астры многолетние Astry rast skoraj v vsakem primeru. Egogodno cvetlični izsledki jih bodo objavili na razpravi ali takoj v klubu, izbrali v trgovinah zanimive in neprimerne sorte. Vedo hočeš, da bi bili in cvetovi bili lepi, časi pa niso veliko. Zakaj tako ne združite teh dveh pojmov in ne izstopite v klubih mnogoletnih astry? Toda če kdo točno ne bo odložil veliko časa: eden od zaposlitev – in dolgih let ne bo potrebno vsako leto v cvetličnih gredicah in se ukvarjati s presadko. Bolj kot kaj na svojem zunanjem vidiku takšni mnogoletniki ne delujejo zaradi lepote sorazmernega astrama. Edinstveno, kar jih je običajno običajno, zato jih je zelo veliko in jih predstavljajo samo v različni okraski.

Sredi uvlekavajočih se mnogoletnih astramov cvetličnih razpršil drugo ime – “moroznik” za visoko stopnjo pred osennimi zaporniki. Taki okraski pogosto stojijo zeleni in cvetijo do samega snega, pa tudi po majhnih morozovih butonih se razkrijejo in cvetenje se nadaljuje.

Kaj predstavljajo velikoletne astry?

Vse veliko ostrenje rastlin v neposrednem položaju, dovolj močno zmaga. Na njem se oblikuje veliko bokovnih odgovorov, zahvaljujoč čemu v skorom času iz 3-4 takih zmagovalnih rezultatov dobimo ploski kust. V odličnih razmerah od enakovrednih, ta vrsta vsebuje mehkobo trdih listov, običajno pokrito vetrov. Kaj se nanaša na svet, to je preprosto šikarno in dolgotrajno, in mečke socvetij imajo želatinsko srebro in podobno na romski.

Obstajajo tri skupine astr mnogoletnikov:

  • novobelgigijska astra;
  • novoанглийская астра;
  • кустарниковая астра.

Neodvisno od dodatkov, ki so v preteklosti ali zaradi vsega drugega, potrebujejo več kot pet let, ko se v tem času močno razstavijo.

Астра новобельгийская

Harakterizira se z močnim rostom. Kornevišča kustova so široko razširjena po pošti. Kustiki redko izražajo več kot 1,5 m, vetočni pokrovi gladkih, blestjačih in vdaljnih, listov.

Vid se nanaša na pozdnocvetuŝim, nekatere sorte pa lahko pomenijo že v sredo leta. Sortirni okras ima široko velikost, dimenzije socvetij z železno srebrno odvisnostjo od posebne sorte. Cvetovi na kustike zelo veliko in držijo jih do morozov.

Ne pozabite, da je na tem vidnem mestu nizka vzdržljivost pred mučni rosoj.

Priljubljene sorte: Ametist, Rojâl Блю, Sanset.

Астра новоанглийская

Imeet bolj svetle meliki listov s strogim opuščanjem, izrazito visoko, inogda do 2 m, kustom z rovnimi zmagami, vetvaŝimisja v zgornjih delih. Nižnja del dela vetok k oseni odrevesneva. Zacvetaet v konce leta. Socvetija dovolj velika, do 4 cm v diametru, polmahrova, srebrna želtaja ali grjazno-krasna.

Vid vzdržljiv k mučnistoj rozi.

Priljubljena sorta: Doktor Экенер, Браумэен, Барс Пинк.

Астра кустарниковая

Od preostalih mnogoletnikov, ki so kompaktnih dimenzij, srednja višina posode znaša približno 50 cm, čeprav je majhna višina celotne višine 20 cm, višja pa do 80 cm. Kust plotnega in prašnega, s številnimi bokovnimi zmagami in temno-zelenimi listi.

Cvetenje nastopa v začetnih oseh, socvetija melkie, okrašeny v različnih odtenkih krasnega in sivega, nekatere sorte – bela barva.

Priljubljeni videi: Niobeja, Diana, Venus.

Kratki video-obzor mnogoletnih astr