гибридный сорт моркови Morkovʹ zelo priljubljena sadna kultura. Nenehno opazujemo tendenco prehoda z običajnimi sortami na gibride. Gibrna morkovʹ bolj trdna do bolezni, skoraj ne obrazujejo strel. Izborniki povečajo visokouporabne sorte morkov, kar omogoča povečanje urojnosti do 85 ton z gektaturo. K takim sortam se nanašajo gibridi «Абако F1» in «Санта-круз F1».

Посадка моркови

Če želite dobiti kakovostno morje, morate opraviti vrsto ukrepov, kot so:

  1. Priprava grunta – vspaška, kultivacija, priprava grjady. Najboljši način za izražanje gibrne markove je metoda široke grje. Omogoča pridobitev bolj kakovostnih ročnih korpeplod. Pločajte, da se zasežete na takšen način, da pripravite osebo, da bi lahko začeli sezono dela. To podpira dobro vašo uporabo.
  2. Več kot veliko vrednost ima gustoto obiskov. Za pridobitev redne ponudbe morate uporabiti zunanjo stran. To dovoli oblikovati korneplod bystree. No pri tem velika verjetnost izobrazbe bokovske korenine in rastreskanja korneplode, zato je treba tŝavno nadzorovati rastlino.
  3. Za pridobitev visokokakovostnih ur je pomembno, da v celotni sezoni podkarmlirate rastline, ki so udobne.

Sposobnost izražanja markov na grebnih plohih tem, ki jih pripravljajo na tak način, da razkrijejo livnevimi doždi in ne pokrivajo morkov v celoti. Na korneplode se oblikuje zeleno «plečiko» iz-za solnečnega ožoga.

Za pokojne markove gustota obiska je 4-5 cm drug od drugega. Pri bolj ploskovnih posodah izraža kakovostno rovno morje.

Preberite članek: podkorka markovi v odprtem sporočilu julija!

Причины образования неровных корнеплодов

Morkov lahko obrazujejo bokovne zmage zaradi nekaterih razlogov. К ним относятся:

  • preveč plotni grunt, ki ne bo razvijal centralnega kornja;
  • Korneplodi na ranljivih stadijih, ki se lahko razvijejo, so lahko škodljivi za prebivalce ali nimajo, ki poškodujejo to roko;
  • изреженный посев;
  • poškodovanje gerbicidam.

V skladu z določbami določenih pravil izražanja dobivajo rovne in lepe korneplode.

Bolezni in vreditelji morkovi

Mučni rosa pogosto poražaet posadke markovi. Če želite rešiti te težave, morate nujno izvajati medsebojno povezovanje za najboljšo promocijo, pravilno izdelovati poliv, obdelovati morsko maso 3-4 krat na sezono.

Tudi morkovi so pogosto poraženi z različnimi virusnimi in bakterijskimi boleznimi, kot so: alternativa, virusna obarvanost listov in drugi. Virusna obolenja so raznolika in druga naselja. Če želite, da se iz vrečevalcev izbriše, je treba rastline razmnoževati z insekticami 1 razvrščeno v 2 nedeli.

Tako pride do poraza rastlin gribkovih bolezni. Gribok se razvija na rastlinah z oslabljenim imunom, zato, da bi se izognili težavam, je treba povečati polivijo in narediti podkorku markirane kalijeve udobnosti.