kapriznyj kroton Nenavadna oblika in okraska s ploskovno strukturo, ki je harmonično zaskrbljena na utončennem stebru. Zahvaljujoč takšnim zunanjim lastnostim kapriznega krotona in zavojeval svoje poklonnike. Konečno, brez znanja o posebnih značilnostih, pa tudi predpostavki o skupni kulturi, ki ne bo mogoče doseči potrjevanja rezultatov.

Rodina kodieuma – otok v Tihom oceanu. Tam so znani vlažni (v glavnem v zraku, a ne v pošti) in teplim klimom. Osveščanje tam preobladaet razsejannoe. Natančno ti “tri kita” ležejo na podlagi uhoda za rast, višje od njih tropikov.

Kaprizny kroton z njegovimi zahtevami

Listna barva ima jasen risb. Če pa namestite vazonske sobe, bodo kupili nasičen zeleni odtenek. Bolj primerna možnost, ki se nanaša na vostočne in zahodne okna v domeni. Togda on dobi razsejan svet. Cvetok ne ljubi pregrevov in ožegov. Tudi kroton ponuja zahteve za izbiro:

  1. Почвы. Ona mora biti rihloj in vprašalni. Supstrat pripravljen iz listnate/dernovoj zemlje (2 porciji), pesek, drevesnega pogleda (je adsorbentom in antiseptikom) in mha sfagnum. Zadnjih komponent je potrebno po 1 delu.
  2. Gorška. Kodieum ploho sebe čuti v velikih emkostjih. Če je leseno bolno, naslednja gorica za prenose v diametru mora biti na 1 cm več.
  3. Drenažno sloja. Uporabljajo keramzit, kot tudi koru duba. Ko se naravne komponente pregrejejo, to postane udobno za kaprizno krono.
  4. Peresadki. Ee vodite čez 4-5 let, potem kot iz starejših odprtih “polezov” korni. V tem primeru je pomembno osvoboditi kornevno sistem od zemlje, ne poškodovati njene, veje raste dolgotrajno reabilitirujejo. V tem primeru nima vrednosti, kot bi jih prigrizli.

Preusmeritev po nakupu izvede v marte ali aprele, ved torf nakapliva vlagu. Prav tako on pošilja kislo kislino, kodieum pa najraje nevtralne ali šeločne substrate.

Metodika čerenkovanja

Kakor le kroton načnet priraščajo bokovske vetrove, z njimi je mogoče odkloniti čerenke. Izpuščajo v raztopini kornevine, ki spodbuja rast. Diameter gorka za nego podbirajo približno 7 cm. Sestavljeno delovno grunto se ne spremeni, v krogu peska, ki se poveča v 2 -krat. V celotnem obdobju izražanja:

  • nenehno podgrevajte spodnjo del energije, podpira temperaturo 23-25 ​​° C;
  • redno polivajo;
  • ustvarjajo pogoje (sooružajo naloge iz celulofanovih paketov in paloka).

V času od trenutka, ko se izpraznijo in, konečno, je treba spremljati stanje čerenkov. V celotnem procesu izobraževanja kornevoj sistem naj bi do 1 meseca.

Sistem uhoda

Tropsko rastje ne izstopa iz neposrednih sončnih lučev, vendar ne potrebuje v močni osvetlitvi. Načinna s vesny, vsak dan kodieum opryskivajo. Suhi končiki govorijo o pomanjkljivostih vlage v zraku. Pomembnejše točke so prikazane glede preusmeritve grunt, ki se opazujejo v zimskem obdobju. Taki simptomi ob prenehanju seznamov so sproženi in pri skvoznjakah. Zato vazona ni treba postaviti na podokno, ali ga ohraniti na mestu z enakomerno temperaturo.

Podkarmlivajo kulturo kompleksne udobnosti za večnozelene rastline. Ko jih vnesete enkrat v mesecu, z vesnom po jeseni – 2 raz.

V tem času je kaprizni kroton pogibal v pozabočennih, vlažnih počah. Tako je pomembno, da se za policijo ne upošteva, ne dopušča se preusmeritev grunta. Uporabljajte tepluy in odstojate. Rezultat takšnega uhoda je čudovita samočuvitev barve.