адениум из семян Tropični cvetlični pustini na podokonnikah v moskovski veliko etaži ali kjer-to v severnih regijah države zaslužijo aplodismentov. Adenium – ne samo sobno rastje, sedanje proizvedeno znanje. Njegov mramorni kaudeks spominja na večjo skulpturo, če je prikornevno del stvora. Izrazite ta izpis na svojem oknu, ki ga lahko uporabite s pomočjo. Konečno, oni so dragi, vendar rezultat ne bo uspel z lihvojem.

Sekretna metoda poseva

Pervym delom vredi obračati pozornost na voznika. Prekrasna vpoglednost se spremlja v sorazmernih ekzemerih. Te, ki so shranjene za več kot 12-17 mesecev, niso zelo ugodne za obisk, čeprav se lahko vključijo.

Nekatere cvetlične rastline priporočajo, da takoj izberete nekaj sort rastlin. Pred tem zrnom zamučite v toplih vodah. Po tem ostanejo v tekočini bodisi na sutki, bodisi na noč. V drugem primeru, ko gre za nekaj ur. Ko se semena osadutijo in nahrunejo, jih je mogoče prenesti v grunt.

Priporočljivo je, da oddate filmiran film in ne vodite. Mnogi nastopajo proti sistemu obratnega osmosa. Govorat, kaj je to mertva voda. Vendar pa praksa pokaže popoln obraten rezultat.

Izbirate lahko v kontejnerju iz plastične plošče z več različnimi deli. Zapolnjujejo jačejke običajne zemlje iz ogorode ali lese. Omeniti je treba, da za sejanceve adeniuma v celoti ni obvezno zbirati substratov, namenjenih za sukkulente. To so tablete v tem primeru, ki niso primerne. Daljše vodenje vrstice nesložnih manipulacij:

  • pošljejo dobrošenko smačivajo vodoj;
  • pustite v nekaj časovnem času, da bi jo razmokla;
  • delaju borodki;
  • neglubočno nabirajo semena v jami, ki jih imajo v vodoravnem položaju;
  • засыпают землей;
  • nakrivajo prosojno obliko iz tonske plastike.

Stavite posodo na dobro osvetljeno mesto. Pri tej temperaturi v zaprtih prostorih ni treba spustiti nižje temperature 30-35 ° C. Če je prebivalstvo prohladnejše na več stopinjah, to rostke trpijo svojo vso moč. V skladu s takimi pogoji zaposlitve se v štirih dneh ne pričakuje pojavljanja prvih vhodov. Polivati ​​substrat na tem obdobju ni potrebno.

Ko se je rostok prerezal, pa na njem še vedno obstaja šeluha od semečka, to je potrebno, da se ga nabere. Odnim pincetom rastejo rastline in drugi snemajo kožuru. Vse, kar je v zameno, ni poddano, takrat pa razmeščajo vodo.

Da bi zagotovili mladostno jedilno vlago, jo postavite v posodo z vodo. Zaradi posledice zemlje bo prišlo do ustavitve tekočine, do katere bo prišlo zaradi popolnega razvoja. Ko bi dosegli določeno višino, potem bi lahko prišli do njenega pikiranja. Za to pripravljen delovni substrat, ki je napolnjen iz torfe in več vidov različitih.