насос для колодца Obezpostavitev zagorodnega domačega vodovoda-ena iz prvovrstnih nalog za ustvarjanje malo-manj ugodnih pogojev za preživetja, samostojno veliko vode v hiši ne nataskati, zlasti za povsodne uporabe. Vaš preprost način, da dobite dostop do vode – uporabite kolodec, medtem ko tukaj še vedno povzroča še eno težavo, izrazito v dilemi tipa «kakšen usmerjevalnik za kolodo podprite». Navadno lahek dostop do vode, ki je življenjsko potreben za vse vrste domov, kjer se načrtuje bivanje v teku let. Zato in pojdite na izbiro usmerjevalnika za kolodok je prav tako potrebno z umom.

V bistvu je običajno, da je običajno samo človek pomemben: kolone morajo preprosto dati vodo, ne glede na to, kako se bo to zgodilo. V odvisnosti od lokacije prerazporeditve doma, resnih sprememb in pogojev, pri katerih bo prišlo do izvajanja tekočin iz glubin.

Kako podobrati usmerjevalnike za kolodce – nužne informacije

kako izbrati potrebno model Pri nakupu podobne opreme bo vse skupaj pripravljeno tako, kot je mogoče. V tem primeru se bo mogoče izogniti nepripravljenim tratom, in sam usmeritev bo dovolj dolgo.

Če želite, da se izognete usmerjanju, je potrebno:

 1. Razmerje od točk vvoda do dneva kolodca. Za izmenjavo dovolj običajne verevke s privjezannim gruzom. V primeru, da so zbrani različno razvrščeni vodovodi, primerni za običajno proizvodnjo z zgornjega roba ogljika, tako kot šlang, skozi katerega voda teče skozi njega. Stalne vodne naprave se med seboj nekoliko drugače spreminjajo: od točk vvoda se vnese do dneva.
 2. «Zerkalo vode» ali statična raven. Tukaj se razume razdalja od zemlje do vode v kolodce. Ee je mogoče izmeriti lastnoručno. Če želite, da se ta pripomoček prepriča, da ga prepričate o dvostranskih verevkah za nasprotne stenke na ta način, da bi ga pripravili z vodo, ki je izdala zvok, napolni klopok.
 3. Динамический уровень. Opredeljujejo se na način, ki je označen višje, vendar z eno posebno lastnostjo – pred zamenjavo proizvaja odpadne vode. V primeru, da je statični pokazatelj tak, da ne dela.
 4. Polna višina kolodca. Složene višine, uporabljene v gradbeništvu, lahko dobite to vrednost.
 5. Načrt udeležencev z velikostmi. Lahko je napisan iz rok, glavno, da bi bil takšne razmere. To je potrebno za to, da se opredelijo razmere od mest vodozabora do točko vodovoda.
 6. Visota stolba vode. Ona se dviga med višino in dinamičnim nivojem.
 7. Razlika med statično in dinamično ravnjo lastnosti. Če želite najti debit kolodca, morate vedeti to vrednost.
 8. Zagрязненность вод. Nujno natančno določite, kaka voda v kolodce. Lahko se izkaže čist ali z majhnim vzponom.

Neobvezno vedeti in stanje na dan. V nekaterih primerih drugih vizualnih opazovanj lahko pride do pomanjkljivosti. Zato so potrebne dodatne laboratorijske analize.

Kaj morate vedeti pred nakupom

установка насоса

Če želite natančno biti prepričani, kakšen usmerjevalnik izbrati, da bo popolnoma ustrezal vsem zahtevam, je vredno odgovoriti na nekaj manjših vprašanj pred nakupom:

 1. Ali bodo v kakšnih izdelkih uporabljeni usmerjevalniki? V celoti je mogoče, da se bo uporabljal izključno za zagotavljanje tekočine v vsaki udeleženki. Nasos stanet osnovnega postavljenega vode v domu, kjer bo vedno veliko potreboval.
 2. Vsaka vodna napetost mora biti zaščitena proti kolodcu iz vseh potreb.

S takim podhodom lahko preprosto izberete ustrezno možnost po izvedbi, ki se nanaša na nerazložljive izkaze.

Kaj še potrebno učenje

надежный насос для колодцаObstaja še nekaj stvari, ki jih je treba naučiti pri podbore nujnega usmerjanja za kolodca.

Proizvodnja napetosti (poraba) – to je količina vode, kar lahko usmerja za enoto časa. Napačno se spreminja v času v sekundi, ali pa kubičnih metrov za uro.

