovaty, in njih zelo veliko. Toda preveč velik in glupki goršok mladega adiantumu ni nužen, dovolj majhen vpliv.

Kaka počva prihaja za izražanje adiantuma?

Pri volitvah poštnina stane učiti, kaj paporotnik ljubi vlado, zato mora zemlja dobro izpustiti vodo, pri tem pa ne zadrži njene. Univerzalni univerzalni substrat iz trgovine ni ravno primeren za adiantumo – preveč je lahek, voda v polivi pa lahko dolgo ostane na površini, če pa bo promoviran, bo dolgotrajen. Čista sadova zemlja, v svojem naslednjem dnevu, zelo težka in tudi dolgotrajna, ko bo vladala.

Odličen optimalen variantom grunta za adiantumo bo pošiljal iz 2 -časovnega substrata in 1 dela sadovne zemlje z dodajanjem peska (1 del).

Kako posaditi rastje?

Naročite ali vzemite v vzročno kvoto delenki, nujno pripravljeno za delo. Predhodno vse, kar je treba osmotreti koreške, in če se odkrijejo podgnvšie ali suhie – jih izrežite.

Če želite pomagati pri rasti in ga priložiti, ga lahko sledite tako, da izbrišete korenine (da so bile nekoliko vlažne) in jih vstavite v drevesno območje.

Zdaj lahko začnete delovati. Na vrh strani mora obvezno položiti drevo (galjku, keramzit), da se ne zastara voda. Dodati nekaj stolovnih nalogov in namestiti pripravljeno pošiljko (do polovice vazona). Po centru narediti uglublenie in akkuratno vložiti v nego delenku adiantuma, razpraviti koreške. Dosipajte povrh zemlje, dobro vzemite palce okoli kuhinje. Horošo prolit.

Posadka adiantuma – video