rulonny gazon na udeležencih Ali bi morali imeti kakovostne izdelke dobro gorivo? Načeloma mora imeti jasen zeleni barv, ki mora biti stabilen do vitaptivacije. Derivna plinska naprava mora biti ploska in hitro obnovljena po obremenitvi. Gazonirani travi morajo biti primerni za predložitev zdravstvenih storitev, ki bodo vzdržljivi za bolezni in škodljivce.

Za ukoreninjenje in dobro razvijanje upravljalnega sistema je potrebno izvesti naslednje ukrepe:

  • подготовить участок;
  • udobiti poštvu;
  • pravilno namestite rulonski gazon;
  • обычно его полить.

Če boste sledili našim priporočilom, boste izrazili čudovit gas.

Podpriprava udeležencev

V plinskem omrežju ni treba zapustiti vode, zato je treba spremeniti udeležence za njeno odvajanje.

Za gazo predvidljivo bližje suglonu. Za njega ni tako pomembna plodorodnost pošta, kot njena plotnost. Vložena na glubinico 15-20 cm, z dodajanjem količine velikih količin peska in torfa je osnova za urejanje rulonske gazone. Pravilna priprava na poštnem področju ustvarja ugodne pogoje za rast in razvoj. Želeno, za dan do nalaganja gasa dobro pošljite pošto. Togda vnizu ohranijo vlogo, nad vrh grunt podsohnet, in na tem bo lahko deloval.

Če želite, da se plin enakomerno porazdeli, morate predhodno predhodno izvesti zasebnost udeležencev. To lahko storite s pomočjo kate in pravil. Ploho prokatanska poča lahko prinese k izmerjanju korenine travnatega pokrova.

Vnesenie udobrenij

Ko izrazite poštne številke, je mogoče zaključiti, da jih lahko uporabite za udobno uporabo. Pod vložkom rulonskega plinskega sistema ni treba uporabljati udobja z veliko vsebino fosforja in kalije. Tako udobje omogoča, da mu uspe dobro urejanje. Udobitev z velikim vsebino azota na ravne stopnje vnositi ni potrebno.

Neravnomerno neprimerno udobje pripelje do njihovih predozirovk in izobraževanja ter uporabe in uporabe plina na gazonih. Če želite obnoviti ta gazon, ga morate običajno polirati.

Ukladka gazona

Prve rulony je treba objaviti navdih dožek. V teh mestih gazoni več podsihajo, zato je zelo pomembno, da ne ovirate celovitosti rulona. Po uvedbi prvih upravljavcev je treba odložiti ostale v šahmatnem vrstnem redu, tako da bo imel gazon bolj estetski videz.

Po uvedbi plinske napeljave je nujno potrebno običajno njeno poliranje. To je zelo pomembno za urejene trave. Čim manj časa napreduje od objave do prvega poliva, tem več šans za uspeh.

Če boste vse naredili pravilno, se bo gazonska naprava začela urejati že ob četrtkem dnevu po objavi.

Prednost runskega gasovoda je, da ga posnamemo, takoj dobimo magnoven učinek in ne pride na prvo stopnjo borovanja s sornjami.