Kot pravilo, izbrati usmerjevalnik se priporoča, da se nahaja v podčetah največjega izhoda vode v domeni, če obstaja, kadar so vključeni rakovi, kopalnice, tuš, stiralne in posodoemodečni stroji.

Často se privedejo orientirovočne norme porabe v 1000 l na osebo v času.

Nadalje učite, kaj podobne tabele sestavljajo za velike proizvodne podjetja ali več kvartnih domov. V primeru, da se pojavi zagotovo živahno, slika nekaj drugih. Orijentirajte se na debitni kolodici, za čas, ko bo v celoti sposoben zmanjšati količino, ki je na voljo. V tem primeru, v sistemu vodne oskrbe mora biti predviden vodni akumulator – emkost s objektom, ki bi povečala samodejno porabo vode v domeni. Togga usmerjanja z majhno proizvodnostjo bo napolnila ta emkost, in že iz nje voda ne bo na voljo v hiši.

Na kaj vpliva napol in KPD usmerja

напор и кпд насосаNapor usmerja – pomembne podrobnosti, ki želijo sodelovati. Tako, kot sem se sam – hidravlična naprava, ki preoblikuje energijo, ki v njenem delovanju ustvarja kinetično energijo, ki in zovira naporom. Izmenja se v mejah. V času, ko se razpršijo, se bodo začele ukvarjati samo z vertikalno premikanjem vode ali pa se bodo napolnile z navpično navpično trubo, ki se pridruži izpustnemu pasteru.

Napor je povezan z oznako-ved uporabniki dušem, odkuda bo slabo tečna voda, ko je to kdo.

V standardnih sistemih vodna oskrba delovnega časa se obratuje od 1,5 do 3 atmosferskih vplivov.

Ena od možnosti, ki se izvajajo pri predhodni hidravlični zaščiti: trenje ob napetosti cevi, povoroti, vodoravno premikanje, ustvarjanje struj določene moči v mešanicah. To je samo delovno mesto, ki bo v celoti odvisno od napetosti, v vsakem primeru 10 m pod zemljo vpliva na eno ozračje. V tem primeru, če proizvajalec napetosti pokaže največjo možno količino vode v 50 m, to pomeni, da tekočina, ki je sposobna prenesti na višino 50 m, ali na vrhu iz usmerjevalnika, ustvari 5 atmosfer. Potrebne 3 atmosfere bodo ustvarjene na višini 20 m.

Udobna raven znižanja v končni točki mora biti 1,5-2 atmosfere.

Splošno KPD usmerjanje bo prav tako odvisno od celotne preostale naprave: če so na voljo velike količine porabnikov, sorazmerni in razširjeni vodovod zmanjšuje učinkovitost celotnega sistema.

Pri električni energiji

podključitev usmerjanja v električno elektrikoNatančno iz prvih delov, ki jih morate narediti pred nakupom usmerjevalnika – spoznajte njegove električne parametre. Če je potrebno ustvariti linijo napajanja, bo to omogočilo vzdržljivost brez obremenitve. To je povsem verjetno, da bi lahko potrebovali izdelan avtomat. Tudi nekaj drugih naprav je lahko zelo zahtevno za stabilnost podajanega napetosti. Iz tega razloga se bo prišlo do vzpostavitve stabilizatorja, da se preprečijo težave s pomočjo vode in se izognejo potencialni ranžni polomki opreme.

Če izberete usmerjevalnik za kolodce – na kakšne različice je vredno obračati pozornost

načrt opreme opremeObstaja več različnih tipov usmerjevalnikov in vsi so namenjeni izvajanju posameznih nalog, vendar v različnih pogojih. V odvisnosti od razporeditve doma, ravni morja in drugih parametrov bo odvisna velika izbira.

To pomeni, da usmerjevalnik ne zasasiva vode in ne razrešuje v kamero svojega korpusa, po tem, ko voda dobesedno “iztoliči” tudo atmosfersko označevanje.

Iz tega in “izstopajo” nekatere posebnosti, ki so potrebne pri izbiri vrste usmerjanja.

Površnost usmerjanja za kolodceve

površinsko usmerjen za kolodcaPovečnostne usmeritve običajno uporabljajo samo v poletnem času. Pri tem ne morejo podnesti vode z velikimi glubinci (največ 10,3 metra pri popolnoma idealnih pogojih). To je res, v resničnosti vse gorazdo složno. Zato proizvajalci, kot pravilo, izkazujejo v količini učinkovite glukoze 9 metrov. Pri ustanovitvah je treba dodatno razpravljati o manjših vrednostih, na primer 6 metrov v dobrih pogojih, do 8 m v odvisnosti od kupljene opreme in razporeditve doma. Povečnostni usmerjevalniki se lahko uporabljajo za preprečevanje vodnih virov iz odprtih virov in mehkih kvadratov. Vendar pa jih za resnejše možnosti uporabljajo zelo pogosto, vendar ne preveč pogosto. Ustvarjajo se zelo preprosto, v primerjavi s glubinimi analogi. A nizkoe KPD je postalo vzrok za njih.

