черная бузина Блек Лэйс Zahvaljujoč širokemu cvetju in učinkovitemu pogledu na najboljše kustose, ki ne želijo sodelovati pri zasebnih udeležencih, pa najverjetneje ona pogosto trpi zaradi moroze. Kljub temu, da je med njihovimi sortami en vid, čemur niso strašne ljubezenske mrzlice – to je črna buzina Blék Léjs. Povišenna zimostojnost in lepe višnjevsko-črne listine delajo kulturo želannega gosta v vsakem dnevu. Kaj je tako posebnega v tem primeru in ga je težko izraziti?

Opis sorta

Rastet buzina v vidnem širokem kotičku z višino do 2 m pri tem je diametre krone. Forma in struktura lista Blék Laysa v celoti odgovarja na njegov naslov, ki se prevaja kot “črno kroževo”. In res, velike listnate plastike so razrasle na tankih dolgih dolinah, napolnjene s krušno vzor. In okrašeni so v temno višji barvi, skoraj črni barvi z bleščečim bleščanjem, dodani kustu buzini osebnostno dekorativnost.

Temnolistne sorte so najboljše za prednji planet in jih ne uporabljajo za fono. Prav tako se združujejo takšni vizi v skupinskih poslih s hvojnimi rastlinami, spirejem, barbarisom.

Cvetet kust melikimi rozovimi cvetličnimi mizami, zbranimi v plotnih socvetija-kisti. Po merilih odcvetanija rozovyj ottenok smenjuje kremovym. Kaj je še značilno – izvirajo iz neznanega, razširjenega tonkega vonja limone. V začetku oseni sozrevajo plodove, rdeče-črne jagodke. So pripravljeni in prihajajo za pripravo sestavin ali varenjja.

Edina pomanjkljivost sorte lahko imenuje nizko odpornost proti porazu.

Črna buzina Blék Léjs: posebnosti izražanja

Kustarnik ima zelo neprijeten značaj in lahko raste v poltenih. No, da bi prikazali njegove posebne značilnosti, naj bo bolje v dobro osvetljenem prostoru. Togda bodo listine značilne temne okraske. V zatenjenem že dogovoru oni stojijo preprosto temno-zeleni.

Pošljite buzino osebnih zahtev, ki jih ni predložil. Ona je izživela v slabi, peščeni in celo znani zemlji. No, vse je že vnaprej pripravljeno za udobno udeležbo, da bi lahko kustik aktivno razvijali.

Uvod za črno buzino Blék Léys veliko klopota ni dostavljen:

  1. Žarkim letom je potrebno redno policirati kust.
  2. Želetelno zamuljčivati ​​pristveni krog, da bi ga ohranili.
  3. V letu, vesnoj, sledi podkarmliranje azotso vzdržljivih mineralnih udobnih naprav in pregnojem.
  4. Periodično velja, da se izvaja obrez, da se doda krona oprijetnega vida. V nasprotju s tem, če se lahko močno razraste in lahko objavi članek.
  5. Obrabatyvat za profilakse pojavljanja tli.

Razmnožiti sort lahko semenami, čerenji in odvodkami.

Črna buzina Blek Lays: posebnosti in izrazitost, video