uporaba uksusa v primeru Pri slove “uksus” v večini nas takoj požene pred glazami kartic s strojnim vrsticami banoček z različno konzervacijo. Na skrajnem naključju so recepti za pripravo jedi, v katerih so uksi. Vendar pa je to univerzalni izdelek, ki bi lahko imel še eno drugo uporabo. Predlagaem oznakomirati se z zanimivimi idejami o uporabi uporabnika. Nekotorye iz njih so že dolgo znane, drugi pa bodo verjetno vedno znova uporabljeni.

Ne pozabite, da se bo to zgodilo z običajno 9-% stopnjo uksusa.

Uksus kot kozmetično sredstvo

Starinski recept, ki se pošilja še od naših babušev, predvideva uporabo uporabnikov pri uporabi za vlago. V enem listu vode morate razviti 1 st. л. uksusa in opozorilo s tem raztopino vlasi po tem, kot bodo izmiti šampon.

V takih rednih postopkih se bosta stabilizirala in pridobila zdravo bleščico.

Делаем обувь удобной

Vse, kar poznate situacijo, ko nove tufe ne iščejo popolnoma udobnih, žmutnih in pritisnjenih nog (mislijo, da ne o tem, ko obuvjo premaknete na nekaj manjših dimenzij). Če želite hoditi z lahkoto, bodite pozorni na neokrnjene tkanine, jih odstranite in dobro zaščitite obutev.

Uksus lahko pomaga dodati tuflam formu nogi in diskomfort izpad.

Vozvraŝaem čajnik «tovorni» vid

Kakovost po kakovosti ni bila uporabljena v vodi, čeprav je bila odfiltrirana, hkrati pa v notranjosti čajevca nastane nakip. Nič nevarnega v tem net, no in nič prijetnega. Če želite očistiti čajnik od nakipi, je potrebno:

  • naliti v nego 0,5 st. уксуса;
  • dovesti do kipenija;
  • дать остыть;
  • ponoviti postopek še več;
  • opozarjati čajnik čist vodoj.

Uksusi za udarce lahko uporabite kot običajne, takšne in v električnih čajnikih – učinek bo edinstven. Poleg tega ne sme očistiti in stilizirati stroja, če zalije tekočino v odsek za razpršitev.

Boremsa s ржавчиной

Ne samo nakipʹ, no in ržavčino uksusu ubrat vpolne po silam. Če gvozdi, gaečki in večkratniki pokrivajo ržavčino, ne veljajo, da bi jih izbrali. Če želite najti staru kastro (ki jo ne žali), nalijte vode in jo prekinite v vseh z dodajanjem blagovne znamke. Zatem opoložite holodno vodo.

Прочь головная боль!

Vse, kar poznam, kot glavno bolno. Konečno, lahko izberete obesbolivativno, ali kaj storiti, če tablete ne pomagajo? In tukaj na pomoč pridet uksus:

  • pripraviti raztopino iz 1 čl. уксуса и 5 ч. л. vode;
  • smočiti v nem fantovščino;
  • položite na lob kompres.

Še nekaj primerov uporabe neprimernih uporabnikov, ki jih lahko prepoznate iz videoposnetka.

Lajfhaki po nestandardnem uporabljenju uporabnikov – video