solata iz kmetijstva Če želite pripraviti pikantno solato iz kmetije, če želite, da ne potrebuje večje količine in veliko časa. V skladu z osnovnimi sredstvi je dovolj samo 150 g trdega sira (bodisi silikonskega, bodisi nerazvito kislega), kot tudi jabolko. Selderej uporablja kot steblevoj, tak in korneplodny (približno 150 g). Zadnji inštruktor je spremenil na velikem trgu. Pripravite jed domačim majonezom. Za otoške okuse dobavljajo čebulo.

Jabloko priporočamo, da nadomestijo eksotični ananas, ali sir – greckimi orehami. Poleg tega nekateri praktični načini uporabe varenega kartofela, ki dodaja jedilnikom nekatere nežnosti.

Salat iz kmetijstva: stopnje pripravljenosti

Pervym delom na velikem trgu spreminjajo kurek syra, kot tudi morkov. Stebli rastline narezujejo poperek vlakon tonenjimi kubikami. Če je kulard upošteval njegovo preveč debelo, to pomeni, da bo nekaj korakov uspelo. Zdaj se pripravljajo za pripravo pikantnih pripravkov za nenavadno solato iz kmetijstva:

  • zubok česnoka izdavliva skozi preskus v emkost za соуса;
  • dobavljajo nekaj ločitev domačega majoneza;
  • pripravijo solju, kot tudi percem;
  • тщательно перемешивают.

Po tem natisnite jabloko v posodo s že izmenljivim izdelkom. Frukti vnesejo v zadnjo zadnjo novico, da ne bodo uspeli razkriti in opozoriti. Daljše inženiringi popravijo pripravljeno ostrym sousom.

Kakor kaže prakso, nenavaden okus jedi ne ostaja enakomeren niti v enem gostu, zlasti teh, ki ne marajo kmetijcev. Tako, da potem, ko je veliko ljudi želelo prepoznati recept za takšno sladico, če to ni res, ne povejte o tem v tajnosti.

Preberite tudi članek: sestavite iz svežega recepta!

Domači majonez brez jajca za 2 minuti

Tudi vse njegovo imenujejo vegetarijansko. On bo še posebej zanimiv, če kdo uživa diete. Po okusu in usklajenosti holodni sous praktično ničen ni razlikoval od tega trenutka. Pri tem v nem ni ni konzervatorjev, niti krasitelej. Algoritm priprava takšnega čuda je v takih preprostih dejanjih:

  • v blenderju izlivajo 100 ml mleka in 200 ml rastlinskega olja, želeno, brez zapaha;
  • vzbivajo, da dobijo gusto maso (mora biti kot smetana);
  • v posebni tarelki smešivajo 1 h. л. горчицы, щепотку соли, чайную ложку сахара, черный перец и 1,5 ст. л. (ali manjše) уксуса;
  • dobavite na podlagi majoneze in znova vznemirite, vendar ne dolgo, da ne preidete.

V tem primeru se bo okusil, aromatičen in podoben na trenutni ravni. Prav tako vegetarijanski sosom in popravilo solate iz kmetijstva. Vredno razumeti, kaj hrani neobičajno preskušanje primerljivo manj, zato ne morate začeti jemati v preveč velikih količinah.