Možno s prepričljivostjo reči, da je zasebnost usmerjenih sistemov zagotovljena s 5 metri vode pod pogoji, ki stanejo v gorah.

Napajalne napetosti za kolodceve

nalaganjeNapajalne napetosti so učinkovitejše – ne potrebujete jih, da bi jih uporabile v vodi, da jih začnete prestavljati po sistemu.

Sredi njihove prednosti lahko izdelite:

 • nagnjeni usmerjevalnik ne dosega šuma, v odličnem od povernostnega;
 • manjša “kapriznost” glede na odnos do prekačivane vode – takšne usmeritve se lahko popolnoma uravnavajo z melikimi vzvesami, kar v celoti verjetno pri ustanoviteljih v kolodec;
 • če debit kolodca dostatočen – šans pregrevanja minimalne, glede na to, da bo ohlajeval peresnik vodovod;
 • posebna plačilna avtomatika, ki v drugih sklopih omogoča enostavno odvajanje ravni vode v kolodce.

Izvlečite glubilen usmerjevalnik za kolodiste, ki jih ni mogoče premagati, če demontirate naravnano stanje v kesoni.

Vendar pa tukaj še vedno obstaja ena posebnost – takšna usmeritev bo še bolj okrasila, če hočejovo pozabiti, da bodo dostavili njegovo volumno in zapustili žilico v nadaljevalnem času.

Še en trenutek – za majhne kolodce z zailennym dnom najbolje, da kupite usmerjevalnike z zgornjimi vodnimi težavami. V primeru, da naročite zahtevo za čiščenje čiste vode, je vredno obračati pozornost na modele z zavornim patrubom – pogosto se uporabljajo dodatne filtracijske naprave.

Videi nakladnih usmeritev

nabirate na nagibno usmerjanje za kolodkoS konkretnim blagovnim znamkam se lahko vsak dan opredeli, potem pa izberejo enega iz množice tipov težav. To pomeni, da je treba razviti osnovne vire naloženih usmerjevalnikov, ki jih je mogoče srečati.

Vibracijski vodnik za kolodca

vibracijski насосEden od najbolj razširjenih tipov. V trgovinah je pogosto mogoče videti široko paleto teh usmeritev, vendar ne glede na veliko število proizvajalcev in oznak, konstrukcija v njih se praktično ne razlikuje.

Tukaj lahko takoj pogledate shemo naprav:naprava napesa

Kot pravilo, kovinski korpus je sestavljen iz dveh polovic, na primer ravnih po višini, vendar se razlikujejo po konfiguraciji. Med zasebnimi korpusi je elastično povečanje, ki omogoča hermetizacijo površine in izboljšanje elastičnosti, hkrati s tem zmanjšanjem vibracij stopnje.

V spodnjih delih so na voljo električni deli. Sûda že in podvodi se vprašanje. Elektromehanična komponenta je sestavljena iz katuškov s ferromagnitnim serdečnikom, ki zajemajo električno kompaktnost, kar izključuje zamikacijo, če je tu nerazpoložljiva voda. Stalen znak se nahaja višje kot katuški.

V zgornjih delih je elastična membrana in poršen. Ko se način delovanja premakne navzdol, se v kameri usmerja način razrešitve, zaradi česar voda začne delovati skozi zaprto odprtino. Ko jakor začne z zagonom, se začne faza sžatije, klapan preklopi vode na izhodu iz obrambe in v njej ostane ena pot – čez patrubok, potem pa po združenem šlangu.

Kot je mogoče, vibracijski usmerjevalnik ni na voljo, kaj in določi, da je zelo nizko ceno.

Vendar pa obstaja nekaj trenutkov, ki jih je treba poznati pred nakupom:

 1. Vibracijski usmerjevalnik lahko uniči mehke stenske kolone iz-za silne vibracije. Daže razpoložljivost elastičnega dempfera manjka za polno škodo vseh vibracij. Zato takšno napravo najbolje uporabljajte samo, če ste v kolodnem sistemu na primer na betonskih kolesih.
 2. Zaganjanje vode lahko omejijo delovanje usmerjevalnikov. Klapani ne smejo prilegati dovolj plosno iz-za težke dele.
 3. Nasos deluje dovolj hitro, ne glede na to, kako v vodi.
 4. Konstrukcija ne predvideva razpoložljivosti dodatnih avtomatik, senzorjev. Če jih potrebujete, jih dokumentirajte samostojno.
 5. Nedovoljna proizvodnost pri dobrem naporu.
 6. Taki usmerjevalniki ne delujejo dolgo, optimati-tak, iz-za svoje vibracije.

