клубни бегонии Če želite ohraniti lepoto do naslednjega obdobja, je treba ustrezno organizirati njen obdobje. V večini primerov s prihajajočimi leti in naslednjimi pogostimi dnevi cvetličnih dni se bodo začela pojavljati rastline na odprtem zraku. Daže begonije, navadne v sorodnih razmerah, na ulici čutijo sebe gorazdo najbolje. Oni aktivneje nabirajo zeleno maso, oblikujejo nove zmage in butone.

Glavna nevarnost, ki podžiga cvetove z naslednjim osem, – prvi zarozi. Neželene hrupne listine begonije vsebujejo veliko vode, zato oni čutko reagirajo celo na znižanje temperature do 0 stopinj.

Kako pripraviti begonijo do hrane?

V pričakovanju holodov goršok raste z ulicami, ki jih je treba prenesti v prostor. Zdaj prišla pora pripraviti njegovo k pokoji, to pa pomeni, da je treba polico skrajšati. V načelih, polivati ​​kust lahko začnejo še v času, ko se rodijo na vsem zraku, in ko cvet “preezžaet” v hiši – poštno sporočilo ne bo treba uvlažiti. Vedno morajo imeti klub možnost, da obdržijo pred namestitvijo hrane.

Kje hraniti begonijo?

Če obstaja možnost, lahko rastlino na zemlji pustite neposredno v gorščini. Prednostno vse zmage bodo srečne. V suhem prostoru je treba namestiti stabilno plinsko temperaturo zraka, na primer v podstavku.

V času shranjevanja begovine v gorki ne polivati.

Pri odsotnosti podvala klub mora shraniti v hladilniku na spodnji polki.

Подготовка клубней

Pred zakladko na shranjevanje begovanja sledi izpis iz vazone in sprostitev od substrata. Daleje izvedite take ukrepe:

  • отрезать от клубня побег;
  • pri pomoči nožnic sostrič korni;
  • pustite klub, če želite dobro podsoh.

V paket vložite torf in namestite tuda klubni begoniji. V tem primeru je torfa dobro uporabljena in izdelana.

Kaj delati z ostavšimisya čerenkami?

Če želite, da ostanejo po obrezkih rastlin, popolnoma ne obvezno izbrane, še posebej, če je to redka in lepa sorta. Lahko ga uporabite za raznoliko barvo, pregledano čerenko. Če ste pravilno podpisali ta postopek, bo iz istega vrha prišlo do izraza več mladičkov.

Ukorenjajte bolje, ne da bi v celoti zmagali, in samo njegovo seredino, odstranite verhuško z butani in debelo spodnjo del.

Pripravljen češenj je nameščen v zgornjem delu svežega poštnega sporočila, ki ga je ugasnil po listih. Pripravljene rastline iz prejšnjega rastlinja se najbolje ne uporabljajo, ker lahko vsebujejo dragocene ali griže. Goršok nakrytj paketom. Begonju v vodi se ne priporoča, ampak hitro zavira.

Sposoby hranenija klubska begonija – video