Turneul Nebuniei Tatuajelor – Runda 1 în stil japonez

Aceasta este luna noastră preferată din an dintr-un singur motiv: March Nebunie, bine, și ziua de Sf. Patrick îmbibată cu băuturi alcoolice. În timp ce ne place să completăm paranteze pentru turneul NCAA și să ne aruncăm salariile în mai multe bazine decât există în statul Florida, tot râvnim să avem mai multă concurență; în mod specific, ne dorim un turneu de tip bracket care să fie mai mult stilul nostru. Având în vedere acest lucru, am creat turneul 2014 Inked Tattoo Madness.

Am luat 64 de artiști de tatuaj și i-am aruncat într-o paranteză împărțită în patru stiluri diferite de tatuaj: stil japonez, negru & Gri, realism și câmpul. Câmpul constă dintr-o pungă cu stiluri de tatuaj, inclusiv tradițională, școală nouă, acuarelă și multe altele. Nu există nicio clasare în turneu, deoarece am introdus numele la întâmplare. Când am ales un tatuaj pentru a participa la turneu, am trecut prin portofoliul online al fiecărui artist și am ales primul tatuaj care ne-a făcut să ne lăsăm fălcile în uimire.

De-a lungul lunii martie vom publica postări cu o serie de meciuri care vor pune doi artiști unul împotriva celuilalt, astfel încât să puteți vota pentru un favorit. Câștigătorul trece la runda următoare din paranteză în timp ce învinsul pleacă acasă. Pe 7 aprilie vom anunța câștigătorul turneului Inked Tattoo Madness Tournament 2014, ales de voturile dvs..

Deci, fără alte întrebări, permiteți-ne să începem lucrurile cu Runda 1 a regiunii de stil japonez.

Faceți clic pe galeria de mai jos pentru a exploda parantezul.

Horitomo

Tatuaj de Horitomo

mimp

Tatuaj de Mimp

YEN2

Tatuaj de Jess Yen

horimasa_suit_front

Tatuaj de Horimasa

kojii ichimaru

Tatuaj de Koji Ichimaru

matt shamah

Tatuaj de Matt Shamah

kazuhisa matsumoto

Tatuaj de Kazuhisa Matsumoto 

horitoshi

Tatuaj de Horitoshi 1

aaron clopot

Tatuaj de Aaron Bell 

brian kaneko

Tatuaj de Brian Kaneko 

henning jorgensen

Tatuaj de Henning Jorgensen

Matt Deverson

Tatuaj de Matt Deverson

colin brutar

Tatuaj de Colin Baker

Chris Crook

Tatuaj de Chris Crooks

luke stewart

Tatuaj de Luke Stewart

Hori Shin

Tatuaj de Hori Shin

tattoomadness

Published
Categorized as zoznam