плетение изгороди из ивы Iva – odličen material za ustvarjanje živih izdelkov. Za svoje okraske lahko uporabite lesene visokokakovostne sorte, ki bodo prikazane v količini kolona. Za to, da bi živeli v svojem okolju, smo si morali ogledati lepoto, zato morate izbrati ustrezno tehniko pletenije.

Obstajajo tri vrste živih izrazov iz ivy. Vsi so prišli za udeležence na različnih površinah. Po tehniki pletenije izgorodi delat:

  • na pletenje, stanje iz enega pruta (1H1);
  • pletenje dvomeja napravljavalnih linij (2H2);
  • pletenie uzorami (3Х3).

Najbolj lepo se šteje pletenje ozoram. Ta tehnika se uporablja izključno v tem primeru, če je vsak element sestavljen iz treh ivojih. V tem primeru, če je cena izračunata na starost, zato živite na poti z najlepšimi čevlji za obiskovalce na majhnih površinah.

Какой прут выбрать

Za pletenijo živih področij podvojite ivlične pruste debeline najmanj 3 mm. Prav tako je potrebno izbrati pnevmatiko odinakovih dolžin, najmanj 3,2 m, da naredite živahno območje višine 1,8 m.

Izrazite invovite prutje, primerne za pletenijo živih izgorodov, samostojno ne pridejo. Ena rastlina daje zelo majhno površino 3,2 m. Korotirana prutja lahko uporabite za pletenske mebele in korzin, vendar za pletenijsko živino niso izpodročeni.

Na pletenje 1 m izgorodi s pomočjo uzorov prihaja od 30 do 45 ur. Za ustvarjanje materiala, ki je potreben za izdelavo obutve, je treba zasaditi in svojo veliko površino.

Za pletenijo živoj izgorodi podojd prutja ivy sorta «Amerikanka». To rastlina oblikuje krepko visoko vrhovo, ki izraža do 4 m.

Kako izvajati укоренение прутьев

Če želite, da se ažurna zgodba prižili in razcepi, je potrebno pravilno urejati prutjo. Za to pred delodajalcem na odprtem terenu vodi “oživitev prutjev”. Vmesne temperature v vodi so sobne temperature do 48 ur.

Postopek “oživitve” zapusti sokodviženje v notranjosti, kar oblegči pletenje ažurne izgore. Poleg tega, “oživitev” pospeši proces izobraževanja kornevoj sistema.

Prenesite prutjo v vode neželeno. Če prutik pustite koren v vodi, to pri preusmeritvi v odprtem gruntu višje tveganje zmanjša njegovo kornevno sistem. Prutja z oblomannimi kornjami se ne priživuje.

Idealno stanje prutjev za pletenijo izgorodi – pojav na kore belih toček. Iz njih se bodo oblikovali korni invy.

Prutja visavažijo v borozu na globino več kot polovico pruta. Minimalna globina – 40 cm. V tem primeru, če bo konektorska naprava živela, bo močna, kar bo omogočilo ponovno uporabo, v nasprotju z drugimi rastlinami na vaših udeležencih. V primeru, da je potrebna vlaga, bo ta v času prejema. V skladu s pošiljko in ni potrebna, zato bi lahko bili izdelki brez udobja.

Po posadki prutjev v odprtem gruntu, jih je potrebno zakleniti s tremi mesti. V tem primeru boste morali ustvariti dober mikroklim za njihovo urejanje.

Prvi sloj mulcev deluje iz skošenne trave. Tolščina sloja-2-3 cm. Drugi sloj mulja – grunt. Tolčina gruntovog sloja – 5 cm. Zatem grunt nakrivajo še en sloem travy debeline 2-3 cm.

Uhod za изгородью

Po tem, ko se na izhodu pojavijo pervy list, je treba opraviti obrezku.

Obveznost po prvem sproščanju ustreznih začetkov obveznosti. Če v prvem letu ne izvedete strogega izgoroda, bo to začelo vetrno motnjo.

Po prvem strižku muljču pod izgorodju je treba zamenjati. Če želite, lahko novo mleko uporabite tako “sloeny pirog”, kot je pri urejenem tiskanju, prav tako pa lahko zamulirate iz drevesnih opisov.