parnik za izreživanje ogurcov Parnik za izražanje ogurcov lahko naredite samostojno. Za to iz DSP delajo koruzi, ki zavirajo preoblikovanje korozije, poverljivost poštnih sporočil, ki se semenijo ali sušijo.

Preberite tudi članek: kako podvajate ogurcy v odprtem spletnem mestu?

Каркас огуречника

Po tem, ko ste pripravljeni, morate narediti karkarsko parnico. Roll prednje stene bodo izvajale liste polikarbonatov. Namestijo jih v samostojne dverne plošče, pripravljene iz cevi za elektroprovodnike, diametrom 20 mm.

Za provetriranje parnikov lahko predvajate fortočke. Ih izgotavlivajo iz te železnice, po takih tehnologijah, kot in dverne rame. Fortočki zaklepajo na dvernih ramah s pomočjo petelja.

Za izdelavo zunanjih dugov uporablja polipropilenovo trup s premerom 32 mm, ki prilega polkrožno formulo s pomočjo vezalke za polipropilenske cevi. Dugi zakrepljajo na lesenem korpusu metizami. Če želite zagnati konstrukcijo, iz električnih napeljav za električno napeljavo izklopite dodatne opore. Ih prikručivajo k osnovnemu dugamu.

Ko so že pripravljeni, v njih ne bodo odprtine za krepitev agrovoloka. Krepeži za skrit material lahko izdelate iz elektrod.

Vnutrennee obustrojstvo parnika

V notranjosti parnike je treba vzpostaviti drevesno ramo, na kateri bodo nameščene špalerne setke za ogurcove. Taka rama oblegčit zbor urožaja ogurcov.

V takem parniku ne želite izraziti tikvy ali kabačke. Uporablja ga samo za urejanje raziskav teh kultur, tako kot zelo močno pošiljajo poštno pošto.

Če želite izraziti ogurcov v hladnem videu, morate nujno upoštevati naslednja pravila:

  1. Vzpostavite v parkih akumulatorjev. Uporabite lahko navadne plastične plastične plošče, napolnjene z vročo vodo.
  2. Če želite ustvariti parnikov učinek, nataknite parnik z belim odkritim materialom. Za to, da vkryvno material ne sryvalo vetrom, ga je mogoče privoščiti strojno steplerom.
  3. Odprite plenko v nedeljo, če želite posvetiti delo ogurcov.
  4. Če v letu zamenjate vse pošiljke znotraj parke, da ne boste mogli uporabljati novih vprašanj na računalniku. Tako boste dobili odličen sestav, ki ga lahko uporabite za udobje drugih kultur.

Primerno v štirih letih odprtega materiala je potrebno zamenjati. Za zamenjavo uporabljajo perforator, s pomočjo katerega izločajo metize. Za namene zamenjave, plenku lahko zaženete ne metizami, in kanclerjami priŝepkami.