пикировка сеянцев ипомеи Torfaste kasete – optimalna možnost za izražanje razsadi. Vse v zaprtem prostoru inpomeja se ne more popolnoma razviti. Zato v mesecu po obisku njegove “prenose” v bolj preproste “apartmaje”. Konečno, navadni plastični stakančiki za koktejle na 500 ml ne imenujejo roskošnimi. Vendar v njihovi kulturi bo čutil sebe kot v petizvezdnem hotelu.

Začasno plačajte posebno držalo za orhideje. Trosti se namestijo v gorah, kar bi jim lahko omogočilo, da bodo zmagali. Togda ona ne bo padla.

Pikirovka v čistem videu

Izberite semeno, ki ga priporočate do marca. Dobro in začelo april – ne beznadežna varianta. Če želite vstopiti v drugi dan po opravljeni nalogi, semena zamakajo na sutkih v vodi. To omogoča tudi, da rastlina aktivira vse svoje sile in predčasno izda rostke.

V kontejnerju s torfjanimi kasetami nalijemo vodo, da bo grunt stal bolj mehko. Osnovni princip izvajajo prerazporeditve – preusmeritev ali prestavljanje saženca s komom zemlje. Poka počva se propitiva, lahko zapolnite stakančiki zemlje (na 1 \ 2). Daljše vodenje vrstice manipulacij:

  • v vsakem primeru od njih delajo oglublenie na polovici palca, ker takšno odpiranje pomaga sejancam dobro ukoreniti;
  • zapolnjujejo pomanjkanje obsega poštne pošte;
  • prižimajo grunt, če želite slediti odprtju sedmjih listov;
  • polivajo sažency;
  • namesti na robu držala.

Stojte učiti, kaj je rok za pikiranje dovolj za prevoz in že vidne zaveze. V povezavi s tem jezikom, ki je na voljo, trošite. Rasti mini klub mora biti podokonnik. Tam tudi dobi dovolj svetlobe in toplotnega zraka. V času od časa, ki bi ga želeli, je treba osvetliti.

Stoit pomnit o naravi barve. Utrom edinstvene cvetlične “gramofone” se spuščajo, v silni žari – zapirajo in nekoliko uvijo. Zato jih bolje uporabite na tem mestu.

Секреты ухода

Na samem deležu ni ničesar v slogu v barvi. Prav tako ga je treba polivirati po omrežju izsihanija poštnega pokrova. Po tem, ko je dva tedna po pikiranju priporočljivo vnesti kompleksne udobnosti iz serij za cvetlične kulture,.

Čez 14 dni, ko ne bodo ogroženi zimski zaporniki, in preusmerjeni na svež zrak. Nekaj ​​dni do posredovanja mojstrovih posebnih opozoril, pri katerih so povezani nosilci za orhidejo. Kakor je bilo zamenjano, tako preprosta zmogljiva pikirka omogoča uživanje v pompeznih rastlinah, ki ne izhajajo iz stanovanj.