izvirna model benzopil Ali se razlikuje originalna benzopila od poddelkov? Glavne odličnosti – cena in kakovost. Poddelna benzopila proizvaja iz deževnih materialov, zato je njena cena začasno bistveno nižja. Vendar se to ne zgodi, če se prodajajo po originalni ceni, da bi lahko vlagatelja kupili v zameno. Če želite, da se izvirna bencinska kapljica odstrani iz originalne, morate pozornost posvetiti kakovostnim zbirkam.

V originalu originalne benzopile ne smejo biti namenjene vsakemu drugemu ali drugim napakam.

Če je korpus benzopil plastičen, bo na koncu treba dobro držati kraso. Plastični korpusi izvirnih instrumentov izgotavlivajo iz visokopročno ali izgledorodnega plastike. Takoj material ne gre Če kupite benzopil iz rok, upoštevajte stanje korpusa: na koncu ne bo treba vnesti in drugih napak. Razširite odlične poddelke izvirnika na podlagi uporabe benzopil “Husqvarna 365”.

Kakovost notranjih detajlov benzopil in zunanji vid

Predvsem, obračajte pozornost na bencinske bencine. Proizvajalec vedno nosi podjetje z logotipom na svoji površini.

Če logotip na šini ni, ali v naslovu podjetja proizvajalca dodana napaka, to pomeni, da je stopnjevalna verjetnost, da se v vaših rokah nahaja pod bencinsko bencino.

Prav tako sledi pozornost na kakovost ručnega starterja. On mora biti pripravljen iz kovine in prerezen. Če je starter plastičen, je pred vami poddelka.

Snimite kryšku benzopily. V izvirnem instrumentu zgornja kriška snema z enim gibanjem rok. Krila maslenega in toplotnega bakra, pritrjena na korpus s pomočjo nejlonovih strunov. V poddelkih kriška za krepitev na štirjeh boltah-zvezdočkah ali plastičnih krepljenjih.

V notranjosti originalne bencinske pnevmatike «Husqvarna 365» se nahaja plastični zračni filter z oznakami. Prav tako predviden hiter dostop je na voljo za sveže zažigavanje.

Комплектация

Obratite pozornost na komplektacijo benzopil. V kompletu originala, kroma korpusa, ki se nahaja v eni poslovni šini in cepi, pa tudi v enem svečem ključu. Firmenni benzopili se pogosto prodajajo po akcijah. V kompletih s takšnimi benzopilami boste pridobili kakovostne izdelke s podjetniškim logotipom podjetja Husqvarna in dodatno ceno. Če v kompleksacijah z benzopilojem ponujajo napitke, kondenzatorje za mešanje toplotne mešanice ali druge dodatne dodatke, to je – poddelka.

Prodaja poddelka se preusmeri po zakonu in se nakaže v velikih stroških.

Zato poddelni benzopili pridejo v poštev v podjetjih. Lahko jih kupite samo na rikah ali v rokah.