kultivatorji podjetij MasterYard Za obdelavo zemeljskih površin na velikih površinah nužna kultivacijska tehnika. My provedëm pregled kultivatorjev in razpravljam o njihovih posebnostih. Poznamo s predstavniki modelovnih linij MasterYard.

MB 40R

Rasmotrimo še majhno modelno linijo MasterYard – kultivator MB 40R brez reverze. Opremljen je z motorjem s prostornino 98 cm3, s cepnim reduktorjem, ki ga je mogoče regulirati. Globina spaskega danskega kultivatorja je 240 mm, širina zahvata – 460 mm. Vendar pa niso vzpostavljene frezije iz zaklenene stalije s posebno konfiguracijo. S pomočjo teh modelov je mogoče obdelati zemljišče na 6 površin. Iz vse opreme lahko namestite okkučnik, mešalnik za plin, gruntozacepy. Model zelo lahek, kompakten, se nahaja v prtljažniku avtomobila.

ECO MAX 70R C2

Samouspremen kultivator v modelih MasterYard – ECO MAX 70R C2. Današnja tehnika, opremljena z motorjem 212 cm3, na kateri je vzpostavljena profesionalna sistemska filtracija – zračni filter v masivni vasi.

Na kultivator namesti cepni reduktor. Posebnost kultivatorja je prisotnost sistema za nadzor. Ona je realizirana s pomočjo enega remnika in reduktorja zadnjega dne. Širina zahvata freza se regulira od 30 cm do 80 cm. Glubina vspaski – 35 cm. V količini za zadnjo navozno opremo lahko uporabite priključek, okkučnik, kartofelekopatel. Ves kultivator vsebuje 55 kg. Površina obdelave zemlje – 2000 m2.

Poleg tega bo kultivator opremil reversom zadnjega hodnika, ki se bo razvijal na tem času, da bo bolj udoben. Če želite začeti delovati idealno za delo, morate vstopiti v več razlik.

MT 70RTWK+

Motorblok MasterYard MT 70R TWK+. Tehnika opremljena z motorjem s prostornino 212 cm3, ki je vreden sistema profesionalne filtracije zraka – filtra v masivni posodi. Zadnji motorni blok je opremljen s prenosnikom: dve – spredaj, ena – zadnja. Urejevalnik – servisiran cepno.

Na tem motornem bloku je mogoče namestiti, kot prednjo, tako in zadnjo namensko opremo. Za namestitev prednjega namestitvenega orodja, izdelanega z izdelano dvojno opornico. V zadnjem delu zadnje opreme lahko uporabite rotorno kosilnico, snežno krmiljenje, ščit za podmetanje in odlaganje. Ves teh modelov 75 kg. Motorni blok je namenjen profesionalni uporabi.

Na dannem motornem bloku stane koročni prenos: dve pošiljki prvič, ena – nazaj.

Za delo s priključkom, ki bi želel uporabiti prvotno znižano prenos.

Zaradi tega, da bi vključili neoboroten, se morate vrniti na začetno stran, postaviti kolesa v borožje in nadaljevati delo. V procesu dela pogodbo o napaki je treba regulirati na mestu.