филодендрон Селло Filodendrony – настоящие волшебники. So sposobni za nekaj let prevračati sobe v tropskih džunglih. Višje na stenah lani ali v boljših kusty z listjami-opahalami … Nazadnje, kako se nanaša na filodendron Sello, o katerem vam bom danes razložil.

Vid še vedno lahko srečate pod naslovom filodendron dvojakoperistist ali dvakratperistonadrezanny.

Kako izgleda cvet?

Sello – eden iz velikih predstaviteljev filodendronov. To je tako, kot obstoječih mest, tako in samih listov. Oni takoj izstopijo v glazi: večji, razvrščeni po robu plasti na segmentih. Dlina vzročnega lista se skoraj ravna 1 m, krepi se na dolgem mesistom češnje. Kadar pride rok, stare spodnje listine odmirajo, oblikujejo, na ta način, neposredno stvorijo. Na mestu krepljenja češnja ostane četrtko vidno, da je belo petko s točko v srebrnini. Ono zelo podobno na glas osebe. Sam v hiši v sorazmernih razmerah, ko bi dvignil površino 3 m v višino. Ne strinjajte se, kaj je za doma to in tako veliko.

Mlada živa bitja so se pojavila v strelih. Postopoma iz nje ne bo razraslo list. Začelo se mu je, da je svetlo in svetlo, vendar sčasoma razpršeno in temneto.

Korneva sistem v samostojni poverilnici, ki ustvarja nekatere težave pri izbiri gorške. Od lahke plastične posode stane takoj odpovedati: kust pod težo listov je njegovo preprosto oprokinet. Če želite ustaviti svojo izbiro na globokih vazonah, pri tem ne smejo biti glupi in vzkovati.

Filodendron Sello: kako uhaživati ​​za močnejšo lepoto?

Ne glede na obsežne dimenzije to nikakor ne vpliva na značilno barvo. On ne potrebuje več obveznosti in je v celoti zadovoljen z značilnostmi za preglede dogodkov. К ним относятся:

  1. Опрыскивание. Takoe kupanje vpolne po duše kustu. Če ga potrebujete 3-4 dni, lahko začnete tudi v zimskem obdobju. V zadnjem primeru je dovolj za enkratno uporabo.
  2. Полив. Pošljite poštno sporočilo, ne da bi bilo dobro, če dobro podprete zgornji sloj. To je enostavno določiti na naslovu: grunt ne sme priti do palcev. Če zimovka v barvi prohladna, to pogosto povzroči, da se polivov zmanjša.
  3. Podkormki. Če želite hraniti kusto in pomagati mu ohraniti take dimenzije, olajšajte vnos s čistimi do vidnih mest. Uporabite lahko mineralne komplekse za dekorativno-rastlinske rastline.
  4. Пересадка. Poka filodendron moloda, on stane goršk in po pošti vsako leto. Ko bodo njegove napake ustavljene, je ta pogoj ustavljen, vsake tri leta pa se preprosto obnovi zgornji sloj.

Če želite pošiljko, mora biti zelo živahna, da lahko svobodno prehajate vodo in zrak. Če bo zemlja težka in plotna, bo to držalo do nje. Toda to nikakor ne dovoljuje, ali drugače škoduje. Lučše celoten filodendron rastet v smesi torfa, listopadni zemlji in kokosovem substratu. Komponente je treba vzeti v velikih količinah, kot dodatne razvrščevalce uporabiti korusev ali vermikulit.

Filodendron Sello – oziroma iz teh rastlin, ki jih je mogoče držati v temnih prostorih. Konečno, popolnoma brez sveta ne izživi niti enega cvetja, ampak to na severnem oknu mu bo dobro.

Video-obzor po izrazitem filodendrona Sello