сидераты на грядках Računalniška uporaba zemlje za izrabo zelenjave bo postopoma povzročila njeno istočasno. Če želite olajšati uporabo in razveljaviti sestavo, uporabite ustrezne datoteke. To so zelo velike rastline, ki jih pripravljajo z namenom nadaljnjih prepisov in jih zadržujejo na pošti za izboljšanje njenih struktur, obogatitev makro- in mikroelementov, pa tudi za uporabo rosta sortanov.

Začem nujno sejati sideraty

Po prehodu po pošti jeseni, mi samo to vredimo. Vesnoj, po tajani sneg, ona napije vodoj in močno se vpije. Eё spet treba rihlit.

Če zasedete gredice sitaratami, to zimoj koren rastline preperejo pod snegom in razrišejo pošto, in suha trava sideratov pokroti zemljo in ne dast osadkam in rastavšemu snegu njeno uplotnit.

Sicer je treba sedeti v avgustu, da bi do konca septembra porastili zeleno maso.

Dva načina shranjevanja sedežev v pošti

K sederam se nanašajo na oves, gorčicu, faceliю, masljanično redku, rož in drugo kulturo.

Na voljo sta dva načina za shranjevanje sedežev v pošti. Pervyj – sredniki skašivajo in mehko rubljajo. Če želite to zeleno maso, negluboko zadelite v zemljo. Drugi – naprave preprosto pustijo zimoj na gredke. V odvisnosti od tega, v kakšni kulturi, nameravate poseliti to vrstico v naslednjem letu.

Na primer, morate, da na primer skokirate in pošljete sporočilo o majhni fragmenti za najboljše preprečevanje. Zatem, s pomočjo ploskoreza zemljo ribolov. Če ves čas ne uspete popolnoma preprečiti, korenine dobro rastejo po pošti. S pomočjo osa in družin grradku podgotavlivajo k posadkam takšnih kultur, kot so fasol, klubnika, ogurcy, kukuruza, če obstaja pod največjo kulturo ali razsadu.

Gorčicu, kot se uporablja za pripravo gredic pod morjem, kapustu, petruško, obstaja melikosemenna kultura. Eë ne prekapirajo jeseni, a ves ogrevalni ventil na strani suhuju travu, sejejo korneplody. Po vhodih med medsebojno porazdelitev prerazporedijo gorčico, blažilnik in udobje, na ta način, gredico.

Sideraty – to je zeleno udobje za vaše rastline. To je piškotek za mikroorganizme, ki prenašajo zeleno maso sedaratov v gumo. Če boste zasedali orodje, boste imeli zagotovljene visoke urože.

Video o možnostih zadelkov sideratov