Vibracijski usmerjevalniki so odličen izbor za tiste, ki ne potrebujejo preveč nalog, vnesite policijo ali zagotovite majhne dajatve.

Vintovni nakladači

vintovoj nakladalec za kolodVstrečavajo se dokaj redko. Konstrukcija, ki temelji na “Arhimedovskem mestu”, opozarja na načela delovanja običajne mešanice.

Povezava je povezana z električnim priključkom. Vzpostavitev se izvaja v statorjih, ki so običajno izdelani iz elastičnega materiala, v skladu s kakovostjo, kot pravilo, se uporablja kavčuk. Vitki rotora-šneka prilegajo k stanku statora. Voda popada v polosti, po tem, ko se je daljša daljša iz-za njihova vračanja. Konfiguracija statorja in vinjete je bila narejena tako, da je obseg tekoče tekočine vedno bil odinakov, zaradi česar so podobni usmerjevalniki različni stabilni naporom na izhodu.

Среди плюсов можно выделить:

 • stabilni napor v točkah vodorazbora;
 • malo šume in vibracije;
 • visoka stopnja odpornosti proti nevarnosti – ta shema je posebej razrabljena za napredne tehnične tekočine.

V nasprotju s tem, ne glede na vse to, je uporaba teh usmeritev še vedno omejena iz-za celog reda, ki jih nima:

 • nizka proizvodnja na podlagi dobrega napora ne omogoča polnopravnega zagotavljanja velikega doma;
 • vintovne usmerjevalne enote imajo najbolj ugoden KPD med vsemi, povezane z obiljem trušnih vzlogov;
 • trenje – osnovna naloga, glede na katero bo potrebno redno nadomeščati višje stroge podrobnosti.

Vizualni usmerjevalniki, namenjeni za proizvodnjo, zato njihovi vzorci niso dosegli široke razširjenosti – preveč različne naloge so postavljene pred njimi in v zasebnih domovih.

Centrobežne napetosti za kolodceve

centrobežne napeseIzbrani glubilen usmerjevalnik za kolodo, vreden pozornosti, namenjen predvsem tej različici – najbolj priljubljeni in priljubljeni ciljni usmerjevalniki. Glavni delovni organ – kolesa z lopaticami v posebni kameri, kjer na izhodu v periferiji obstaja poseben patrulj, voda vstopa po centru.

Elektroprevod vrača in ustvarja centrobežno silo. Pojavljena voda bo odstranjena iz stenskih kamer, iz česar v središču se ustvari razvrščena cona, in na periferiji se pojavi zona z višjo oznako. Tako je zagotovljen močan tok tekočine.

Podobnih kamer je lahko več. Stavjajo jih na kaskadno, kar dvigne oporo. Centrobežne usmerjevalniki se odlično prilegajo svojim nalogam, saj lahko podvržejo vodo s pomembnimi glubi brez posebnih porabnikov v izdelkih. Pri tem skoraj ne izdajajo šume in ne ustvarjajo resnih vibracij. To pa pomeni, da se kolodec z neprimernimi stenami ne bo uničil s časom.

Taki kolodezni usmerjevalniki imajo različne konstrukcije, ki omogočajo primerno nudenje nužne modele pod določeno vrsto udeležencev. Proizvodnja z naporom se lahko bistveno spremeni pri spremembah diametra kamere in njihovih količin. Zato lahko kupec vedno izbere usmerjevalnik za kakršne koli različice, začetne od površinskih kolodcev, končne glukozne ploščice.

Glavni minus tukaj vsega enega-gradbena konstrukcija, iz katere je cena takšnih usmerjevalnikov visoka. Vendar pa takšni usmerjevalniki predstavljajo pomembno dostojanstvo – sposobni so delovati celo s škodljivo vodo, vendar tako dolžni delovati ločeno v pasti.

