posadka imbirâ v plošku Ljubiteljicam neposrednih imobilov ni znano, da se ta rastlina pogosto uporablja med pripravo različnih jedi za pripravo njihove posebne okuse in arome. Prjano rast lahko enostavno kupite v trgovinah ali na trgu. Poleg tega, izrazit šikaren, debel, aromatičen koren v domačih razmerah popolnoma ni težaven, zato je to še zelo in zelo praktično, če ga iz enega nakupovalnega kluba dobite več.

Когда сажать?

Sozrevanje kornevišča imbir – postopek zadovoljivo dolgotrajen. On se ukvarja od 8 do 10 mesecev, kar je potrebno za pridobitev ustreznega urnika. Najbolj optimalno časovno obdobje za delovna mesta – do konca januarja, vendar ni vredno odložiti tega datuma, na začetku marca.

Kako pravilno izbrati in pripraviti za delo v klubu?

Za posadke, ki so na voljo v običajnih trgovinah, kupljene v trgovinah. Če želite pridobiti nego kakovostno pridelavo z dobrim urožaem, morate pri nakupu obrniti pozornost na take podrobnosti:

  • мякоть должна быть плотной и упругая;
  • v klubu ne smejo biti prisotne mehanske poškodbe in nevarnosti.

S tem velikim klubom se lahko razvrstijo fragmenti, ki so na voljo za vsako posamezno delno korenino, čeprav na eni točki roste.

Če želite, da se sprožijo spalni čepi, predhodno namestite klub v 3-4 urah v vodi. Če je potrebno, ga razdelite na dele in ga pustite na sutkinjah: v tem času srezov podsohnuta in malo zadrži.

Če uporabljate srezije, aktivirane bodisi drevesnim pogledom, lahko takoj.

Kakovo gorko uporabo?

Ljubiteljem globokih vazonov v tem primeru je treba zavrniti svoje predpostavke in posaditi imbir v plastično posodo. Delo v tem, kaj je močno razpadlo in potem bo zelo težko vnesti kornevišče iz glinaste vazone. V tem primeru je treba uporabiti široke in negativne učinke.

V zgornjih mejah bi morali obvezno ostati drevesne odprtine, ne glede na vlagobilni značaj, ki jih je treba hitro zavreti iz vode.

Kako in v kakšno pošto pošljete?

Na dno vazone izložite keramično plast, pri tem, če ne najdete ploskovitih posod, v visoki gredici, potrebno nasipajte priličen sloj, vpnite do 1/3 višine gredice.

Ljubezen, ki jo ljubiš, sledi naslednja pošta. V plotnem rastlinju bo rastlina ploho razvita, v korenu pa bo rastlina koruzna.

Sverhu na drenaž presadite substrat za komnatne rastline, ne dostavite do verha vazona 2-3 cm. Naložite klubski način, če želite, da se nasveti nadgradijo. Če v eni vazoni načrtujete nekaj skupnih delov kluba, bi morali biti postavljeni na različnih straneh. Pošljite malo zemlje, dobro poštite in počistite vodo iz poddona. Zgornji del je postavljen v svetlobno okolje s temperaturo ne nižjo od 20 stopinj. Prvi vhodi se prikažejo čez 2 nedeli.

Videoposnetki o zaposlitvi v domačih razmerah