мотоблок Кентавр Če želite izbrati motorni blok, se morate obrniti na kakovost združenih agregatov, možnost, da namestite dodatno dodatno namensko opremo, pa tudi na razpoložljivost dodatnih funkcij. Sredi motornih blokov velika priljubljenost uporablja tehnologijo iz podjetij Kentavr. V linijskih modelih od podjetij Kentavr obstajajo motorni bloki z remenno in šesterenčato prenosno enoto, pa tudi z vodnim hlajenjem motorja. Razširite tri najbolj priljubljene modele motoblokov.

Модель Кентавр 1081Д

Motorni blok Kentavr 1081D je opremljen z bencinskim motorjem z močjo v 8 l. s. in delovnim objektom 450 cm3. Poleg tega model, ki ima široko kolesno bazo, s pomočjo katerega lahko prenesete težo do 500 kg. Motorni blok je opremljen z remennimi prenosniki, njegov delovni računalnik pa je bil razčlenjen na štiri remen.

Če želite varčevati, lahko kupite model Kentavr 1080D z zmanjšanjem na tri mesece, njegova cena bo nižja. Vse ostale tehnične značilnosti, kot so in modeli Kentavr 1081D.

Model Kentavr 1081D je opremljen z elektrostarterjem in trostopenjsko prenosno enoto: dve hitrosti prednjega in zadnjega hodnika. Preklopni prenos se izvaja s pomočjo riga na ročnih upravljalnikih motornih blokov, upravljalnim priborom – s pomočjo povorotnih ričagov, ki so na voljo na proreziranih rukojatih. Kryška toplotna odseka izdelana iz čuguna.

Neдостаtok motornih blokov Kentavr – motor motornih blokov ne zapolni v celoti.

Pod rokotno prekinitvijo hitrosti se nahaja regulator regulatorja porabe goriva v motorju. Regulacija obratovalnih motorjev povečuje ali zmanjšuje skorajšnjo okrevanje z novimi delovnimi frezalami. S pomočjo uravnavanja stroškov oskrbe z gorivom lahko individualno upravljate operaterje.

Motorni blok Kentavr 1081 z motorjem na 10 l. s.

Obstaja še ena različna različica modelov 1081D. Vgrajen je z 10 -litrsko močjo motorja. s. Odlično od običajnega motornega bloka, model z motorjem na 10 l. s. snabžena z dvema diskovnima napravama in z večjo kolesno osnovo, tudi z elektrostatičnim vgrajenim ampermetrom, ki prikazuje stopnjo polnjenja akumulatorja.

Мотоблок Кентавр 1012Е3

Motorni blok Kentavr 1012Е3 – eden od najbolj močnih v liniji. Model je opremljen z 12 -litrskim dizelskim motorjem. s. Krška kartera, kot je bila v dveh prejšnjih modelih izvedena iz čuguna. Motorni blok je opremljen s štirih korozijsko prenosno napravo. V kompleksu se postavi aktivna freza in težki plug.