олень пробрался на участок V tem članku bomo razčlenili izkušnje z ognjevarnimi fermeri in razpršili, s kakšnimi priznanji lahko odkrijete prisotnost oleneja v vašem sadu in kako jih zaščitite. Vendar pa pravijo, da so brezvredni, živali lahko prikazujejo, da ni veliko časa vaših rastlin.

Oleni v sadu

oleni na udeležencih Zahvaljujoč silnemu nogu, olen sposobnosti, ki preprečujejo kakršne koli pregradnje, za izključitev najbolj visokih bolezni, in požirajo stebli, listje in počke številnih rastlin, v tem številu, pihtu, tujo in rožo. Prav tako jedo sadje in sadje.

Če želite, lahko vašo vadbo obiščete v vsakem tekmovalnem času, ves čas – ko bo prišlo do večjega števila težav, ki bodo zmagale z manijakalno strastjo. V tem času samki bodisi izplačajo, bodisi izbrišejo olenj, in samci ostrižujejo rogo (približno 2,5 cm na dan) in poskušajo vrniti stroške. Za najpomembnejše izdelke, ki so na voljo za vašo hišo po vsem svetu v tej restavraciji, so sveži izdelki.

Najbolj udobno žival se počuti v urah medsebojno (pred vzhodom in zapotomom) in v ljubljanskem korpusu na okrainah lesov in v sadah, mejnih s gustymi drevesinami. To so zelo izbrani izvajalci, ki se osredotočajo samo na teh rastlin, kar je v zadnjem trenutku najpomembnejše vprašanje.

Kako opoznat olenja

олень в природеTo so lepe in privlačne stvari, ki so zelo umetniške in izstopajo v svoji serokorični škuri s krasnovatim odtenkom. V samcovu je roga, samki jih je lejnyn. Moški osebki tehtajo 90-130 kg, ženski pa okoli 55-80 kg. Z rastjo doseže 120 cm in živi približno 16 let v naravi. Odločilna črna belovostoga olenja je dolg rep z belo šertostjo na spodnjih delih, ki jih začnejo gibati na koncu.

Kako pravilo, živalski mir. Innogda bi lahko uporabili ohlajevanje samk z olenjatom in zvočni zvok, izdano samcom, če čuti čustveno nevarnost. Odprti različni vprašanji in bobovidni predmeti prav tako vplivajo na prisotnost nezaželenih gostov.

Učerb от оленей

олень пробрался на участокČe so stroški vredni, ostanejo rvane sledi na listih. Živali imajo določene pogoje za nekatere vrste cvetov, zato lahko trpijo zaradi drugih. Rastenija, ki se pojavljajo na mestih, ki vsebujejo veliko vode in so priljubljene v meniju olenja (na primer, gostoljubni, rodendronni, rožnati in poči). Sredstva ne vsebujejo grud, ščetin in korustnih listov, pa tudi intenzivne aromatične rože. Tem manj kot olenj bo vse, kar je ugodno, če je dovolj glasen.

Способы борьбы

zaščititi vrt od olenejaObstaja veliko metod, da lahko upravljate nezahtevne goste od pirovanja v vašem mestu. Poskusite uporabiti nekatere od njih:

  1. Obratajte posadke repelenti z vsebnostjo izsušenne bičje krove, jaične poroške in česen. Običajno so te mešanice na voljo v večini zdravstvenih trgovin, neprimerne za gojenje in učinkovite za vzdrževanje zdravil.
  2. Recepta še v enem naravnem repelentu vsebuje 1 sirovo jajce, pol stakane mleka, 1 stojno olje za uporabo v posodah in 4,5 l vode. Slegka raspylite smesi na rastlinah in po ponovitvi postopka ponovite postopek. Ali zmešajte 2 st. л. so tabasko s 4,5 l vode in izpraskajte listvu in sadje (ponovitev sledi tudi po doždi).
  3. Пользуйтесь с тактикой запасом. Vzpostavite nekaj stalnih stolpcev in jih privežite s kovinskimi oblikami za izdelavo pirogov. Daže lahke podporne naprave, ki zastavijo konstrukcijo izdajanja zvokov, odpuščajočo olenejo.
  4. Posredujte radijski sprejemnik v času in ga vključite s celo nočjo. Životni bodo držali še naprej od istočne šume.
  5. Postavite nedovoljen senzor za gibanje sredi delovnega mesta. Ko bo delal na prisotnosti postoronnega, bo njegov napredek vreden obiskovalca obratno v lesu.
  6. Natančno nastavite tkanino nad rastlinami, in večina olenej napreduje.
  7. Kot naravne zmogljivosti za upravljanje lahko uporabite človeške lasje ali pasjo šerst. Razbrosajte jih na ozemlju ali povežite v mešočke na деревьях.

Če želite ohraniti olenej nadaljnjo od jablonskih dreves, podveste nejlonove čulke, nabite človeške vlasi na višini okoli metra nad zemljo. Redno zamenjajte vsebinoe.

Najboljša možnost bo poceni (na primer iz gostov), ​​razdrobljena po sadu. Ne odstranite obertke, da bi to ponudili. Libo zmešajte gnilye jajce z vodo in razpršite po obodu (12 kosov na 20 l vode).

Eden od izkušenj, ki so sposobni zaščititi tematike pred vrednimi živalmi. On povezuje stare nečiščene tufe, ki podpirajo željo in opazujejo, kako oleni opisujejo več krogov okoli tega mesta, na tem mestu, ne približujejo se. Ta učinek se ohrani s seredinami maja do konca avgusta. V odvisnosti od količine dožitja in zapora tega roka se lahko poveča ali skrajša.

Nekateri uporabljajo uporabnike, ki želijo, in kosači pomet na granicah. Ti zapahi odpugivajo olenej najbolje. Nestirano belo, razvešano na ogradi, omogoča podoben, hiter in manjši učinek.

Preventivni ukrepi

Če želite živeti v živalih, niste bili zaprti. Nič od tega ne bo shranjeno na odprtem prostoru, če bo ob sosedstvu prisotna pista kust. Vse očiščujete dvor z nevarnih želodcev, gnilih sadov in listov, ki so za vse ostale naloge enakomerno, kar priglasi na pir.

Izbirajte klasterje, ki so oleni ali ne (na primer, utrjevanje in sirenov kabel), pa tudi koledarje, lavandu, нарцисси и львиный зев. Možno razložiti močno rastlinske rastline na mejah sadje ali okoli mesta, ki jih potrebujejo v veliki zaščiti. Sredstva, ki se ohranijo, se nadalje hranijo z jadovitnimi in aromatičnimi kulturami, prav tako pa rastejo s pušistimi listi.

Zdaj veste nekaj več o teh izrazitih, no dokumentih živalskih. Ne glede na vse stanje in lepoto, najbolje ne bi smeli pustiti svojih rastlin in resno podati vprašanj zaščite pred škodljivci. Konec koncev, najboljši način je bil in je ostal plosko zasnovan, višina 2,5 metra.