kompleksi iz čerenkov Bystrorastuŝaâ liana krasi šikarnim cvetenjem vsakega gologa, zato vprašajte, kako njeno razmnožiti, zanimati mnoge zadovoljne. Izrazite dodatke iz čerenkov – eden izmed najpreprostejših in najhitrejših načinov pridobite novo rast. Ko in kaj je to potrebno narediti, da bi raziskovali? Obstajajo dva načina čerenkovanja kompleksa. Odlikujejo jih “starost” čerenkov in postopki izvajanja postopkov. Za ukoreninjenja se uporabljajo bodisi mladostni vetočki, bodisi fragmenti odlovesnih zmag. Razmislite o vsaki različici podrobneje.

Ko bodo izvajali čerenkovane mladosti zmage

K pripravljanju in urejanju čerenkov prihaja letom, ko je kust narastit molode vetočke. Iz njih so izbrane najbolj krepke in obvezno zdrave in izrezane. Če želite obnoviti verhuško in nizko steblo, da ostanejo osrednji del z nekaj neslišnimi listi. Imenujejo se na spodnje liste, ki jih ukoračivajo. Zgornji rez bi lahko bil neposreden, spodnji del pa bi se moral prodajati pod uglom.

Da bi lahko čerenke pospešile korenine, jih spredaj obrabijo s stiskalnikom.

Pripravljeni čubuki, ki jih uporabljajo v zaprtih prostorih v sadu, vzpostavljeni pod uglom, in obvezno menjajo. Tako ne pride vsakodnevno polivati ​​jih, in vloga bo še bolj držala. Osbenю ukorenivši se česniki ukrivajo, drugače pa jih ne preživijo.

Za udarno zimovanje čerenk ni mogoče posaditi v odprti grunt, in začela v goršočke. Togda na zimu jih je mogoče podstaviti.

Kompsis iz čerenkov preteklih: kako izbrati in urejati delovni material?

Raznolikost nadomestkov, ki odstranjujejo črevesje, daje večji odstotek priživabilnosti. Vetočke so se že obrnile, vendar ne tako hitro reagirajo na rez in hitro naraščajo koreške. Obstaja še en plus: če je mogoče, lahko vstopite že v večji meri, če želite, da delovni material deluje v preteklosti. V istem postopku so pogosto usklajeni s samostojno obremenitvijo. Tako lahko dobite čerenke, ki jih ne morete poškodovati.

Kompsis iz preteklih čerenkov izraža ta način:

  1. Izbirate zdrave plete, v smysle, ne bolne, napadene in brez naslednjih poškodb.
  2. Iz njih narekujejo majhne čube dolžine največ 30 cm. V tem vsakem segmentu mora biti nekaj živih začetkov.
  3. Čerenki ukorenjujejo v emkosti s vprašalno pošto. Poka na ulici še v hladnem, jo ​​lahko postavite v prostor. S sledenjem tepla goršočki vnosite v sad.
  4. Ko gre za dobro napredovanje in izginotje ogroženosti vozvratnih zapor, čerenki umaknejo na stalno mesto.

Na delovnem mestu, kjer se zdravijo mladi, se zdravniki uravnavajo takoj, ko potrebujejo pomoč pri varčevanju. Nekotorye zadovoljstva najraje prvi leto rastijo v goršočkah, zabirajo na zimu v prostoru. Izdaja se v odprtem gruntu v tem primeru, če se izvede naslednjo vesolje, v mesecu.

Video o vesennem čerenkovanem dodatku