Saga de tatuaje a leului a lui Ed Sheeran continuă (ACTUALIZARE – ESTE REAL!)

Misterul a fost rezolvat, verificați partea de jos a paginii pentru o actualizare.

Ed Sheeran a declanșat o furtună de critici și speculații în rândul fanilor săi atunci când a împărtășit fotografii cu un tatuaj de leu masiv pe piept cu nu mai mult de două săptămâni în urmă. Fanii pasionați au înnebunit peste cerneală; unora le-a plăcut lucrarea, în timp ce majoritatea fanii l-au împiedicat. Leul a devenit impulsul pentru a-l plasa pe Sheeran pe mulți "cele mai proaste liste de tatuaje ale vedetelor" și pictograma pop chiar a luat pe Twitter să apere tatuajul. Și acum, cu două săptămâni târziu, puf! Tatuajul a dispărut în aer.

Miercuri devreme, Sheeran a postat o poză la Instagram-ul său a unui piept complet gol și netaturat cu legenda, "Glumea doar despre leu." Înainte să trecem la concluzii și să considerăm că totul este o farsă bine jucată, să lăsăm'Ia o secundă pentru a analiza fotografia de mai sus. Există mai mult de câteva lucruri despre asta care par să țipe că imaginea nu este a lui Sheeran.

În primul rând, ce'cu prosoape de hârtie sau șervețele sau orice altceva care acoperă părțile pieptului? Poate că asta'Este un fel de cămașă de pirat care este prea rece pentru ca eu să o înțeleg, dar asta este, pe lângă asta. Care este – ce este acoperit? Având în vedere că are o mulțime de alte tatuaje, în special pe brațe și pe umeri, Sheeran ar putea fi identificat de aceștia dacă fotografia a fost pur și simplu făcută cu o cămașă jos.

În al doilea rând, acea barbă este mult mai impresionantă decât Sheeran's. Uita-te la ea! Acolo'E o oarecare creștere acolo. În timp ce'Încă are culoarea ghimbirului, barba pare să fie ceva mai grea decât barba pe care Sheeran o are în poza cu câteva minute înainte. Și în timp ce eu'Am văzut niște oameni foarte pricepuți în creșterea părului facial, ceea ce ar stabili un record mondial.

Proba A

Proba A

În cele din urmă și cel mai important, UNDE'FATA LUI? Sfatul numărul unu că păcăleala este o păcăleală este absența lui Sheeran'celebra cană din imagine. Îți pui fața în sus în acea lovitură și toată lumea crede că tatuajul leului nu a fost niciodată. Fără față și știm că Sheeran încearcă să ne tragă unul peste noi. Nu atât de repede, prietene și, sincer, nu'Nu îți apreciez șmecheria.

Deci, în rezumat, Ed Sheeran are probabil încă acel tatuaj de leu.

ACTUALIZAȚI: Am avut dreptate! Cel puțin despre tatuaj, adică. Într-o postare pe Instagram făcută în această după-amiază, Sheeran dezvăluie că el doar glumea pe toată lumea. Trebuia să aibă tatuajul acoperit cu machiaj (acest lucru explică șervețelul ciudat / prosopul de hârtie "cămaşă" purta) pentru o emisiune de televiziune. Așa că am avut dreptate în legătură cu tatuajul, leul trăiește! Dar, dacă noi'Dacă vom avea dreptate, trebuie să ne ridicăm atunci când ne-am înșelat. Se pare că domnul Sheeran are o capacitate de creștere a bărbii în altă lume. Acea'își are barba în fotografie. Deci, recuzită nebună la barbă, Ed.

sheeranvindicațieDisponibil la INKEDSHOP.COM: bărbați

Disponibil la INKEDSHOP.COM: bărbați's "La timp" Tee de îmbrăcăminte Sullen

Published
Categorized as zoznam