Vihrevoj nakladalec za kolodko

вихревые загрузочные насосыVihrevni nakladajoči usmerjevalniki so podobni centraliziranim, vendar z nekaterimi dorabotačnimi konstrukcijami. Posamezna oblika delovnega računalnika in kamere omogočajo ustvarjanje, pomnilniško središče, turbulentno pospeševanje, zaradi česar voda prekačiva gorazdo hitrost. Kakšen rezultat – takšni usmerjevalniki imajo neplohovno proizvodnjo. Pri tem napravi v takih usmerjevalnikih se primerjajte s primerjavo s centrobežnimi. No, v povezavah s tem, se razlikujejo v primerjalni nedolgovečnosti.

Manjša cena, brezšumnost in odsotnost vibracij – nesporna dostojanstva tega tipa usmeritev. Dodatno usmerjeni tudi ne bodo strahovali, če se zrak izloči skupaj z vodo – posebno posebno orodje, ki je predhodno označeno za prehodne živalske diferencialne sestave, da je običajno resno ogroženo.

Vihrevi usmerjevalniki ne priporočajo uporabe v nečistih vodah – celo majhno število težkih vzvesov lahko povzroči izgubo vpliva na napravo. Zato jih bo mogoče uporabiti samo takrat, ko bo prekačivana voda vedno kristalno čista.

Če želite slediti, pri nakupu usmerite pozornost

dimenzije naloženih usmernikovVelikost napetosti – ena od pomembnih lastnosti. On mora biti na tak način, da bo vedno naložen v vodo, hkrati pa s tem ne bo na voljo preveč blizu, v nasprotnem primeru pa ne. To označite s priporočili proizvajalcev, da prepoznate optimalno razporeditev usmerjenosti.

Poplavkovni senzor – obvezni element za vsakodnevno usmerjanje. Omogoča izključitev zasasivanja zraka, ko se raztok vode nežidno poveča na deblo kolodca.

V trgovinah morate obrniti pozornost na korpus. Material mora biti visokokakovosten in ne podvržen koroziji. V nekaterih primerih lahko opazite delovanje na piškotkih kakovosti vode. To prav tako stane izključeno pri podbore usmerjevalnika. V različnih usmeritvah se uporablja čugun, nezdružljiva naprava in vse to vpliva na strojno opremo. V zadnjem času pa se začne aktivno uporabljati visokoprofitna plastika, ki bo lahko v mnogih primerih, neplohimi variantami.

Naslovi z avtomatsko bolj zanesljivo in dolgoročno, tako kot njihova delovna naprava izvajajo stalni nadzor.

Massa naprav ima veliko vrednost. Ee je potrebno učiti, da bi naredili podves v debele vode zanesljivo. Kot pravilo, večina usmerjevalnikov je že narejeno skupaj s trosi in šnurami, ki so potrebne. S pomočjo kupca lahko udobno namestite usmerjevalnike na nužno raven.

Kabel za napajanje – njegova dolžina želi zelo veliko. Pri nakupu takoj obrnite pozornost na te podrobnosti. Točno zaradi tega ne bo treba sprejeti odločitve na mestu, kjer so povezave povezane.

V kompletih z usmerjanjem neredko indut dodatne dodatne komponente. Če želite, da obstaja zaščita pred pregrevanjem, v hladnem času. Večja naprava takoj dopolnjuje obratovalne ventile in filtre za mehansko čiščenje vode. No, če bo skupaj z usmerjevalnikom prodana armatura za priključitev na izbrano trup.

Na kakšnih proizvajalcih je vredno obračati pozornost

usmerjanje od zanesljivega proizvajalcaVečje število kupcev, ki nakupujejo, si kupi usmerjevalnik za zelo dolgotrajno uporabo, da ga ne bodo spremenili v nekaj letih. Za to potrebno nakupovanje visokokakovostne produkcije od znanega proizvajalca, ki je že uspelo sebe komentirati na trgu.

Seznam zadrževalnih podjetij je videti na naslednji način:

 • Grundfos;
 • Wilo;
 • Metabо;
 • DAB;
 • Pedrollo;
 • Marina-Speroni;
 • QUATTRO ELEMENTI.

Sredstva drugih proizvajalcev so na voljo za označevanje:

 • «Калибр»;
 • «Belamos»;
 • «Водолей»;
 • Elitech;
 • “Džileks”.

Vse iz označenih blagovnih znamk so dosegle dobre ocene kupcev. Zato bodo kupljeni izdelki dovolj dolgo trajali. Pred nakupom ponravilnih modelov je vse vredno v obveznem vrstnem redu proučiti garancijske obveznosti proizvajalcev. Če ste v regiji nastavili storitveno oskrbo, jih je mogoče razrešiti v krajših časovnih razmerah.

Izbiraem usmerjevalnik za kolodca – video