кормление рыбы в пруду Na udeležbah zagorodnih domov pogosto obuvajo vodne vode. Prenosna riba v takih storitvah nima dostatne korpusne baze. Če želite, da se podkamlirajo umetno, se bo to stalno povečalo.

Rybovodstvo – najboljši vygodnyj vid gospodarstva. Če v živalskem svetu za pridobitev 1 kg mesa potrebujete 10 kg komore, je to razmerje 1:10, v tem kazalniku – 1: 3.

Korimirajte ribu, ki je dozirano, drugače pa izličeno koromo, ki ne ježe ribe, bodo zakisali. To je bilo objavljeno v nevarnem stanju vode v kislini in kislosti golobu njegovemu obitatelju. Imunitetni učinki se zmanjšajo, zato se poveča tveganje za nastanek pogostih infekcijskih bolezni.

V prvem primeru mora biti nameščen ekosistem. Razširite košarico na površini vode ne želeno. Če želite nadzorovati porabo komercialne kovine, morate narediti koruške in naložiti grafično kartico.

Kormuška za ribe

Kormuška za ribe predstavlja plačilno kartico s komoro. Lahko ga izdelate iz lesa ali plastike. Za to je potrebno razdeliti plastično emkost v dveh delih ali narediti iz menija.

K emkosti prideljujejo drevesni brus-rukojatko, da bi lahko premaknili kormušku po prudu. Lahko naredite dve ločeni sekciji za različne vrste komar.

Kormuška se nabira v vodi. V količini, ki je na voljo, lahko uporabite kirpič. Za nabiranje pod vodo na različni glubin, morate uporabiti gruze različnih mas. Kormušku namestite v varno stanje, da bi jo lahko posneli na površino vode in dodali kormo.

Графік кормления

Če želite to narediti, izberite najboljši grafični prikaz. Napolnite karmuško v določenem času. Delatiraj to najboljše večerom ali ranim utrom.

Posredujte število komar. V prvem dnevu napolnite kormušku v celoti. Če riba ne uspe shraniti korume za sutke, zmanjšajte porcijo.

Različne sorte za ribe imajo raje razni koš. Lahko uporabite:

  • манную крупу;
  • отруби;
  • kukuruzu;
  • pšenicu.

V kormu lahko tudi dodate mezokostno muku. Za naboro vesa in izobraževanje žirovoj razsvetljave ribu prevajajo na kombikorm. Zahvaljujoč takemu nakupu je pripravljena na zimovke.

Kombikorm bo še naprej dajal ves čas v mesecu, da bi se osladna riba obnovila po zimi. Zatem v kormušku lahko znova namestite zaparenno zrno.