spatifillum v domačih razmerah Spatifillum – zelo lepo dekorativno rastje, ki že dolgo krasi pisarne in bivalne prostore. Jasno-zelene bleščeče listine, ki se dvignejo nad vazonom, dobro same po sebi. Še posebej čudovito “žensko veselje” v obdobju cvetenja, kadar se nad listi ali sredi njih pojavljajo visoke cvetlične barve z belimi barvami.

Obyčno spatfillum zacvetaet vesnoj. Vendar pa se lahko nenavadno pojavi takšna situacija, ki je na ulici že jeseni, in tako se ne pojavi. Če je cvet ogrožen, lahko pride do odsotnosti cvetja še vedno. Kaj storiti z absolutno zdravim rastlinjem, za kakšno pravilno uhajanje? Kako zastaviti cvesti «lenivyj» spatifillum, poznavanje izkušenj cvetličarstva in z užitkom, ki je del svojega izkušnje.

Zaporočna svetila za spatifilmo so redne podkorme, zaradi česar rastlina zelo ljubi udobje. Če tega ne počnete, lahko vidite in ne vidite.

Sposob № 1: omejujemo svet in vodo

Gorko je potrebno ubrat s podkonkoniko v bolj temnem mestu, na primer v vhodnih sobah, kjer osvetlitev obstaja, a slabo in rasejano. V dveh-treh nedeljah morate spatifillum posedovati na “vodni dieti”, to je potrebno samo po tem trenutku, ko se dobro umakne, in sam cvet malo popusti list.

Po treh nedeljah takšnega goloda se bo na mestu, pod dobro osvetlitvijo, postopoma vzpostavila redna policijska postaja. Poleg tega, če želite nadaljevati aktivno podkarmiranje, čebula:

  • organiку;
  • kompleksne mineralne udobrenije.

V blagodarnosti za nasyŝeno vprašanje, poliv in osvetlitev po dolgih pregledih «v zaključku» na primer v enem mesecu spatifillum je treba izpustiti cvetje.

Sposob 2: omejujemo toploto in vodo

Osvetlitev z ženskimi sčastmi je treba izvesti v prohladnem prostoru s temperaturo zraka okoli 10 stopinj in tudi skrajšati število polivov.

Obseg obvezno mora biti suh, če se pri povečani vlažnosti v barvi načno razvijejo bolezni.

Če je bil v “izolatorju” nekaj časa dodan spatifilum, potem je treba ponovno vzpostaviti predhodni vhod.

Običajno se možnosti vključijo v umetno uvedene rastline v stresnem stanju. V tem primeru pride do naravnega instinkta do razmnoževanja pred gibaljo, v prvem primeru – med cvetenjem, ko se v končnem toku na začetku sozrejo semena, če cvetličar ne obremenjuje.

Kaj delati, če se spatifillum ne cvetet – video